15 Beste Kolam Rangoli Designs | Stiler på livet

Folk elsker å lage Rangoli i og foran sine hus. De fleste tror at Kolam bringer inn lykke og lykke i familien og legger til farger i livet. I tillegg hjelper det å heve skjønnheten i boligen, og det ser bra ut når en Rangoli er designet på en spesiell anledning.

1. Blomst og Star Kolam for festivaler:

Beste Kolam Rangoli Designs 1

Denne designen er basert på blomstertemaet. Det er flere blomster trukket med tanke på mønsteret til hele Kolam-designet. Blomstene er trukket med hvitt krittpulver og prikkene har blitt veldig vakkert og uklanderlig laget. Designet ser enthralling ut uten å bruke noen annen farge.

2. Spesial Kolam Design for Pooja:

Beste Kolam Rangoli Designs 2

Denne utformingen skildrer en Kalash i sentrum sammen med diyas og en lotus. Designet er enkelt, men likevel utsøkt, og selv en nybegynner kan gi et forsøk på dette designet. Kolam skal fylles med forskjellige farger, og en person bør også bruke blomster for å forbedre hele oppsettet av designet.

3. Dot Kolam Rangoli Design:

Beste Kolam Rangoli Designs 3

Denne Kolam-designen er rolig og forlokkende og er basert på kolonneutkastet. Linjene følger et mønster som hjelper kolamens skjønnhet til et helt nytt nivå. Dottene har vært godt posisjonert og designet spegler en perfekt diamantform. Linjene er trukket med krittpulver, mens tørrris eller pulver også kan brukes.

4. Rangoli Kolam med blomster:

Beste Kolam Rangoli Designs 4

Flere blomst av en form og størrelse er trukket i dette Kolam-designet. Blader er også trukket sammen med blomstene, og hver del er grenset med hvit farge. Hele designen er symmetrisk tegnet og blomsters indre har fått en perfekt design, mens fargene er forskjellige for hver blomst.

5. Pongal Kolam med blomster og blader:

Beste Kolam Rangoli Designs 5

Dette Kolam-designet er et uttrykk for perfeksjon. Den symmetri som designen følger, gjør at den ser fengslende ut. Hver blomst er trukket med en annen farge, mens bladene er trukket med fargegrønn. Bladene er koblet sammen, men de hjelper til med å skille blomstene og gir et bredere og tettere utseende.

6. Stikket påfugl Kolam:

Beste Kolam Rangoli Designs 6

Dette Kolam-designet har ulike blomsterdesign sammen med fuglene tegnet. Det er en prikk-basert Kolam-design, og prikkene i den er farget, noe som gjør det mulig å gi et iøynefallende oppsett for designet. Det er en veldig godt utformet prikk i midten og Kolam følger kvadratmønsteret.

7. Star Rangoli Kolam:

Beste Kolam Rangoli Designs 7

Stjerneformen er en all-time favoritt av alle. Dette Kolam-designet følger et uendelig sløyfemønster, og det er derfor svært vanskelig for nybegynnere å designe den. Ytre grensen har blitt gjort med det blå, mens interiøret har blitt gjort med grønt. Mønsteret har blitt veldig vakkert tegnet, uten og feil i symmetrien. En stor mengde dyktighet og tålmodighet er nødvendig for å designe denne Kolam.

8. Kolam Dot Patterns Rangoli:

Beste Kolam Rangoli Designs 8

Dette Kolotdesign-designet er veldig enkelt og rolig og kan enkelt gjøres uten hånd. Det er firkantet Kolam-design med linjene som knytter seg til prikken i en perfekt synkronisering. Uten tvilskygge kan nybegynnere gi dette designet et skudd, da det er veldig enkelt og resultatet er forlokkende også.

Se mer: Enkle Rangoli Designs med blomster

9. Små Diya Kolam Design:

Beste Kolam Rangoli Designs 9

Diyas betegner lysstyrke og velstand, og derfor elsker folk å tegne diyas i Kolam. Denne utformingen er helt basert på temaet diyas og er forbundet med prikkene. Det anbefales å farge diyasene med gul og oransje, da det vil gi Kolam et veldig glatt utseende og få det til å se enda mer enthralling.

10. Mango Design Kolam:

Beste Kolam Rangoli Designs 10

Sommeren er årstiden av mango og dermed vil dette mango Kolam-designet synkroniseres godt med sesongen. Firkantet danner grunnlaget for dette designet, og mangoene er veldig vakkert tegnet, med bladene som danner hjørnene. Midtplassen er fylt av en fascinerende design som passer godt med Kolam.

Se mer: Pookalam Rangoli

11. Tradisjonell Kalash og Tree Kolam Design:

Beste Kolam Rangoli Designs 11

Kalash betyr velvære og dermed tilpasser mange mennesker denne designen. Kalashen er trukket med ypperste perfeksjon og kokosnøttene forbinder hverandre med prikken i midten. Hver Kalash følger samme mønster og fargestil, og det gjør også kokosnøttene. Utsikt er gitt til hver del, så det må tømmes og skjerpe grensene.

12. Rose Kolam Rangoli:

Beste Kolam Rangoli Designs 12

Seks vakre roser er tegnet i denne Kolam rangoli-designen. Det er også seks trekantede blomster som trekkes under de tomme mellomromene mellom blomstene. Denne Kolam Rangoli er en enkel, men spennende design og er en blanding av forskjellige vakre og lyse farger.

Se mer: Vakre Rangoli Designs for Diwali

13. Enkel Kolam Blomstermønster:

Beste Kolam Rangoli Designs 13

En blomst er tegnet ved hjelp av rød og oransje Rangoli pulver. Kronbladene er farget med rødt, mens senteret har blitt farget ved hjelp av oransje Rangoli-pulver. Hovedarbeidet har blitt gjort ved hjelp av hvitt pulver over og rundt grunnen av rød og oransje. En blomst er trukket i midten ved hjelp av det hvite pulveret, mens hvert kronblad utenfor inneholder samme design. Kurver eller bølger er trukket som øvre og nedre kant, noe som til slutt gir skjønnhet til Rangoli-designet.

14. Diwali Kolam Design med 3 nyanser:

Beste Kolam Rangoli Designs 14

Flere diyas har blitt brukt til å dekorere denne Rangoli. En slik Kolam Rangoli er spesielt utformet under Diwali-festivalen, og reflekterer betydningen av lys og ebullience. Denne utformingen inneholder også en sirkel, en firkant og trekanter, og er derfor en fusjon av primære former. Ikke mye farger har blitt brukt, og hvit Rangoli-maling har blitt brukt til å tegne grenser og de fleste andre design. Senteret inneholder farger som brukes til å dekorere sirkelen.

15. 6 formet påfugl fjær kolam design:

Beste Kolam Rangoli Designs 15

En virvel som form, som danner tallet '6', er designet med gul Rangoli pulver. Flere enkle og fargerike, påfuglfjær er trukket på de ytre partiene av virvelen. Designet reflekterer en overflod av sin egen og passer for enhver anledning eller festival. Hver påfuglfjær har blitt uklanderlig trukket, og hver av dem er en fullstendig etterligning av den andre. Virvelen har også blitt perfekt designet og holder den nødvendige gapet i bakhodet.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 og 15

Leave A Comment

1 + 5 =