15 beste bryllupsreise destinasjoner i Asia med bilder

Bryllupsreise er den mest etterlengtede ferie av ens gift liv. Det er på tide at du blir kjent med hverandre mer dypt. Du bør vandre på eksotiske steder for din første tur sammen. Gjør det mest spesielle ved å reise til steder ukjent i Asia med din kjære. Asia er et av verdens største og mest folkerike kontinent og fullt av vakre landskap. Det er mange steder i Asia som er verdt å besøke på bryllupsreisen. Nedenfor er en liste over 15 beste bryllupsreise steder i Asia med bilder.

Beste Bryllupsreise Steder I Asia Med Bilder:

1. Bali, Indonesia:

Beste Honeymoon Places in Asia-Bali, Indonesia

Når du tenker på bryllupsreise, kan du bare tenke på Bali som din øverste destinasjon. Stedet er fylt med romantikk i luften. Kjernen i det tiltrekker seg nygifte på dette spesielle stedet. Midt i det klare blå vannet og vid åpen himmel er du fri til å bringe romantikk i luften. Du kan nyte kvalitetstid med dine kjære i deres private strender.

2. Maldivene i Asia:

Bryllupsreise Destinations In Asia

Det er kjent for sin turkise farge blå vann og også dens dykking aktivitet. Du kan nyte selskapet av din partner på det beste stedet for bryllupsreise er Asia på de berømte flytende bungalower. Nyt sitt Maldivianske kjøkken og gå snorkling sammen med partneren din. Unn deg en romantisk melding sammen med din ektefelle ved sjøen.

3. Japan:

Beste Honeymoon Places in Asia-japan

For kjærligheten til øyer og shopping bør du besøke dette stedet med din partner. Det er i utgangspunktet en ørkenøya som er et mål for alle slags aktiviteter. Det tilbyr også en fullstendig fusjon av tradisjoner, kultur og moderne fasiliteter i verdensklasse. Den ideelle tiden til å besøke Japan er om sommeren for bryllupsreise, suge i varme kilder for å være en med naturen.

4. Koh Samui, Thailand:

Bryllupsreise places in Asia KohSamui Thailand

Thailand er kjent for sine øyer og Koh Samui er en av de mange vakre øyene. Det er en av de mange beste bryllupsreise destinasjonene i Asia, hvor du kan ha den beste tiden i livet ditt. Du kan gå snorkling og også oppleve dykking med ektefellen i det klare blå vannet.

5. Sri Lanka:

Bryllupsreise places in Asia Sri Lanka

Sri Lanka er et annet sted som vil berolige strandelskere. Det er kjent for sine surrealistiske eksotiske strender hvor du kan gå for lange turer med din ektefelle. Stedet tilbyr også mange romantiske eksotiske feriesteder som er verdt å tilbringe hver krone i bryllupsreisen. Det er også kjent for sine regnskoger og dyrelivspopulasjon. Den beste tiden å besøke Sri Lanka er fra desember til mars.

Se mer: Bryllupsreise Steder I Singapore

6. Chiang Mai, Thailand:

Bryllupsreise places in Asia Chiang Mai Thailand

Dette stedet ligger ved foten av fjell, og dette unike gjør det til et perfekt reisemål for bryllupsreise. Det er en rekke fargerike spennende festivaler som feires her som du kan nyte. For eventyrets kjærlighet kan du sykle i fjellet. Dette stedet tilbyr også nasjonalparker som du kan besøke for en hyggelig bryllupsreise opplevelse.

7. Langkawi, Malaysia:

Bryllupsreise places in Asia Langkawi Malaysia

Disse retreatsene er veldig romantiske i naturen, og det er mange sightseeing steder å streife omkring med partneren din. Forynge dine sanser i de rolige strendene på dette stedet, og nyt stillheten med din ektefelle. Med sin uopphørlige sjarm, tilbyr dette stedet deg eksotisk opplevelse uten å brenne hull i lommen. Den spesielle attraksjonen er mangroveskogen i det tropiske stedet.

8. El Nido, Filippinene:

Bryllupsreise placesin Asia El Nido Philippines

Ditt opphold i El Nido er fylt med moro og spenning hvor du kan nyte flere morsomme aktiviteter. Det er varierte arrays of islands hvor du kan nyte romantisk tid med din ektefelle. Fossene er også en stor attraksjon av dette stedet som kan være veldig eventyrlystne å besøke.

9. Borneo, Malaysia:

Bryllupsreise places in Asia Borneo Malaysia

Den største øya Asia er en godbit for øynene. Denne ultimate naturelskere er en av de beste bryllupsreiseplassene i Asia som er verdt å besøke. En av de unike attraksjonene i dette stedet er orangutanger som fremdeles kan sees her. Utforsk dyre- og regnskogene på dette stedet med din nygifte ektefelle.

10. Tyrkia:

Bryllupsreise places in Asia Turkey

Dette kulturelle bryllupsreiseområdet er perfekt for å få frem den mest romantiske siden i deg. Det er den beste destinasjonen fylt med utallige kulturelle steder. Du kan oppleve en ultimate romantisk ferie ved å bo i grotter, som er ekstremt romantiske. Unn deg den mest romantiske opplevelsen ved å gå for en ballongtur for å få panoramautsikt over stedet.

Se mer: Bryllupsreise reisemål i Malaysia

11. Kambodsja:

Bryllupsreise places in Asia Cambodia

Det er en av de mest attraktive bryllupsreise destinasjonene som også har en lang historisk bakgrunn. Det er en av de beste bryllupsreise destinasjonene i Asia hvor du kan unnslippe for din mest romantiske opplevelse. Nyt sitt lokale kjøkken på denne eksotiske beliggenheten. For de av dere som liker å besøke historiske steder, kan Kambodsja betjene dine interesser.

12.Vietnam:

Beste Honeymoon Places in Asia-Vietnam

Berik din ide om romantikk ved å besøke dette populære bryllupsreiseområdet for din første tur sammen. Det er kjent for sine eksotiske strender hvor du og din ektefelle kan tilbringe litt alene. Våkne dine sanser i dette landet, som er sikker på å feie deg av føttene dine med ideen om romantikk. Du kan også gå på cruising for å utforske vannveiene i Vietnam.

13. Laos:

Bryllupsreise places in Asia Laos

Dette fargerike stedet er et populært reisemål for de nygifte parene. Berik din kulturelle side å besøke sine populære arvsteder. Tilbring den mest dyrebare tiden i livet ditt med partneren din på de beste stedene for bryllupsreise i Asia. Søk velsignelser fra den allmektige på de guddommelige buddhistiske templene. Ta romantikken i luften ved å ta lange turer på øyas øyekyst.

14. Singapore i Asia:

Bryllupsreise places in Asia Singapore

Denne bryllupsreiseplassen har en perfekt blanding av naturskjønn skjønnhet sammen med moderne arkitektur. Nattelivet på dette stedet er ekstremt populært hvor du kan ha det gøy med partneren din. Nyt det lokale kjøkkenet og gå strandhopping. Dette hi-tech-stedet lover vakre strender og fortryllende bryllupsreiseferier.

15. Dubai, UAE:

Beste Honeymoon Destinations In Asia - dubai,united arab emirates

Dette er et perfekt sted å skjemme bort din kjære. Dette tropiske destinasjonen har den perfekte sammensmeltningen av ørkenen, vannkroppen og bylivet. Ikke bare kan du hengi deg til shopping spree, men også kan gå for ørken safari. Du kan også engasjere seg i morsom aktivitet i sanddynene som snowboard.

Se mer: De vakreste stedene i verden til bryllupsreise

Nyt de mest dyrebare dagene av ditt giftede liv på et av disse beste stedene for bryllupsreise i Asia. Ha den beste tiden i livet ditt i Asia som er verdt å besøke. Nå som du kjenner topp bryllupsreise i Asia, ikke vent lenger og besøk stedet som passer dine behov.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 9 = 1