15 Beautiful Women’s Floral Blouse Patterns med Designer Necks | Stiler på LIfe

Motemarkedet har medført drastiske endringer i etnisk slitasje, og gir de gamle sareene en ny og trendy versjon. Men det er fortsatt noen mønstre som har vært favoritten blant damene selv om de er endret. Et lignende mønster er blomstret bluse design. Uansett om det er en vanlig vanlig slitasjebluse eller et tungt designelement for sarees eller lehenga, har blomstermønstre alltid tiltrukket hjerterne til kvinnene mot å ha det.

Dameblomsterbluser:

Her er noen få tankebrytende design med blomsterutskrifter som vil blomstre utseendet ditt etter enhver anledning.

1. Enkel kulehalsbluse Blomster:

Enkel Pot Neck Floral Blouse

Et enkelt mønster i blomstermønsteret bluser design er utbredt for en vanlig slitasje av damene. Patli Palav Saree har også lignende floral design for en perfekt kamp. Blusen er gitt en dyp potthalsdesign med doori for et fancy utseende.

2. Svart langermet blomsterkjole:

Svart Long Sleeve Floral Blouse

Svart og silke har sin egen sjarm i bluser. En silkebluse i lo generelle ermer får blomstermønster forsøk på å gi en perfekt kombinasjon til de hvite eller hvite vanlige sareene. De er svært foretrukket for småfunksjoner eller religiøs funksjon. Blusen er også gitt et dypt rundt halsmønster.

3. Golden Patch Work Blomsterbluse:

Blomster Blouse Designs

Gylne bluser gir et annet utseende til de store sareene. Og når blomstermotiver legges til det, blir magi opprettet. Blomsterbluse kvinner i gyllen får blomstersett på grensene og ermene. For mer dekorasjon blir perler lagt til i arbeidet. De er høyt båret for bryllup.

4. Sekskantet blomsttrykkbluse design:

sekskantede Flower Print Blouse Design

Blomstretrykkdesign på bomulls silke materiale ser utrolig ut til et sofistikert utseende. Den trykte sarees oss ledsaget av trykte blomster. Sarees og bluse er også kjent som batik-trykkdesign. Det har også perlearbeid på blusen for et funky utseende. Nakken er gitt en sekskantet design i dyp med en vanlig piping.

Se mer: Kvinners trykte bluser

5. Zip Design Blomster Bluse:

Glidelås Floral Design Blouses

Et vestlig inspirert damemusikkblomstermønster er laget av bomullsmateriale med en prinsesseskåret design. Blusen er laget med dobbelt ermet design med en dyp nakke bakfra med glidelås foran. Sammen med den, legger de trykte floral designene til sitt vestlige utseende. Den er best egnet på vanlige sareer for et blomstrende utseende ved enhver liten anledning.

6. Semi Sleeves Bluse Design:

kvinner's Semi Sleeves Floral Blouse Design

Blomstretrykk er utvalgt for en edru blikk i religiøse arrangementer også. En lignende blomsterdruksbluse i silke er her gitt en halskjede med riktig passform. Grensen til den hvite sareen får også de samme blomstene til en unik kombinasjon. Blusens nakke er gitt et pakket design for et dedikert utseende.

7. Ermeløs Blomster Hvit Bluse Design:

uten ermer Women's Floral White Blouse Design

En hvit blomstret bluse med en erme og ryggløs design er det viktigste valget av tenårene i disse dager for sine høyskolefunksjoner. Den hvite blusen får en dyp V-hals som gir brystet en nøyaktig montering festet med to separate ermer. Blomstretrykkene er pent preget på hvit bomullsbluse for et strålende utseende.

8. Blomsterdesignet korsettbluse til brude:

15 Beautiful Women's Floral Blouse Patterns med Designer Necks | Stiler på LIfe

Ikke bare for generell bruk, men de blomstrede trykte blusene er også meget sannsynlig valgt av brudene på ulike bryllupsritualer. Bandhani saree her er gitt en brokad designet korsettbluse med midje lengde. Den røde bluse er dekorert med maggam-arbeid med gylden tråd.

Se mer: Kortbluse

9. Designer Star Neck Blomstermønster Bluse:

Designer Star Neck Women's Floral Pattern Blouse

Modemverdens ramper ga en skinnende effekt med en strålende kvinners bluse design. Hovedattraksjonene i blusen var de kasserte blomstermodellene laget med kashmiri-arbeid og halsdesignet lignet en stjerne. Det ga skuldrene et perfekt utseende med fantastiske kurver.

10. Full lengde Sølv Blomster Design Bluser:

Full Length Silver Ladies Floral Design Blouses

Baby rosa og sølv ville være en skikkelig girly design som skal bæres for høye hendelser. Halv saree her i vanlig er matchet med en rosa og sølv bluse design med en dyp nakke foran. Det gir klyvingen et perfekt utseende med en nakke rundt floral design.

11. Chiffon Bluse Design:

chiffon Womens Blouse Design

Hva om blusen din får et korsettutseende med en grense som dekker nakken og skuldrene med chiffon? Flott design rett! Her går du med en blomsterskrivebluse er en korsettstil. Blusen er gitt en chiffongdekning i nakken og ermet med et preget designutseende. Den har også en tynn kant i klemmet design for ekstra effekt.

12. Pearl Border Blouse:

kvinner's Pearl Border Floral Blouse

En kombinasjon av nett, silke og hvite perler vil gi deg et stilig design som skal bære for din saree. Den slanke silkebluse er gitt hvit nettdeksel som bærer blomstermønsteret strikket i den. Rygg hals design er gitt et sirkulært mønster bak mens grensene er gitt perle studded på den. Blusen får også en søt dør med nydelige sjarm.

Se mer: Langermet bluse

13. Beautiful Diamond Neck Floral Bluse:

Vakker Diamond Neck Floral Blouse for Women

Et designerstykke i blomstersbluser Kvinner design er laget av silke og bomullsmateriale med gjengearbeider som danner blomstermønster. Bluse ryggen er designet med en diamant form festet i to ender i en vest design. Ermene i blusen får også et bløtdesign bredt valgt av kvinner med brede skuldre.

14. Båthalsblomst Bluse:

Laidies Boat Neck Floral Blouse Design

Båthalsdesign er de siste dameblomstringene som er valgt for enten trykte eller designer sarees. Bluse er laget av bomull, og gir stor floral design med grener og blader med lilla rør. Blusen er også gitt en kjedeåpning på sidene med en perfekt passform til brystet.

15. Øyehalsdesign:

kvinner's Eye Neck Floral Blouse Design

En designerbluse passer godt med en pakninghals sammen med en bakre design i chiffon georgette. På baksiden av blusen får du øyehulldesign mens forsiden er en pakkehals med polstrede fronter. Bluse er dekorert med jardoshi-design i sølv og gylden tråd.

Blomsterbluse design får nye mønstre med endringen i mote-markedet. Den preget floral design, små blomstermønstre, maggam floral design, strikket floral design er ganske mye sett for designer sarees. De forlater ditt blikk med en blomstring på blikket ditt for det meste på sommeren.

Leave A Comment

− 4 = 1