15 beste sokkemerker i India med bilder | Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

15 beste sokkemerker i India med bilder | Stiler på livet

Når det gjelder å se etter føttene, har sokkene en viktig rolle i å gi dem størst komfort på en smart måte. Det finnes forskjellige sokkemerker i verden som kommer med sine unike egenskaper og komfortnivåer. De legger ikke bare komfort på bena, men gir også skoene dine en unik stil.

Beste Herresokker:

Her er noen topp sokker merker med bilder som har styrt menns sokkel samling.

1. Pantherella Danvers Rib Cotton Lisle Socks:

Pantherella Danvers Rib Cotton Lisle Sock brands

En av de beste sokkemerkene fra England, er kjent for å gi ut sokker laget av organisk bomullsmateriale. Tilgjengelig i et stort antall farger og klassiske design, de kommer med gode lengder.

2. Massimo Dutti Mercerised Cotton Socks:

Massimo Dutti Mercerised Cotton Sock brands

Populær for trykte sokker, er disse merket sokker laget av menn i Spania. Med konkurransedyktig pris kommer de i glatt bomullsmateriale. Varemerket er kjent for sokker som kommer i strimler stil, mest slitt med loafers.

3. Mr. Grey Melange Stretch Knit No Show Socks:

MR. Gray Melange Stretch Knit No Show Sock brands

Denne populære sokkemerkene har gitt strikkede sokker laget av kvalitetsgarn. Sokkene hjelper ved å gi deg et tett grep på foten ved hjelp av grippere som er montert inne i det og ankellengden.

4. Bombas Solids Calf Socks:

Bombas Solids Calf Sock brands

Leter du etter luksus sokker merker som støtter kalven din veldig bra? Sokkene er best for vintre for å beskytte beina fra kulde som de er laget av honeycomb elastikk på innsiden.

5. Scott-Nichol Blickling Ull Menn Sock:

Scott Nichol Blickling Wool Men’s Sock brands

Leter du etter de beste ullsokkene for vintre? Scott-Nichol er et av de anerkjente merkene for kaldere måneds sokker. Sokkene er laget av ull, og har et bredt utvalg av jordfarger og fine Fair Isle mønster.

6. Falke Pure Silk Short Socks:

Falke Pure Silk Short Sock brands

En kul sokkemerker som er allment vedtatt av menn om sommeren er Falke fra Tyskland. Sokkene er laget av ren silke, og har et veldig tynt lag i en rekke farger og ypperlig glatthet.

7. John Smedley Tobin Socks:

John Smedley Tobin Sock brands

Å tjene siden årtier er John Smedley Tobin blant de beste mennsokker. Sokkene er laget av ren Sea Island bomullsmateriale som legger til benets komfort.

8. Corgi skalle mønster lettvekt bomullssokker:

Corgi Skull Pattern Lightweight Cotton Sock brands

Vil du gi din uformelle klær en vittig kontakt? Her er et par gode sokkemerker fra Wales. Skull mønster har vært signatur utskrift av dette merket som er gitt til ulike sokker i forskjellige farger.

9. Marc Ankle Socks:

Marc Ankle Sock brands

Marc har vært favoritt merket ankel sokker for menn. Laget av bomull, gir de føttene en avslappende og svettfri opplevelse. Finnes i forskjellige farger, kan de lett matches med de beste loafene eller antrekkene dine.

10. CHUP av Glam Clyde Socks:

CHUP by Glam Clyde Sock brands

Dette er en av favorittmerkene i Japan, som leverer gode merke sokker over hele verden. Disse sokkene har stripet mønster som har nordamerikansk innfødt indisk design som er veldig vakkert. Det gir nye mønstre for hele sesongen hele året og sprer lykke på ansiktene til sine kjøpere. Den er laget av høy kvalitet, spunnet bomullstoff som er både mykt og behagelig.

11. Happy Socks of Sweden:

Lykkelig Sweden Sock brands

Det er Sveriges mest populære merkevare, og du kan ikke finne noen svensk person uten å bruke den. Koblingen har tre sett med sokker som er mønstret og er komfortabelt utformet med kammet bomull. Denne beste mannens merkede sokker er av de beste i sitt slag. Disse par sokker har et særegent mønster med ribbet mansjetter. Det har også signatur-merkevarebygging ved sine fotsteg.

12. Jollie Goods Branded Socks:

Jollie Goods Sock brands

Du ser på verdens favorittmerke av Jollie Goods sokker. De er et av de mest krevende sokkermerket i de vestlige landene. Nå, her er det fremvisning av en stripet mønstrede sokker design som har blå, rosa og gule nyanser preget på den. Den består av polyester og spandex materialer. Den har fremhevet hæl og mansjetter med den øvre grensen, alle i lyse gule nyanser. Dette er laget ved å bruke elastin stoffet for å gi Stretchable kvalitet.

13. Stille Rebellion Luxury Socks:

Stille Rebellion Luxury Sock brands

Nå er det slutten på søket etter en designer slitasje serie i sokkene samlingen. Det har mer berømmelse blant de populære sokkene, siden det bruker luksuriøst kammet bomullst stoff. Det er perfekt for kontormedlemmene å bære denne ultrasøke sokker i hele den travle dagen. Det har også mulighet til å velge mellom de ekstra lange sokkene for å skjule de hårete beina.

14. American Branded Stance Socks:

amerikansk Branded Stance Sock brands

Denne spesielle versjonen av sokker merke er heller ikke den avviste en. Den har sine egne egenskaper og egenskaper som fremhever fokuset for de fleste sportsporter rundt om i verden. Her finner du de merkede ankelsokker av topp kvalitet og god komfort. Den bruker utmerket stoff for produksjon og har også unike kvaliteter som ribbede tær, forsterkede hæler, sømløs tålukking og et maske strikket bomullstoff for godt luftig miljø rundt føttene.

15. Japansk Branded Ayame Socks:

japansk Branded Ayame Sock brands

Kjærligheten til denne japanske merkevaren ull sokker merkevare som gir det perfekte valget for kresen personer som tar ekstrem omsorg i sine sokker selv. Disse Ayame bomullssokker er strikket i japanske vev. Den har et overlegen Fairisle mønster på de forsiktig strikkede ullemønstrene. Den har blokk nyanser på fremhevende tå og hæl områder. Materialet som brukes er som sådan, det gir sin endeløse ytelse i sine funksjoner for å holde føttene sunne og aktive.

De merkede sokkene tilbyr forskjellige mønstre for mennene å velge mellom som sjekker, stripet, trykt, polka, etc. De er også tilgjengelige i henhold til skoene du er villig til å sette på, ved hjelp av de beste kjolen sokker merkene. Disse toppmerkene gir de unike nyanser av farger i ekte unik design som alltid har vært en designer-serie. Komforten og fordelene de gir, er også behagelig at de ikke kan bli avvist av noen på noen måte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map