15 beste greske tatoveringer design og deres betydning

Greske Tatoveringer har fått mye popularitet for sent fordi de fleste er inspirert av den greske mytologien, som er full av interessante og fargerike historier. De har ikke bare fascinert folk, men har også tiltrukket dem i store mengder, og dette har blitt reflektert i tatoveringer. Gresk Tatoveringer inneholder et mangfold av vakre design og varianter å velge mellom. Det gir deg muligheten til å vise frem en kul og kreativ design, og også formidle en viktig melding av ditt valg uten å snakke selv. Her er noen av de beste greske tatoveringsdesignene som har blitt inntatt i følgende få avsnitt.

Antikk og mytologi Gresk Symbol Tatoveringer:

Siden mange århundrer har grekere vært inspirerende for kunst, skulptur, malerier etc. og nå også i tatoveringskunst. Med et bredt utvalg av alternativer og den realistiske naturen, er greske tatoveringer for å uttrykke ulike menneskelige reaksjoner og atferd nå i dag som frihet, fred, skjønnhet, kjærlighet, frykt og smerte

De greske tatoveringsideer er mest inspirert av Gud, nemlig Apollo, Poseidon, Hawes, Her er, Zeus, etc. Bortsett fra disse er det flere tatoveringer i gresk symbol som er innrammet etter et monster, en helt, dødelig eller skapning.

gresk tattoos

1. Gresk bibelsk Vers Tattoo Design:

En tatovering som inneholder et bibelsk vers innskrevet på gresk er et veldig flott forsøk. Det blir meningsfullt og har stor betydning for den som bærer den. Disse bokstaver tatoveringer har blitt sett mest blant kristne, spesielt de som ønsker å gjøre en erklæring til samfunnet om deres tro på kristendommen.

15 beste greske tatoveringer design og deres betydning

Denne typen gresk bokstaver tatovering er allment kjent i Amerika, England og Australia. Denne tatoveringen representerer kjærligheten og ære mot Jesus og verset som faktisk er gitt av ham. Det viser engasjementet så vel som troen mot Gud og følelsen av guddommelighet.

Se mer: Arabisk Tatoveringsdesign

2. Greek Dove Tattoo Design:

Duen står som et symbol på fred, ro og ro. En tatovering som viser en flygende hvit due som holder et grønt blad i nebbet med et gresk ord under det har stor bibelsk betydning og betydning. Det er et symbol på tørt land, det samme landet som led et stort tap i omtrent ett hundre og tjue dager i Noas dager.

15 beste greske tatoveringer design og deres betydning

Dette er det beste greske symbolet tatoveringer for jenter er utbredt av guttene også, som elsker enkle små tatoveringer men meningsfylt en. Det representerer også den gamle historiske perioden av Noahs regjering. Det grønne bladet som bæres av due, symboliserer også håp om at det alltid er god i godhet.

3. Achilles, The Greek Warrior Tattoo:

Achilles var den største krigeren i gammel gresk mytologi. Han var en helt av trojanskrigen og sies å være den sentrale karakteren av Homers Iliad. Han står som et symbol på mot, styrke og tålmodighetstest.

15 beste greske tatoveringer design og deres betydning

En tatovering som skildrer bildet av Achilles i krig, sikres å se dynamisk og beauteous. . I tatoveringen kan den greske kriger settes holde et skjold og som ord i den annen side. Denne tatoveringen symboliserer beskyttelse, kraft og styrke. Denne tatoveringen er også en hyllest av de greske soldatene derav; Det er utbredt av soldater, hærmenn, brytere osv. Slike tatoveringer er et engasjement for de gamle soldatene som kjempet for godt.

4. Kristus Erobreren Gresk Tatovering På beinet:

En tatovering som symboliserer Kristus som en erobrer er en veldig unik design for greske tatoveringer. De ser vakker, rik og veldig tiltalende for øynene.

15 beste greske tatoveringer design og deres betydning

Krysset i omkrets med de fire greske symbolene ser veldig moderne og fortryllende ut mot den som ser tatoveringen. De kan brukes på beinet, så vel som enhver annen del av kroppen. Denne typen greske symboltatoveringer gir en dyp mening knyttet til Herren Jesus. De er små, så de kan bæres på håndledd eller arm. Ikke bare har de kristne, andre mennesker også båret denne typen tatovering.

Se mer: Kinesisk Tattoo Betydning

5. Gresk armbånds tatovering:

En godt designet arm gresk tatovering som er komplimentert med et godt mønster, er en stilig og fasjonabel måte å tolke den greske historien på. Å få en av disse tatoveringer blekket vil sikkert gi deg en tydelig og attraktiv identitet.

15 beste greske tatoveringer design og deres betydning

Den mørke grensen rundt tatoveringen er også inspirert av de ulike greske tribal tatoveringer. Denne typen gresk tatovering er en melding til folket. Slike mørkeblå tatoveringer bæres også på håndleddet som en håndleddstangtatovering. Jenter får også en slik tatovering blekket på midjen. Slike greske bokstaver tatoveringer er også båret for å vise sin hengivenhet på mot Bibelen.

6. Gresk mytologi tatovering:

En tatovering som skildrer den greske mytologien er garantert å se etnisk ut. Det vil bringe livet ut, de fargerike og fantastiske historiene som er en del av sin historie. De gjør et utmerket valg for greske tatoveringer. Den greske tatoveringen som betyr slik tatovering er slaveri, makt og styrke. Tatoveringen viser en hest som er fanget i kjede, noe som indikerer slaveri.

15 beste greske tatoveringer design og deres betydning

De forskjellige fargene som brukes i tatoveringen gjør det mer attraktivt. Et monster er også inked som symboliserer ondskap. Slike tatoveringer er mye båret av brytere. Tatoveringen gir også et blikk av de berømte monstrene som fanget mange mennesker og holdt dem som deres slaver. Slike tatoveringer viser den farlige personligheten som bæres av personen som bærer den.

7. Gresk symbolsk tatovering på arm:

For de som vil holde sin greske tatovering enkel, men likevel fasjonabel, bør den greske symbolske tatoveringen brukes. Akkurat som navnet heter, inneholder den portret av et gresk symbol omgitt av en velformet svart sirkel. Det ser pent ut, hyggelig og attraktivt.

15 beste greske tatoveringer design og deres betydning

Denne enkle tatoveringen symboliserer sannhet, ærlighet, kjærlighet og omsorg. Slike tatoveringer er også kjent som gresk tribal tatovering. Den mørke sorte fargen gjør symbolet mer attraktivt. Slike tatoveringer kan også inkes på nakken, håndleddet, benet og brystet. Ulike symboler gir forskjellige betydninger. Folk velger en av de forskjellige symbolene som også ligner på deres natur. De blir ofte blekket i mørk svart tykk blekk for å gi en dyp innvirkning. Noen får også i seg tynn og liten for å gi det en enklere effekt.

8. Gresk Engel Tatovering På Side:

Engler har spilt en svært viktig rolle i gresk mytologi. Faktisk kommer ordet engel fra et gresk ord som heter "aggelos" som betyr messenger. En gresk engel portrettert på en stilig måte; med sine gigantiske vinger og besittelsen av et sverd vil gi det en veldig elegant holdning.

15 beste greske tatoveringer design og deres betydning

Dette er en av de beste greske tatoveringene sett til dato. En slik type engel tatovering er også kjent som en Guardian Angel tatovering. Som en far eller mor for å redde sitt barns kamp mot ondskap, gir denne tatoveringen en beskjed om at faren eller moren var en engel for brukeren som brydde seg og beskyttet ham. Denne typen greske tatoveringer for jenter bæres også av gutter i ryggen eller brystet. Engelen med som ord indikerer også sannhetens seier på ondskap. Slike tatoveringer bæres med en annen stolthet av brukeren. Denne tatoveringen er også inked av folkene som mistet foreldrene sine mens de var å beskytte dem.

Se mer: Stjernetegn Tatoveringer

9. Medusa gresk mytologi tatovering:

Ifølge gresk mytologi var Medusa et monster som hadde et skjult ansikt og giftige slanger i stedet for hår. Hun er en klassisk karakter og får en tatovering av en profesjonell tatoveringskunstner som skildrer henne på sin opprinnelige måte, virkelig kan være en god ide for en gresk tatoveringsdesign. Slike greske tatoveringsideer er sterkt inspirert av den mytologiske historien om Medusa.

medusa-gresk-mytologi-tatovering

Det antas at en slik tatovering når den bæres i kroppen, redder deg fra den onde gjerning man ønsker å gjøre med deg. Slike tatoveringer sies å være beskyttet mot det onde kjent som svart magi. Den definerer også den historiske historien om Medusa og hvordan har han døde. Øyene til Medusa blir alltid trukket nedover som det sies at hvis noen peeped i dem, ville de vende seg til stein.

10. Realisme greske Sleeve Tatoveringer:

Realisme tatoveringer har temaer og gjenstander tegnet slik at de er virkelige. Bildene som er tegnet i disse tatoveringer, er så realistiske at de ser ut som portretter av figurene. Realisme tatoveringer brukes ofte til å tegne greske guder og gudinner.

gresk-tatovering-design-10

Det realistiske utseendet på tatoveringene gjør at man kan se de fysiske egenskapene til individene, samt observere følelsene som individene formidler og føler i tatoveringer. De kan gjøres i farger, svart eller grå design. Kombinere svart, grå med rød farge gir tatoveringsguddom. Realisme tatoveringer er generelt middels størrelse til store størrelse tatoveringer og kan brukes av både menn og kvinner. Slike greske tatoveringer symboliserer guddommelighet, sannhet, renhet, kjærlighet og seier over det gode over det onde

11. Illustrative greske tatoveringer på hånden:

Illustrative greske tatoveringer er fulle av farge. De ser ut som illustrasjonene i bøker og tegneserier. Tatoveringen er sant til livet og ved å se på tatoveringen; vi kan se at fagene er å formidle følelser. Fagene i disse Illustrative Greek Tattoos er gud, gudinnen og livløse gjenstander som epler, våpen, spyd og rustning.

gresk-tatovering-design-11

Illustrasjonstatoer er fra middels til store størrelser, vanligvis trukket på steder der de passer perfekt og hvor man enkelt kan vise tatoveringen. Som tatoveringer er veldig fargerike, er de gode til å flaunt som kroppskunst. Den kan brukes av både kvinner og menn.

12. Svart og Grå Gresk Tattoo Design På Bryst:

Som navnet antyder, er disse greske tatoveringer trukket i svarte og grå farger. Disse tatoveringene er vanligvis ikke gjort med levende farger som rød eller blå. Disse tatoveringer har bilder av greske folk eller guder med uttrykk for følelser av mot, sinne, tap eller eskapisme. De er også tegnet slik at de har andelen av virkelige mennesker.

gresk-tatovering-design-12

Disse tatoveringer er også veldig realistiske. Gresk svart og grå tatoveringer er ofte mellomstore eller store i størrelse. Dermed er de trukket på områder som overarmer, underarmer, full rygg, mage eller bryst. Disse typer greske tatoveringer er unisex, ideell for folk som vil ha tatovering for å ha realistisk mening. Dette er en av de beste greske tatoveringsdesignene.

13. Golden Apple Greek Tattoo Design:

Det gylne eplet har en betydelig betydning i gresk mytologi. Det er tre forskjellige historier knyttet til det gylne epleet og den greske mytologien nemlig Race of Atalanta, Hesperides Garden og Golden Apple av trojansk krigs berømmelse.

gresk-tatovering-design-13

Som den greske tatoveringen gir mye betydning for de livløse objekter, danner eple et viktig emne for gresk tatovering som andre gjenstander som våpen og rustning. I denne spesielle Golden Apple Greek tatoveringen, er et vakkert gresk vers tattooed indie den gyldne eple. Man kan få denne tatoveringen gjort for de inspirerende mytologiske historiene om gresk kultur.

14. Athena gresk tatovering design:

gresk-tatovering-design-14

Athena er en populær gudinne fra gresk mytologi. Athena er dermed et populært valg når det gjelder greske tatoveringer. Å være en Gudinne, hun har den auraen blant henne og har et sjarmerende utseende. Også kjent som Minerva, er hun visdomens gudinne. Hun er generelt kledd som en kriger. Vanligvis sett med en ugle, er hun et uttrykk for intelligens, kultur, frihet, ånder og Hellas mytologi.

15. Centaurs Greek Tattoo Design:

gresk-tatovering-design-15

Centaurs er halvmanns, halvhestevesener i gresk mytologi. De har kropp av en hest og brystet, en manns hode og armer. De er Ixions barn, Lapiternes konge og Nephele, en sky som er skapt i Hera. Centaurs er voldelige og voldsomme. De viser vanligvis ufattelige sinn, virilitet og dyreinstinkt som de er halvhest. Centaurer blir ofte sett med en bue som de er krigere. Disse Centaurs greske tatoveringen er for folk som ønsker å vise den modige og dyre side av deres personlighet.

Tatoveringer har blitt en ny trend, og de greske tatoveringer er spesielt tatt opp raskt i tatoveringstrenden for sine unike design og funksjoner. De greske tatoveringer fanger, bilder av gudene, gudinnene og livløse gjenstander som frukt og våpen. Grekerne har vært kjent for sitt mod, mod og verdighet, og tatoveringene viser nøyaktig det samme.

Emosjonene til individene i tatoveringer er tydelige i tatoveringer. Gresk tatovering er veldig meningsfylt og holder religiøs betydning også. De greske versene som folk blir tatoverte, har også stor betydning i gresk mytologi. Bilder av due står for fred, eple står for suksessen, våpen står for mot. De greske gudene og gudinnene har vært kjent for sin skjønnhet siden uminnelighet og det er veldig tydelig i greske tatoveringer som er veldig virkelige som og nær virkeligheten. Den greske tatoveringen viser mye realisme i dem som skiller seg ut i en tatovering.

Bildekilde: 1 til 4, 15.

Leave A Comment

71 + = 73