15 enkle og tradisjonelle havfrue tatoveringsdesigner

Mermaid tatoveringer er et symbol på feminin skjønnhet, seksualitet og kjærlighet. De ble først slitt av sjømenn i det attende århundre som hadde hevdet å være vitne til disse vakre og mytiske skapninger å svømme om på sjøbrynene under reisene. De er attraktive og imponerende å se på, har ofte vært forbundet med den greske gudinnen Aphrodite - gudinnen til kjærlighet, fruktbarhet og kvinnelighet. Havfruer er mystifiserende og oppsiktsvekkende halvfisk halvkvinnelige skapninger som har fascinert kvinner i flere år. Denne interessen har utviklet seg for en stund og har blitt reflektert i form av tatoveringer. Mermaid tatoveringer har fått ganske mye popularitet i disse dager, og noen få ideer har blitt gitt i de følgende par avsnittene.

havfrue tattoo

Mermaid tatovering er den mest etablerte typen tatoveringer. I midten av 1900, som praktisk talt ble utnyttet av sjøfolk. Mermaid tatoveringer er gjennomgripende for det meste i lys av det faktum at de underliggende grunnene til blekkspring stammer fra tiden drift. Det er fornuftig at de passer inn i de fleste nautiske tatoveringsskisse, spesielt siden de antas å være utrolig nydelige skapninger. Mermaid Tatoveringer er standout blant de mest underlige og sjarmerende tatoveringsplanene, som bruker dette vakre legendariske dyret som den essensielle komponenten.

Vakre havfrue Tatoveringer sammen med bilder:

Følgende er de fremragende mermaid tatoveringsdesign med betydninger og bilder for både menn og kvinner.

1. Super detalj tatovering av havfrue: 

Super Detail Tattoo

Dette er en overordentlig punkt for punkt bit av håndverk. Denne havfruen selv er fabelaktig gjengitt, men når du kommer til halen hennes, er hele saken bare himmelsk å observere. Det er så stor mengde å se, fisk, skatten midtprofiler, hennes svingende hale, havpindsvinene og luftlommene. Det gjør en tilkobling med stykke. På sjansen for at du ser nøye ut, vil du også se båten ut av syne, i tillegg fantastisk klart. Dette er bare en forbløffende del av havfrue tatovering design, satt flott på låret.

2. Moderskap Mermaid Tattoo:

Enkel Mermaid Tattoo

Ikke alle havfrue tatoveringer trenger å avgrense kjønnsgudinnen stil havfruer. Denne sjarmerende delen av simpel havfrue tatovering demonstrerer en mor og jente havfrue som gir hverandre en søt liten peck på leppene. Du ser ikke regelmessig spedbarnsmermaider som er portrettert, men denne er bare søt. Jeg trives litt av bladet eller gjellene bak ørene, og det er bare en følelse av en mor for datteren hennes.

3. Små havfrue tatovering:

Liten Mermaid Tattoo

En liten havfrue tatovering stil som alltid forblir eviggrønne er at av pin-up. Konsolidere pin-up med en havfrue plan og et opphold, og du har en virkelig kul vanlig stil tatovering. Dette er måten tatoveringer så rute tilbake før de ble standard og jeg virkelig liker det. Gripet er gjort i sorte og røde, som sparer det meste av skyggen til havfruen selv. Du kan flaunt denne typen havfrue tatoveringer på håndleddet så vel som hender.

4. japansk havfrue tatovering med anker:

japansk Mermaid Tattoo

Havfruer er en svært viktig del av japansk kultur. De kan spores tilbake til de gamle kulturer der de bebodde kyster og bergarter av forskjellige hav. De er en nydelig skapelse og kan brukes til å lage strålende design. Der du har tatt tatoveringen, vil stole på størrelsen du trenger, og havfrue tatoveringer har en tendens til å forandre seg fra lite og lett til enormt og i stor grad nitty gritty. For en liten havfrue kan den bæres på ermet, armen eller på bena. Disse inkluderer for det meste en enestående havfrue og kanskje bare ett bilde.

5. Mermaid Scale Tattoo på hofter:

Scale Mermaid Tattoo

Med hensyn til skala tatoveringer, er det i tillegg et betydelig mål på valg. Vi ser et par av de små, vakre brikkene, og også et helt benstykke. Disse skalaene havfrue tatovering design her begynner banen høyere på kroppen enn de andre, komfortabel midje. Bølgene danner pause mellom mennesket og fisken. Under bølgene kan vi se starten på skalaer, denne gangen i mørke og nyanser av dim. Klagen av denne er at de slutter der, eller fortsetter med avstanden ned i låret? Her og der er de små insiderfakta den beste tiden.

Se mer: Samurai Tatoveringsdesign for menn

6. Little Mermaid Ariel Tattoo for Girls:

Det er flere mennesker i denne verden som elsker å inkludere Ariel mens de gjør deres havfrue tatovering. Hun er en av de beste kreasjonene i Disney World og er veldig pen i utseende. Hun gjør virkelig et verdifullt valg for tatoveringsdesign. Havfruer, ja, disse små, vakre dyrene med lange hår og kjærlige øyne, de har gått med menneskeheten siden forældede tider.

Ariel Mermaid Tattoo

En assyrisk legende forteller om gudinnen Atargatis, som forvandlet seg til en havfrue, siden hun var ærverdig og flau for å myrde ved å glide opp hennes menneskelige kjære. Hun hoppet inn i en innsjø og halvparten av kroppen hennes forvandlet til en fisk som startet fra livet.

7. Rødhåret havfrue Tatovering på lår:

Langt bouncy og livlig hår er en av de mange egenskapene til en havfrue. En rødhåret havfrue tatovering omgitt av fargerike bobler ser naturlig vakre og lyse. Disse Mermaid tatoveringer er utbredt blant de damene som har tillit til skjebne og lykke. Det finnes mange planer for mermaid tatoveringer for menn og damer begge.

rød Haired Mermaid Tattoo

Et sted for slike tatoveringer må være kritisk. Du bør bestemme kroppsstedet og disposisjonen før du får en havfrue tatoveringsplan på kroppen din. Du kan sport denne typen havfrue tatoveringer på bein og rygg og andre deler av kroppen.

8. Tribal Mermaid Tattoo Design på siden:

Stamme Mermaid Tattoo

Denne havfrue tatoveringen for menn og kvinner er eksepsjonelt skarp blanding av en havfrue modell og den store gamle stammen stilen. Blinket her kommer fra den måten som havfruen skisserer er laget i motivasjonen stammer fra tribal tatoveringer 'relevans tiltrukket konvensjonell mørk skygge. Den mangesidige kvaliteten på bildet vekker din interesse og gjør at du må se igjen og oppdage den mytiske slangens ansikt dekket opp i dyrets lange hår. Ekstremt egnet for spesialister og personer som har en tendens til å vurdere på harde filosofiske henvendelser.

9. Double Mermaid Tattoo for Women:

En tatovering som viser to havfruer som sover sammen i havet som de er omgitt av fisk av forskjellige typer, er nødt til å se nydelig ut. De bærer et element av kreativitet og ser tiltalende og rike på øyet. Havfruer taler til sjarmerende og ekstra ordinariness. Likevel, havfrue tatoveringer er liten bit forvirret og krever litt mer plass enn forskjellige tatoveringer.

Sjarmerende Mermaid Tattoo

Så et par folk unngår å få en betydelig havfrue tatovering plan. Vær det som det, På en eller annen måte finnes det et bredt spekter av individer i denne verden som i tillegg trives for å få en full målt eller stor størrelse havfrue tatovering disposisjon på kroppen deres. Havfrue tatoveringer er nydelige og deres ser perfekt ut på damer kropp Dette er en av de flotte mermaid tatovering design for kvinner tilbake.

10. Monokromatiske Dual Mermaids Tatoveringer for Back:

monokromatisk Tattoo

Denne elendige utseende kvinnen er gjort i det meste rennende greener og gule. Jeg liker at halen skalene er gjort i flekker i stedet for lined ut skalaer som de fleste. Lysene er hyggelige, men det ser ut som om hun var et uhell av et grov paintball-overfall. Jeg hylder denne overbevisningen mesteparten av alt, hun ser praktisk talt tragisk ut, flyttet i motsatt retning av verden. Utvilsomt er det en av de beste havfrue tatoveringer for jenter.

Se mer: Maori Tattoo Designs

11. Fargerik Mermaid Tattoo:

Fargerik Mermaid Tattoo

Havfruer er skapninger av overtalelse, uavhengighet, mysterium og kreativitet. De har en sjarm av seg selv og har enorm kraft. En fargerik og voluptuøs havfrue tatovering med stjerner omringet rundt nakken, sitter i en sanselig holdning er sikker på å gjøre tatoveringen ser fortryllende og kunstnerisk.

12. Old School Mermaid Tattoo Design:

Gammel School Mermaid Tattoo

Den gamle skolens havfrue tatovering design kom til eksistens på 1990-tallet da de unge sjømenn ville prøve å sport disse spektakulære utseende skapninger. I løpet av de dagene ble mermaid tatoveringer slitt av menn, men overtid har det begynt å tiltrekke seg kvinnelig oppmerksomhet. Disse mermaid tattoo designene kommer med symboler som ankre, tau, skip og sjøstjerner.

13. Vintage Mermaid Tatovering på skulder:

Fortryllende Mermaid Tattoo

I over tusen år er mermaids anerkjent som mytiske skapninger. Flere gamle kulturer har knyttet til de fascinerende og attraktive havfruer som forfører sjømenn med sine sanger, utseende og andre sanselige måter. En tatovering som bringer ut den forførende naturen til en havfrue med sine forskjellige farger og holdning er garantert å se fabelaktig ut. Dette er en enkel havfrue tatovering som gir flott utseende på kroppen din.

Se mer: Kanji Tatoveringer Med Betydning

14. Svarte havfrue Tatovering på foten:

Svart Mermaid Tattoo

En havfrue tatovering er en sterk representasjon av feminin skjønnhet. Hun har blitt beskrevet som en figur som har dyp mot og styrke. På grunn av hennes dristige natur har hun også vært relatert til ord som skapelse og intuisjon. En godt designet svart havfrue tatovering kan fange alle disse egenskapene på en veldig vakker og spennende måte.

15. Hawaiian Mermaid Tattoo on Arm:

Hawaiian Mermaid Tattoo

Når vi snakker om vintage maritime, er det første som kommer til våre sinn, havfruer. Fra folklore til korte historier, er havfruer kjent for å lokke sjømenn med sine sanger og beauteous utseende. En hawaiisk havfrue tatovering design som inneholder bildet av en havfrue med sine lange vakre låser faller på hennes bryst er attraktivt å se på. Tilstedeværelsen av ganske røde roser vil gjøre tatoveringen fremdeles enda mer livlig og fargerik.

Disse mermaid tatoveringsdesign har vært vanlige siden lenge, og de er avgjørelsen av begge kjønnene.

.

Leave A Comment

86 − = 85