15 beste hjemmemedisiner for skadet hår | Stiler på livet

Lider du av skadet hårproblem? Vet du ikke hvordan du skal løse problemet ditt? Ikke vær redd for at vi er her for deg, i denne artikkelen kom vi opp med de beste hjemmemedisinene for skadet hår som kan klare og støtte til sunt og sterkt hår.

hjem remedies for damaged hair

Hva er årsakene til skadet hår:

Vårt hår går gjennom mye hver dag, forestill deg det! Her er noen ting som vi torturerer håret vårt med:

1. Varme.
2. Styling verktøy.
3. Sterke kjemiske produkter.
4. Solens eksponering.
5. Stress og mer.

Med det sagt er det ikke overraskende at vi kvinner og menn lider av hår som ser ut, døde, kjedelige og skadede. Den lokale salongen kan hjelpe med behandlinger, dyrt og kjemisk indusert, men vil det hjelpe? Faktisk, i det lange løp ville håret vår lide mer av skader på slike behandlinger. Plus, tenk på de involverte kostnadene og vedlikeholdet etter slike behandlinger også. Dette kan være en utgift som ville rive lommeboken dine hverandre og gi deg ingen av de ønskede resultatene også.

Se mer: Naturlige rettsmidler for tørt hår

Enkle hjemreparasjoner for skadet hår

Det beste ville være å følge med bestemorens hjemmemedisiner for skadet hår og tørt hår, i form av hårmaskere. Det finnes ingredienser i kjøkkenene dine som ville gjøre underverk for håret, bringe det tilbake til livet og øke selvtillit ditt selvtillit.

1. Bananer Og Avokado For Skadet Hår:

bananer And Avocado For Damaged Hair

Pastaen av bananer og avokado ville være fantastisk å bruke på dødt og skadet hår, sier eksperter. Begge frukter skal mashed godt og deretter lathered på håret. Hold moset på håret ditt i omtrent en time og vask det med kaldt vann. Gjør dette to ganger i uken hvis mulig, og i en måned vil du se forskjellen.

2. flat øl:

Flat Beer For Damaged Hair

Flat øl ville også være en fin måte å bringe tilbake styrke og vitalitet til håret ditt. Bruk et krus av drikke til å vaske eller skylle håret, etter sjampoering og under mye kaldt rennende vann, slik at du ikke lukter øl senere. En gang i uken er det nok til å hoppe og skinne for å komme tilbake til håret ditt

3. Egg og honning for skadet hår:

Egg And Honey For Damaged Hair

Du kan til og med bruke et egg blandet med honning og noen få dråper vann for å få tilbake livet til skadet hår. Få ingrediensene blandet godt og legg det på håret. Skyll håret etter en halv time og se hvor mykt håret får. Gjør dette tre ganger i uka og se hva som skjer i en måned, overraskelse!!

4. Olivenolje og eddik:

Olive-Oil-og-eddik

Olivenolje og eddik, 2: 1, når blandet vil forandre hårsekkene, ta vare på skalpene fuktighetsgivende og også lindre hodebunnen fra tørr kløende tilstand også. Soak håret og hodebunnen i denne magiske potionen i en halv time og tre ganger i uken. Vask den av med varmt vann og nyt sprett og fluff senere.

Se mer: Hår kløe hjemme rettsmidler

5. Mesajon for skadet hår:

Majones For Damaged Hair

Mesajon gjør underverk for skadet og tørt hår også. Påfør sjenerøst blandingen på håret ditt og la det stå i en time. Vask den av med en mild urte sjampo sans bruk av balsam senere. Dette vil rense hodebunnen, fukte røttene og mate folliklene, ta tilbake skinnet og sprette også. Gjør dette tre ganger i uken for bedre resultater.

6. Curd:

curd For Damaged Hair

Vanlig ostemasse på håret ville være fint å bruke, og hvis du vil, kan du bruke honning og et egg for ekstra fordeler også. Hold det på håret i en halv time og se hvordan håret ditt kommer tilbake til livet, noe som gjør håret glatt og skinnende i en måned. De fleste av fagfolkene sa at ostemasse er en av de effektive og beste hjemmemedisinene for skadet hår.

7. Roterte egg:

Råtten Eggs For Damaged Hair

Ikke kast bort de råtne eggene, bruk dem til hårterapi. Bruk to rotte egg i en bolle med frisk krem ​​og legg den på hodebunnen og håret. Dekk hodet med en dusjpose i en time og vask den med lunkent vann. Masser forsiktig med et hårolje senere, og vask det av etter en time. Denne prosessen skal gjøres to ganger i uken, siden det tar tid. Det ville også bringe liv og skinne til håret som er dødt, og vil også gjøre deg glad med de myke tressene som kysser nakken din.

8. Lim for skadet hår:

lime For Damaged Hair For Damaged Hair

Lime er et antiseptisk middel, og det er derfor juice av en kalk når det blandes med en kopp vann og brukes som en endelig skylling, vil gjøre det bra for håret og hodebunnen. Det fjerner sopp og bakterier, oppbygging og smuss eller smuss også. Flak og kløe ville gå bort, og håret kommer tilbake til livet, siden nå kan folliklene vokse og puste. Vi vil be deg om å bruke denne formelen tre ganger i uken i femten minutter før dusjen din. Se hvordan håret hopper tilbake til livet på en måneds tid

9. mandel og sesam olje:

Mandel And Sesame Oil For Damaged Hair

Olivenolje når den blandes med mandel- og sesamolje i likeverd 1: 1: 1 ville være flott. Varm blandingen og masser forsiktig inn i håret hver kveld. Hold det til neste morgen og damp deretter håret ditt med en varm turbanbehandling i ti minutter. Vask den av med en mild urte sjampo bare. Gjør dette tre ganger i uken for gode resultater. Olivenolje er en av de beste hjemmemedisinene for skadet hår som kan presse hårstyrken din og få tilbake livet også.

10. Melk og kokosnøtt for skadet hår:

melk of a coconut For Damaged Hair

Kokosmelken kan brukes til å bringe livet tilbake til håret ditt. Frys melken i en time og la den tykkere. Påfør deretter den tykke melk hele håret og hodebunnen, og hold den i tjue minutter eller mer. Få håret til å vaske av med kaldt vann og tørk håret. Håret vil lukte kjempebra og livet blir restaurert til kronprinsen også. Denne hårmassen er en av de beste og perfekte hjemmemedisiner for skadet hår som gir silkeaktig og glatt hår.

Se mer: Vanlige hårproblemer å behandle hjemme

11. Stinging Nettle Tea:

Nettle Tea For Damaged Hair

Hjemmemedisiner for skadet hår inkluderer urten "Stinging nettle" som hjelper til med regenerering og velvære som gir næring til alle hårtyper. Brukt for aldre over hele verden, er den lett tilgjengelig online. Denne urt har potensialet til å gjøre håret ditt sunt inne ute. Nettle te blad tilgjengelig i butikken kan enkelt kjøpes og drikker 2-3 kopper te vil sikkert reparere skadet hår. Du kan også bruke en kopp ferskt brygget nettle te for den siste skyllingen av håret ditt under dine daglige vaske sessioner. Etter å ha bløt håret ditt med brygget nettle-te, vask det skadede håret av med kaldt vann. Håret ditt vil ha stor nytte av dette vaskeritualet.

12. Hibiscus:

Hibiscus for damaged hair

Skadet hår hjemme rettsmidler blir ikke bedre enn Hibiscus. Å finne Hibiscus er ikke en kjedelig jobb å utføre. Lett tilgjengelig i blomsterbutikker, kjøpe noen få mengder av de tilgjengelige blomstene. Ta nå 5-6 av hibiscusblomstene dine og lag dem godt i ½ en kopp kokosnøttolje slik at blomsten bryter godt ned og oppløses. Etter avkjøling av oljen i en stund, bruk den resulterende oljen for din skadede hårbehandling. Masser håret godt i milde sirkulære slag med oljen hver annen dag og behandle det kjedelige og skadede håret vellykket.

13. Massasje for skadet hår:

Massasje For Damaged Hair

Hjemmemedisin for tørt hår ved å pusse og gi mild massasje til hodebunnen er en god idé og like lett å implementere. Tross alt, alt du trenger er en børste. Prosedyren sikrer at alle næringsstoffer som du søker på, konditionerer luften din dypt i hårsekkene. Børsting er en fin måte å fremme helsen til håret ditt. Å rydde det flammede håret med stroke på børsten sørger for at ditt skadede hår ikke har noen mulighet for ytterligere dent. Masserer hodebunnen etter at du har oljet håret ditt eller etter en varm olje-økt, vil fuktigheten spre seg ut og nå de dypere delene av håret og dermed gi næring hele tiden.

14. Apple Cider eddik:

eple Cider Vinegar For Damaged Hair

Apple cider eddik er en av de mest effektive hjemmelaget hår behandlinger for skadet hår. ACV (Apple cider eddik) er kjent for sine fordelaktige egenskaper, som inkluderer å tillate revitalisering til flat og skadet hår, og dermed bringe det igjen til liv igjen. For å behandle det skadede håret ditt med eplecidereddik, må du blande en liten spiseskje Apple-eddik eddik i en kopp fylt med vann og drikke dette ca. 30 minutter før et hovedrett. Inntak av liten mengde ACV vil resultere i forebygging av vekttap og også nærende håret, noe som resulterer i lengre, tykkere og ubeskadiget hår.

15. Gresk yoghurt for skadet hår:

gresk Yogurt For Damaged Hair

Hvor mange ganger har du hatt yoghurt hjemme, men brukte den bare som et marineringshjelp? Glem de dagene. Her kommer en ny bruk. Skadet hår hjemme rettsmidler inkluderer å legge en pasta med full fett gresk yoghurt til håret ditt. De gir stor lettelse til ditt tungt skadede hår. For å behandle håret gjelder butikken kjøpte yoghurt til håret ditt og fortsett med å massere godt fra røttene til tipsene. Tillat denne pakken å bosette seg litt lenger et par timer er ideelt for yoghurt å fungere best. Skyll deretter pakken med kaldt vann og sjampo håret ditt. Gjør dette hver og en gang for best resultat.

Her var 15 av de beste hjemme rettsmidler for skadet hår som kjøkkenet ditt ville ha på et gitt tidspunkt. Vennligst sørg for at du ikke skynder deg for kjemiske behandlinger, noe som gir deg bare tempel lettelse, du trenger langsiktig hjelp, og derfor går det som naturaler foreslås. Sørg for at du tar vare på deg ved å spise frisk frukt og grønnsaker til enhver tid, hopp i en vitamin E-tablett også og vask håret med aspirin om mulig også.

Leave A Comment

40 − 37 =