15 beste Gemini Tattoo Designs med Betydninger | Stiler på livet

Gemini tatoveringen har blitt sertifisert som noen av de mest populære astrologiske tatoveringer. De faller i det tredje nummeret blant de tolv stjernetegnene. Tvillingen domineres av planeten Merkur og dens symbolske representasjon er et par tvillinger. Gemini-tegnet har vært knyttet til den greske gud Hermes sammen med to andre tvillinggreske guder; Apollo og Artemis.

gemini tattoo

Folk som tilhører dette dyrekretsen, ønsker alltid noe krydder i livet. De er diplomater og sofistikerte mennesker og kan være ganske hesitant til tider og er kjent for å være livlige, intellektuelle og veltalende. Gemini tatoveringer kan avbildes og tolkes på ulike måter, avhengig av stil og mønster tatovering entusiasten vil gjerne bruke. Noen av de beste Gemini-tatoveringer har blitt anskaffet i følgende avsnitt.

Gemini Zodiac Sign Symbol Tattoo Designs:

Disse fantastiske Gemini-tatoveringer vil uten tvil etterlate i observatørens sinn om hvem du er !. Her er de 15 beste Gemini-tatoveringsdesignene som kan avbildes og tolkes på ulike måter, avhengig av stil og mønster som tatoveringsentusiasten vil bruke.

1. Gemini Tatoveringsdesign med stjerner og månen:

Stjerne and Moon Gemini Tattoo Design

En Gemini tatovering design som har blitt uthevet med stjerner og månen ser vakker ut på huden. Fargekombinasjonene ser attraktive ut og det er en spesiell glød i tatoveringen. Utseendet på tatoveringen fanger nattehimmelen i fullkommenhet med de ekstra elementene av månen og stjernene. Tatoveringen bruker en blanding av forskjellige farger for å markere alle elementene som i blå, gul og nyanser av lavendel og svart. Å være en av de vanlige Gemini tatoveringer, er dette den mest foretrukne en skjønt!

2. Twin Tribal Gemini Fairies Tattoo:

twin-tribal-tvillingene-feer-tatovering

Twin Tribal Fairy Gemini tatoveringen omfavner fusjonen av eventyr med barndommen med astrologi og tribal kunst på en vakker måte. Tenker på feer, fanger vår fantasi i magisk land, undret og absolutt fantasi. Disse Tweini fairy tvillinger er unike utseende med symmetrisk designet kostymer og den uvanlige kroppsstilling nysgjerrig nok til å tiltrekke seg en å se på tatoveringen. I første øyekast ser det ut som en tribal sommerfugl, men med stor observasjon blir det åpenbart at det er en Tribal Twin Fairies Gemini Tattoo.

Se mer: Leo Tattoo Designs

3. Gothic Script Gemini Tattoo:

gotisk-script-gemini-tatovering

Når det gjelder lettering i tatoveringskunst, er det gotiske skriptet en fantastisk måte å vise stjernens skilt på og skape en unik egenerklæring. Geminis av natur elsker å utforske mye i kreativitet og dermed av veien til denne gotiske Gemini-tatoveringen, kan man utforske fonter, slå sammen mange farger, nyanser, funksjoner, design og la blekket snakke for deg!

4. Tvilling Søster Tattoo:

Gemini-søstre-tatovering

Gemini Sisters Tattoo er en intrikat tatovering design som gjør den ultra feminine siden av Gemini tvillingene levende på huden din. Astrologiske vitenskapsstudier sier at de enkelte tvillingene er raske og hvis samtalen er treg, vil Geminis miste sitt ønske. For de som ser på denne tatoveringen med disse vakre tvillingene, har du et forsiktig utseende, kan inntrykket bli uforglemmelig og kan gi en tapt varig effekt. Gå for denne typen dristig tatovering for å utforske den andre siden av deg!

5. Feminin Gemini Tattoo For Girls:

Feminin Gemini Tattoo

En fargerik tatovering som inneholder symbolet på dyrekretsen Gemini, omgitt av rike og tiltalende blomster, blader og busker gjør tatoveringen ser veldig feminin, fantastisk og helt nydelig. De skal gjøres på området under skuldrene dine. Dette vil gi deg muligheten til ikke bare å flaute ryggen din, men også din tatovering. Det er en av de beste Gemini-tatoveringer for kvinner.

Se mer: Jesus Cross Tattoo Designs

6. Retro Gemini Tattoo:

retro-gemini-tatovering

Denne spesielle tatoveringen tar en tilbake til den retro æra med tarot-kort, symboler og bilder, og man får øyeblikkelig tilkoblet og mesmerisert med et blikk på tatoveringen. Tatoveringen er også mystisk. Man kan komme nærmere oppleve roen av øynene og flytende manen av Tvillingen tvillinger forlater en mesmerized. Man kan virkelig være i fred med denne virkelig kunstneriske og jordiske Retro Gemini tatoveringen.

7. Gemini Tatovering med fødselsdato:

Fødsel Date Gemini Tattoo

Du kan alltid vise frem fødselen din ved å lage denne fantastiske og fabelaktig utseende Gemini birth date tattoo. Det viser bildet av en mursteinlignende struktur laget i form av Gemini-symbolet med en lang sash rundt den som har fødselsdato skrevet på. Ideen virker ganske smart og nyskapende.

8. Gemini Lower Back Tattoo:

Nedre Back Gemini Tattoo

En enkel, men likevel attraktiv Gemini tatovering skåret på ryggen er garantert å se fantastisk og nydelig. Symbolet til Gemini laget i to forskjellige nyanser med månen rundt den vil gi deg trendy og fasjonable utsikter. Denne ideen har blitt mer populær blant kvinner. Dette er den beste Gemini-tatoveringen for jenter.

Se mer: Om Ganesh Tattoo

9. Brann og vann Gemini Tatovering:

Brann and Water Gemini Tattoo

Denne tatoveringen viser assimileringen av to helt forskjellige elementer brann og vann. Strålende bølger i blått og flammene i fargetoner av oransje og gult ser veldig friske, interessante og attraktive ut. Dette er en av en unik Gemini-tatovering som fanger opp trenden i dagens tid.

10. Small Gemini Tattoo On Foot:

miniatyr-gemini-tatovering

Hvis du er en Gemini som vil være subtil og enkel, så gå for denne miniatyrtatoveringen som sier Gemini i en veldig stilistisk skrift. Den dimensjonale tatoveringen er vanligvis svart i fargen for det minimalistiske utseendet. Tatoveringen er gjort ved bare å holde tegnet i tankene uten andre elementer, funksjoner eller design. Denne tatoveringen er mest egnet for folk som generelt liker å holde blekkene skjult.

11. Blådesignet Gemini på skulder:

Blå Designed Gemini

En Gemini Tattoo som er designet i fargen blå, har symbolet på dette dyrekretsen og har en pil som passerer gjennom den, har spesiell betydning. Det symboliserer personligheten til en typisk Gemini personlighet, som er sosial, bestemt og ekstremt adaptiv.

12. Gemini Twin Tattoo Design:

Tvilling Gemini Tattoo

En tvilling Gemini tatovering er et spesielt symbol på Gemini. Det representerer foreningen av to forskjellige personer som også på en måte gjenspeiler personligheten til et individ som faller under dette tegnet. Det overfører også en melding om den som bærer den, og taler også volumer om dem.

13. Unik Gemini Tattoo For Men:

Unik Gemini Tattoo

Noen tatoveringer ser utmerket ut på grunn av bruken av ulike stilarter og mønstre. En Gemini-tatovering som har flere intrikate mønstre som blinkende stjerner og buede linjer, vil virkelig se fantastisk ut på personen som får den til å bli blekket. Det ser kreativt ut og står som et symbol på uttrykk.

14. Floral Gemini Tattoo On Neck:

Blomster Gemini Tattoo

En floral Gemini tatovering har et veldig feminint utseende i design og oftest tattooed av kvinner. Stjernetegnet har blitt veldig kreativt innlemmet i to vakre rosa blomster, og gir dermed en fin og frisk utseende når det gjelder tatovering. Kvinner får dette gjort mest på baksiden av nakken, håndleddet etc. for det karismatiske utseendet.

15. Gemini Wings Tattoo:

bevingede-gemini-tatovering

Den vingede Gemini er en unik kroppskunst som kombinerer vinger med Zodiac-tegnet. Tatoveringen viser Gemini-tegnet med fargede vinger på hver side. Vingene viser tegn på frihet og befrielse. De lyse farger legger til Geminis dynamiske personlighetstrekk. Den winged Gemini er sikker på å legge til personligheten til personen som bærer tatoveringen.

Geminis har en kvalitet som er mutable med en positiv ladning. En født med Zodiac of Gemini vil ha et slått hjerte og et hemmelig vandrende sinn. Hvis du rocker en Gemini-tatovering, forteller du verden noen ting.

Med disse Gemini-tatoveringene kjenner verden mye om deg og din lidenskap for nye ting. Du sier også at du er gal, kreativ, gåtefull og mystisk. Som kjedsomhet er en dominerende del av personligheten din, endres din energi og utvikler seg til noe nytt og spennende. Lag en egen uttalelse med disse dristige tatoveringer!

Leave A Comment

− 7 = 3