15 Best Leg Mehndi Designs Med Bilder | Stiler på livet

Mehndi er ingenting annet enn midlertidig henna tatovering, og det ser så godt ut på foten som den gjør på hånden din. Designene har flere variasjoner tilgjengelig. Du kan gjøre din mehandi-tatovering enkel og vanlig eller gjøre den ekstremt komplisert og forseggjort. Designet som begynner på tærne, kan strekke seg til knærne!

Blomster og abstrakte mønstre med kunstfylte geometriske former er den generelle stilen. Mehndi anses å være lovende i den indiske kulturen og blir dermed utnyttet ved flere anledninger, bryllup er den fremste blant dem. Her er de 15 beste ben mehndi-designene med bilder du kan velge mellom.

Beste Mehandi-design for ben:

1. Runde Leg Mehndi Design:

bein mehndi designs

Denne mehndi-designen ser pen og sofistikert ut. Den har en rund design i midten av foten og noen få mønstre over og under den for å fullføre hele designet. Det generelle utseendet er elegant. Den runde mehndi-designen for beina er ingenting annet enn konsentriske sirkler med forskjellige mønstre som gir dem og likevel unnlater det å være attraktivt og iøynefallende. Denne kunstneriske henna-designen er en av de mest betydningsfulle runde mehndi-designene for bena, som alltid er populært av publikum.

2. Storslått Full Leg Mehendi Design:

15 Best Leg Mehndi Designs Med Bilder | Stiler på livet

Et forseggjort mehendi-mønster av godt skyggelagte blomster og blader som løper langs hele benet ditt er definitivt et fantastisk syn. Den dype svarte av mehendi skiller seg ut mot den lysere nyansen av huden din. Skyggen bidrar til å legge til dybde i bildet. Det gjør kronbladene ser mer realistiske ut. Dette designet krever litt mer tålmodighet å gjøre, men sluttresultatet er absolutt verdt det.

3. Arabisk Tribal Leg Mehandi Designs:

15 Best Leg Mehndi Designs Med Bilder | Stiler på livet

Denne mehandi-designen er enkel, men likevel utmerket å se på. Den har et mer tribal utseende i at det bare er et abstrakt mønster av godt posisjonerte former. Denne mehandi har ikke blomster eller figurer, bare et enkelt mønster som pryder beinet ditt som en slags ornament. Stikkene og spiralene ser til og med ut som perler hengende fra juveler.

4. Trendy Mehndi-design for ben:

15 Best Leg Mehndi Designs Med Bilder | Stiler på livet

En trendy mehandi-design av blomster som krøller opp kalven din, er utmerket å se på. Det er lett å lage og ikke veldig tidkrevende. Men dette gjør designet litt vanlig siden det er valgt av så mange. Selv da svikter det ikke å slå deg som en utmerket tatovering.

5. Gujarati Leg Mehendi Design:

15 Best Leg Mehndi Designs Med Bilder | Stiler på livet

Gujarati Mehendi design er intrikat detaljert og forseggjort. Disse siste mehandi-designene er valgt under bryllup på grunn av deres altfor dekorative utseende. Et mehandi-design som dette ser bra ut på foten din. Mønstrene og linjene gir utseendet til en forseggjort anklet som pynter beinet ditt.

6. Glittery Leg Mehandi Design:

15 Best Leg Mehndi Designs Med Bilder | Stiler på livet

Mehandi-design i dag er ofte farget eller skyggelagt med glitter. Glitterglasset gjør utformingen ser levende og mer forlokkende. Et mønster av blomster som løper opp i lengden av beinet ditt, ser rett og slett fantastisk ut når det skygges med litt glitter. Mehendi-designen er enkel å lage og svært iøynefallende.

7. Brudeben Mehendi Design:

15 Best Leg Mehndi Designs Med Bilder | Stiler på livet

Bridal henna design er forseggjort og tungt dekorative for bena. Denne mehndi-designen har flere intrikat detaljerte band som er plassert over hverandre over foten din. De ser ut som vakre ornamenter som legger til prestisje og utseende i ekteskap.

8. Søt Mehandi design for ben:

15 Best Leg Mehndi Designs Med Bilder | Stiler på livet

Denne typen mehndi-design for ben er enkel og søt. Det er ingenting annet enn en tynn, svingete linje som løper som en kant langs kanten av foten din. Dens enkelhet gjør at den ser søt ut og annerledes. Dette er valgt av tenåringer mer enn eldre.

9. Beautiful Leg Mehndi Design:

15 Best Leg Mehndi Designs Med Bilder | Stiler på livet

En vakker mehandi-design med blomster og diamantformede mønstre ser utmerket ut på beina og sterkt kunstnerisk. Denne mehandi-designen er enkel å lage, men den intrikate detaljering krever litt tålmodighet. Det overordnede bildet er forseggjort, men ikke altfor flamboyant. Dette gjør bildet vakkert i stedet for glatt og rotete.

10. Mughlai Mehendi Design:

mughlai-mehendi-design10

Mehendi er den tradisjonelle måten å dekorere damer og ben. Mughal design er den eldste designen som fortsatt er i trend blant unge jenter på grunn av sin fancy og overdådige design og mønstre. Det bringer ut designene som vanligvis skildrer Mughal eras kongelig og elegant kunstverk. Det er en av de vanligste designene som brukes under festlig anledning som opplyser festlig stemning og bringer ut føttene og benets skjønnhet som utfyller bruden som bruden har på seg.

11. Kashmir Feet Mehendi Design:

Kashmir-fot-mehendi-design11

Damer der ute Lurer du på hvordan du skal dekorere benet ditt i en festlig sesong? I stedet for å investere i kostbare smykker, utformer med pen mehndi, vil arbeidet definitivt gjøre det ser fasjonabelt og iøynefallende. Kashmiri mehndi design er laget av intrikat design mønster som har mange entangling og interlacing linjer og design som gjør det komplett, men gir et rikt utseende. Mest brukt av brude og til en annen feststid, foreslås en enkel Kashmir-design. Enten kan en vanlig mehndi-farge brukes eller for å gjøre det mer attraktivt å bruke svart mehndi, vil være en god ide.

12. Flerfarget Mehendi Design:

flerfarget-Mehendi-design12

Mehendi er definitivt en tradisjonell og kulturell blant indianere. Men for å gjøre det mer fasjonabelt og trendy i den siste moderniserte verdensmodifiseringen, blir det gjort at mehndi ser mer attraktiv ut, bare ikke å forlate ren design. Ved å legge til fargetone farger ved å bruke farget, glanset mehndi, farget og glitrende steiner som kan sitte fast på rommet som dannes av designet, eller en kombinasjon av rødt og mehndi vil gjøre underverk.

13. Marokkansk Mehendi Design:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Damer som ser ut av noe variasjon i å designe benet med Mehendi, ville det beste valget være marokkansk mehndi-design. Marokkansk design er kjent blant damer i Midtøsten-land som ligner på arabisk Mehendi-design. I denne typen design i stedet for floral eller etnisk design, er et mer geometrisk mønster med linjer og firkanter marokkansk mønster bygget opp. Marokkansk Mehndi kan brukes på fest på grunn av det moderniserte utseendet.

14. Indo-arabisk Mehendi Design:

indo-arabisk-mehendi-design14

Det er en kombinasjonsdesign der en arabisk design er et mønster skissert og tradisjonelt mønster av indisk design er fylt i arabisk design som bringer ut en elegant interkulturell design. Det er et enkelt designmønster som oftest blir brukt under tradisjonell anledning, eller kan også saksøke en festdrakt tatovering på beinet med en liten design som går bra med en vestlig drakt.

15. Anklet Mehendi Design:

ankelen-mehendi-design15

Det er et enkelt mønsterarbeid med floral design som ligner på en juvelbit. Denne typen mønster er veldig enkelt å designe og mindre tidkrevende. Det bringer fotenes skjønnhet. Anklet-designen kan gjøres med rød mehendi eller en kombinasjon av svart mehendi og fremhever floral design med farger eller steiner som lyser ut og virker som ekte anklet. Mest vanlig slitt av unge.

Mehendi vil alltid være en gjøremålsliste ting for damer når det kommer til festlig sesong eller en hvilken som helst tradisjonell festival. For et bryllup er det en tradisjon å ha på meg med meghndi for bruden som ikke er et spørsmål, men også damene som går på bryllupet en spesiell stall er opprettet i hallen i dag bare for å skape mer moro under bryllupet og damer er glade for å dekorere sine hender. Trenden med å designe hendene, ikke bare for å ha på seg vanlig Mehendi, men også med farger og steiner har økt, noe som er en positiv vekst i å bevare vår kultur. Unge jenter der ute prøver å prøve det nyeste tattoo mønsteret ved å bruke mehndi, vil bringe litt moro i stedet for å få de smertefulle permanente tatoveringer.

For damer blir kreative ved hjelp av farger og steiner, slik at mehndi ser mer fargerikt og attraktivt, vil det være veldig morsomt og litt tankegang!!

Leave A Comment

61 − 57 =