15 beste og nyeste veggdesign for hall med bilder | Stiler på livet

Hall er hjertet av huset der folk tilbringer det meste av sin tid, gjør enten kreativt arbeid eller slapper av i en koselig sofa. På grunn av det faktum at vi bor i stuen 90% av dagen enn de andre rommene, er det først og fremst viktig å dekorere hallen med litt liten og stor kunstnerisk design som gjør at vi åpner vår munn og stirrer på de innredede veggene eller tak.

Enkle og stilige veggdesigner for hall:

For å gjøre stuen mer hjemmekoselig med en tint kunstnerisk arbeid, vil denne artikkelen med topp 9 veggdesign til hall hjelpe deg med å lage noen opprørende design til den slettede, firesidige veggen og også det øverste taket som vi alltid glemmer å vurdere i dekorasjon som vi alltid anser det som en beskytter.

1. Kontrastmurfarger Design:

Kontrast Wall Color Design

Dette er den enkleste og enkleste "gjør det selv" ideen. For et nytt hus er veggene i hele rommet malt med den universelle hvite fargen, for å gi den en lys og kontrastveggfarge for hallen, en annen fargetone kan males på den ene siden av veggen eller to parallelle vegger. Dette vil passe for de som er relatert til forretningstype folk. Ferskt utseende med positiv holdning stil av stuen.

2. Wall Paint Hanging Design for Hall:

vegg Paint Hanging Design for Hall

Malerier er ment å bli fremvist enn bare å lagre dem innvendig som et verdifullt og minnesmonument. Maleri kan være av natur som skildrer bilder eller malerier skapt av berømte malere, noen av de vanligste er Monalisa eller skrikmalerier. Fra maleri gallerier vil du få bedre og naturtype veggmaling design for hallen din. Prøv noen unike design i denne typen design.

3. Hall Roof Lighting Design:

hall Roof Lighting Design

Tak som diskutert før tas ikke hensyn til når det gjelder å dekorere noe rom. Men dekorere taket med litt spektakulær design bringer ut skjønnheten i bygningen og ikke bare de fire omgivende veggene. For å markere taket er det best å bruke gule LED-lys som er skjult inne i trelaminer eller betongpaneler som utstråler et stråle av stråler som reflekterer på veggene. Faktisk, om natten kan du bruke en slik interiør for din avslappende natt. Det bidrar også til å redusere stresset ditt også.

4. Antikk Gulv Gulv Hage Design:

Antikk Carpet Floor Hall Design

Gulvet er den neste viktige delen av hallen, som kan dekoreres ved å spre håndlagde tepper laget av bomull eller ulltråd. Fargen som brukes skal være i kontrast til veggen og kaffebordets farge, som gir teppet et stilig utseende. Denne typen teppe-design vil gi deg et godt strukturert pluss punkt for halldesign-ideen din.

5. Ancient Curtain Wall Design:

eldgammel Curtain Wall Design

I stedet for å kaste bort materiale i å bygge en fire vegg eller fem murstein eller betongvegg, kan glassmonterte franske vinduer eller glassrammer med hvit rammeavdeling brukes som blir som dekorativt stykke. Vinduene i glasset kan blinde innvendig ved å henge lyse eller kontrastfargette gardiner som er ganske tykke og stabile. Vegget gir deg et klassisk utseende for hallen din.

6. Mirror Design Hall:

Speil Design Hall

Speil er den mest kostnadseffektive måten å dekorere hallen på. Speilet som brukes, kan være av forskjellige størrelser som kan brukes i henhold til ens egen interesse. Speilet har en skinnende overflate med en tykk tre- eller skallramme. Kvinner som denne typen veggspeildesign for hallen. Formen og bredden kan tilpasses etter hallenes størrelse.

7. skorstein integrert hall design:

Skorstein Integrated Hall Design

Peis integrert hall veggen design er en gammeldags design som har sin verdi til dato med høy oppdatert teknologi i å presentere dem. I denne hallenes design er den ene siden av veggen designet med glitrende gullstein eller klistremerker midt på veggen. Oppvarming av skorstein er festet med metallramme. Denne typen innredning passer godt for middels til den store salen. Denne typen veggdesign fikk stor takknemlighet fra gamle folk.

8. Creative Painted Wall Designs for Hall:

Kreativ Painted Wall Design for Hall

Kreative eller moderne veggmaleri design ideer har tiltrukket den unge generasjonen på grunn av sin fremragende finish og outlook. Designet er laget ved hjelp av geometriske design eller moderne kunstmaleri. De geometriske linjene skiller seg ut ved å gi dem forskjellige farger. Denne designen er egnet for ungdomsleiligheter eller de folkene som elsker kunst og kreativitet. Du kan tilpasse dem etter ditt valg av halldekorasjon.

9. Family Tree Photo Frame Design:

Familie Tree Photo Frame Design

Denne er den perfekte designen for en vegg i hallen din. Livet handler om å lage minner, og dette designet vil minne deg om dine glade øyeblikk ved denne utformingen av veggen. Familietre viser bilder av hele familien i en enkelt ramme ved hjelp av grenene på treet. Hver gren brukes til å skildre bildet av familiemedlemmet. Den første grenen viste storfaren og morbildet, og deretter går bueskyting ned.

10. Klokke innebygd veggdesign:

Klokke Built-in Wall Design

Denne typen hallveggutsmykning faller under moderne designkategori. De korte og lange strengene er festet i midten og 12-timers klokken dekker det vanlige sirkeldesignet sett i en håndklokke. Dette kan være den moderne veggdesignen i hallen. Dette er kreativitet i henhold til ditt eget valg.

11. Temavegg designet med titler:

Tema Wall Designed with Titles

Flisene er det skinnende fargerike materialet som ikke bare brukes til å bygge opp kjøkkenvegger eller bademurer, men det kan også brukes til å designe vegger i stuen på en trendy måte. Flisene som brukes er utformet annerledes med et tema fra de vanlige enkle titlene. Temaet kan være av blomster eller natur som skildrer bilder som er tegnet på hver tittel, som er arrangert sammen som et puslespill og sementert på den faste veggen eller laminerte veggen. Denne designen passer for unge mennesker til hallen.

12. Color Brick Designet vegg:

Farge Brick Designed Wall

Snakker om murstein som vanligvis er lyse rødt i fargen som fungerer som søyle i å bygge opp et hus. Men murstein som er designet på en unik måte gjennom nyere teknologiske utviklinger som har en enestående overflate og størrelsen på disse mursteinene er forskjellige og fargen er vanligvis lett krem ​​til brun farge. Disse mursteinene er sementert til den ene siden av siden, enten på midtveggen, som deretter fungerer som bakteppe for TVen. Hvis du planlegger et høyt budsjettdesign for veggen, så gå med denne designmuren til hallen din.

13. Wall Show Case Design for Hall:

vegg Show Case Design for Hall

Wall showcase design for hall kan definitivt spare mye penger mens du bygger et modernisert stort hus. Denne typen presentasjon gir ikke bare plass, men gir også en kontrast til den store salen. Denne utstillingsdesignet kan gjøres til forskjellige stativer av forskjellig størrelse og form. Dette er flott valg for halldesign og kvinner liker også å bruke små utstillingsvinduer i hallen for sine ting.

14. Wall Inbuilt Skap Design for Hall:

vegg Inbuilt Cupboard Design

Innebygde skap er i trend i disse dager, siden plassen som er tilgjengelig for å beholde separate møbler, er meget mindre, og også landverdien har økt slik at det er umulig å bygge et stort hus med en stor stue. Denne typen halldekorasjon tjener best med mange tall på skapet og også hyller festet til den. Hvis du har mer plass på hallvegg, prøv denne spesielle ideen til hallen din. Skapet kan være laget av tre som laminater eller rent tremateriale. Det hjelper deg med å sette dine gjenstander som dine bøker, filer eller andre ting.

15. Bakgrunn Designet vegg:

Bakgrunn Designed Wall

I stedet for å gå for en kostbar designermetode som inkluderer veggmaleri eller murstein sementerte vegger, er tapetdesignede vegger det beste og kostnadseffektive. Tapetets designkostnad varierer i henhold til materialet og det valgte designet. En enkel floral design tapet design er en god dekorere ide for vegg tak design for hall. Det bidrar til å motta gode kommentarer fra venner og familie, og du får gode anmeldelser på denne typen design for hallen din.

Å velge riktig type halldekorasjonsmetoder og implementere på høyre veggen er luren bak å bringe en enkel liten hall inn i en designhall med minimal mengde møbler. Teglstein og fliser kan også kombineres med en tapetdesignet vegg for et stort oppholdsrom. Velg den rette med en interiørdesigner og gjør huset ditt til et modernisert hjem. Prøv noe unikt design for veggen din. Aldri gå på kompromiss med kvaliteten på veggdesign. Du får gode alternativer i veggdesign. Diskuter kravet ditt med leverandører og ta et design i henhold til din kreativitet. Vegggen er speilet til huset ditt.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

2 + 5 =