15 beste juice for graviditet | Stiler på livet

Sommeren er rundt hjørnet og det blir allerede uutholdelig varmt. Hvis du er gravid, vil du vite nøyaktig hva jeg snakker om. Du har en tendens til å dehydrere raskere enn de andre, og trettheten synes aldri å forlate ryggen, uansett hvor mye du prøver å stimulere deg selv. Men bekymre deg ikke lenger! Jeg har samlet en liste over noen av de beste juicer for graviditet som ikke bare holder deg hydrert, men hver slurk av drikken vil få deg til å føle energi og holde deg kropp og baby kul.

1. Smoothies:

juice for pregnancy

Bland sammen melk og frukt sammen og legg til noen isbiter, og resultatet er en leppe smakkende drikke som ikke bare er kult, men også sunt. En smoothie er fullpakket med kalsium, fiber og mange andre næringsstoffer. Hjemmelagde smoothies er en av de beste juicer for graviditet. Du kan legge til frukt som jordbær, mango, banan eller annen frukt av ditt valg.

2. Blandede fruktjuicer:

Beste Juices For Pregnancy- Mixed Fruit Juices

Hvis du ikke liker å ha melk, bland en rekke frukt sammen for å få en rekke næringsstoffer i et glass. Bruk kreativitet i kjøkkenet og bland alle bærene eller alle citrusfruer sammen. Hvem vet, kan du bare få deg en ny favorittdrink!

3. Grønnsaksjuice: 

Beste Juices For Pregnancy - Vegetable Juices

Bland alt du har i kjøleskapet og prøv nye kombinasjoner. Hvis du ikke er villig til å eksperimentere, gå for den tiden du har tillit til kombinasjon av spinat og mynte, kalebass og gulrot. Google og finn noen av de beste grønnsaksjuice kombinasjon noensinne!

4. Fruit Mock haler:

Beste Juices For Pregnancy - Fruit Mock tails

Fruktmockehaler er et godt alternativ når du er ute og feirer, på en pub eller på litt sosial sammenkomst og vil unngå alkoholholdige drikker. Fruktmockehaler gir alt riktig næringsstoff til babyen din, og det er så mye billigere enn alkoholholdige drikker! Vinn vinn!

5. Hjemmelaget tradisjonelle drinker:

Beste Juices For Pregnancy - Home Made Traditional Drinks

Frukt sherbet som aam panna og jal jeera kjøler også kroppen din og er en god juice for gravide damer. Disse hydrater kroppen og hjelper den gravide å takle morgenkvaliteten. Dessuten gir de også næringsstoffer som er avgjørende for utviklingsbarnet.

Se mer: sukkerrørsaft under graviditet

6. Fersk fruktjuice:

Beste Juices For Pregnancy - Fresh Fruit Juice

Frisk fruktjuice er fullpakket med næringsstoffer og er også flott for sommeren! Juicer fra appelsiner, søt lime, muskelsmeloner og vannmeloner er gode for varmt vær og det perfekte alternativet for å slukke tørsten din. Men hvis du vil få næringsstoffet fra juice, gjør du det selv hjemme.

7. ingefærjuice

Beste Juices For Pregnancy - Ginger Juice

Legg revet ingefær til et glass kaldt vann. Ginger hjelper fordøyelsen og eliminerer gass fra magen. Det holder kroppen kjølig og hydrert og bidrar til å bekjempe kvalme, morgenkvalme og oppkast.

8. Sugar Cane Juice:

Beste Juices For Pregnancy - Sugar Cane Juice

Det er også en god juice for gravide damer. Det gir deg umiddelbar energi og kjøler ned kroppen din. Det er et flott alternativ for å slukke sommertørst og er bra for fordøyelsessystemet.

9. Appelsinjuice:

Beste Juices For Pregnancy - Apple Juice

Oransje er bra, men eple er det beste. Hvis du kjøper eplejuice fra markedet, sørg for at pakken sier hundre prosent ekte fruktjuice. Apple juice er fullpakket med næringsstoffer som er gunstig for både babyen din og deg. Hvis holder kroppen hydrert og er bra for mor og barns velvære.

10. Appelsinjuice:

Beste Juices For Pregnancy - Orange Juice

Appelsinjuice er en undergravd drink i samfunnet som faktisk bidrar til å gi deg noen av de mest næringsrike kravene til kroppen din. Appelsinjuice kan enkelt gjøres, og det er alltid bedre for deg å lage appelsinjuice i hjemmet ditt naturlig for de beste resultatene. Den beste måten å gjøre dette på er å bruke ferske appelsiner og en mikser som kan gi deg den mest godt laget juice for en rask forfriskning som du sikkert vil nyte.

Se mer: kan vi spise oransje under graviditet

11. Gulrotjuice:

Fersk presset carrot juice on wooden background

Når du snakker om juice som gravide damer kan nyte under graviditeten for ernæring av seg selv og deres barn, er gulrotjuice en av de første på listen. Gulrotjuice er ikke bare en rik kilde til vitamin A, men den riktige mengden juice er veldig forfriskende og sunn for kroppen din, noe som gjør det til et hull i en juice som du kan lage hjemme og nyte hver dag. Det er alltid bedre å lage noen gulrotjuice hjemme daglig i graviditeten din for å få de beste resultatene.

12. Rødjuice:

Beste Juices For Pregnancy - Beet Root Juice

Rødjuicejuice har blitt undergravd i årevis, men gir faktisk mye næring for kroppen din for å hjelpe deg med å behandle en graviditet i det meste av graviditetsperioden. Beet rot juice gjør ikke bare blodet tykkere, men sørger også for en sunn snack når du er sulten. Det sørger også for den totale veksten av babyen din i løpet av graviditeten din.

13. Druesaft:

Beste Juices For Pregnancy - Grape Juice

Druesaft er en veldig forfriskende drink som også er veldig bra for barnet ditt. Du kan gjøre det enkelt i inneslutning av ditt hjem, så nyt det på en daglig basis.

14. Jordbærjuice:

Beste Juices For Pregnancy - Strawberry Juice

Jordbærjuice er igjen en veldig forfriskende drink som en nytes daglig for å gi deg energien til å håndtere alle problemene som kan oppstå under graviditeten din.

15. Ferskenjuice:

Beste Juices For Pregnancy - Peach Juice

Ferskenjuice har et svært høyt kalsium- og kaliuminnhold som er den beste måten å gi næringen til babyen din hver dag uten å feile.

Se mer: fordeler av epler under graviditet

Så, hva venter du på? Dette er en omfattende liste over noen av de beste juiceene å drikke når de er gravid. Gå, prøv dem alle ut. Du kan ende opp med å ha en ny favorittdrink i sommer. Send det videre til dine gravide venner! Bruk din kreativitet og hold deg selv og barnet ditt sunt og lykkelig. Kvinner som ikke er gravid, så vel som folk i alle aldre kan prøve disse drinkene ut.

Leave A Comment

32 + = 34