15 Fasjonable Party Wear Blazers for Menn i Trend

Party wear blazers har alltid vært et populært valg blant party goers. Blazers legger til at x-faktor; det er behagelig og kan gjøre klærne dine fra å være middelmådige til fremragende. Sies å være nesten 200 år gammel, står dette klassiske motestykket noen ganger i en identitetskrise med drakten. Den fabelaktige stoffvekten, designene og beslagene gjør blazers til et lett sommervalg, i motsetning til den mer formelle motparten. Menn liker å ha på seg noen unike type antrekk for fester; blazer kan bære på noen indre tees antrekk. De er gode valg på bukser eller jeans.

Nyeste og stilige festdrage Blazers Designs for Gents in Fashion:

Nedenfor de 15 beste ideene til blazere å ha på fest.

1. fløyel fest slitasje blazer

parti wear blazers

Velvet er et stoff som er ment for at du skal føle deg spesiell og kongelig. Når det kombineres med en herre festdrakt blazer, står det ut som det mest ønskelige festutstyret. Velg fargen du elsker og match den med en silkeskjorte og jeans eller sport det konvensjonelle formelle utseendet.

2. Party Wear Classic Blazer:

Parti Wear Classic Blazer

Det er så mange typer klassiske blazere som å merke dem alle i en enkelt kategori er tøft. Den enkle, svarte linnedstrukturen har imidlertid vist seg å gjøre noen dashing. Det kvalifiserer som et optimalt formelt kontor fest slitasje blazers for menn.

3. Leather Style Party Wear Blazer:

Lær Style Party Wear Blazer

Populær blant syklisten, har de svarte lærblazerne fått mye popularitet for sin kule avatar. En hvit tee, svart lær blazer og denim er så sexy og den perfekte fest blazer for menn noen fest, spesielt en ved bassenget. Brunt skinn synes likevel å være like trendy.

4. Trykt Party Wear Blazer:

Skrevet ut Party Wear Blazer

Utskrifter og mønstre er den nye swag. De er kule, har en enkel stemning og ser superlys. En skikkelig utskrift kan gjøre noe plagg spesielt, men når plagget er en blazer, ser det ut til å være et perfekt match. Blant det blomster, dyr eller bare enkle mønstre, har disse festene bladerens design for menn den nye tingen til en fest.

5. Dual Colored Party Wear Blazer:

Dobbel Colored Party Wear Blazer

Forvirret mellom å velge din favorittfarge, ingen bekymringer, bruk dem begge. Mix farget blazer outfit gir kult utseende i fester. Dual-fargede lappeklær og blazere i festehull kan være et morsomt antrekk for enhver fest.

Se mer: Sommeren Blazers

6. Double Collared Party Wear Blazer:

Dobbelt Collared Party Wear Blazer

Den ene er bra, men to er bedre. Rock våre partnere med denne super trendy double collared blazers. Den dobbelte collared blazers ville være det perfekte valget av blazer for fest med mye formalitet inkludert, som et kontor parti eller tørr fest.

7. Etnisk stil Party Wear Blazer:

etnisk Style Party Wear Blazer

En må ha for ethvert indisk bryllupsfeste, blazers med etiske trykk ser bare fantastisk ut på kurta, Sherwani, skjorter eller omtrent alt. Tilpass det med matchende sko og bukser, eller spill bare mismatch spillet; du blir husket. Prøv blazers med etniske broderier for noen kongelige følelser.

8. Guttens spesielle fest bærer hvit blazer:

guttens Special Party Wear White Blazer

Hvit er en all-time favoritt for de fleste av oss. Hvit blazer, hvite bukser og en flott holdning vil gjøre for en perfekt festinngang. Utvilsomt er dette et godt valg blant andre festdrakt blazere for gutter.

9. Ermeløs Collared Party Wear Blazer:

uten ermer Collared Party Wear Blazer

Sober opp i en sleeveless krage blazer over en hvit kurta, fantastisk smil og gelled opp hår. Finnes i bomull og silke og forskjellige farger, kan disse blazerne virkelig lage noe festutstyr. Du vil få gode kommentarer på ditt antrekk.

10. Festdrage Long Blazer:

Parti Wear Long Blazer

Rock monsunfesten i stil med lange lengde på knelengden. Komplement ditt utseende med riktig fottøy eller vær funky nok til å prøve noe helt annet; disse blazerne er garantert å stun publikum. Dette er et aristokratisk valg blant andre tilgjengelige festblåsere for menn.

Se mer: Korte Blazers For Men

11. Ull Type Party Wear Blazer:

ull Type Party Wear Blazer

Se verdig i en ullblader i vinterfestene. Materialet vil holde deg varm og utseendet vil gjøre deg varm. Høye krage gir deg ekstra beskyttelse mot kulde og du kan nyte festen fullt ut.

12. Party wear Denim Blazer:

Parti Wear Denim Blazer

En hele sesongens favoritt, noe som er fullført med en denim blazer skrik fabelaktig. Det ser bra ut på t-skjorter og kan brukes til et koselig blikk på noe fest. Ta med deg kjærligheten til jeans med disse partiene, ha på deg blazere med jeans.

13. Side Knapt Fest Slitasje Blazer:

Side Buttoned Party wear Blazer

Reise tilbake til nittitallet med en riktig sideknappet blazer. Se ditt stilige beste på enhver fest. Velg en mer subtil farge for å smake mer oppmerksomhet og moro.

14. Festdrag Khadi Blazers:

Parti wear Khadi Blazers

Slip den sanne patrioten inne i meg selv i en khadi blazer. Håndvevet tekstur og utvalg av farger som er tilgjengelige, vil passe alle indiske og vestlige antrekk like godt. En ekte festdrakt blazersdesign for menn i India.

Se mer: Long Blazers For Women

15. Trendy Night Party Wear Blazer:

trendy Night Party Wear Blazer

Bored med monokrom av en blazer? Spice opp den svarte, elegante blazeren med et stink av farger på grensen. Bordered blazers er slående og kan være et perfekt antrekk for en sen kveld fest.

Du vil få gode festdrakt blazere i bred samling av varianter. Per ditt budsjett eller din komfort kan du også prøve noen elektroniske alternativer. En fest er noe som intrigerer en følelse av spenning i oss alle. Vi ønsker alle å være i vårt beste antrekk, beste humør og ha en blast. Å velge riktig kjole å ha på har alltid vært et spørsmål om bekymring. Vi ønsker alle å se vårt beste, vi ønsker alle å ta et par øyehuller, og vi vil alle ha den ekstra oomph-faktoren som legges til det vi har på seg. Så kle deg ditt beste, som nå har du en ide om et variert felt av blazers for en fest å velge mellom.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

35 − = 29