15 attraktive og stilige oransje skjorter for menn og kvinner

Orange er farge i etterspørsel i lyse sommer- og vårsesonger. I denne moderne epoken har skjorten fått sin rette posisjon i herreklærne til kvinner og kvinner. Skjorter er designet for både menn og kvinner ved å skreddersy den i forskjellig stil og form som år og teknikk fremgang. Det fremste skjortemønsteret ifølge briterne og amerikanerne hvor kjoleskjortemønsteret, hvilken resten av verden følger, tilpasser utsikten over skjorten i ulike innovative design og mote.

Topp 15 oransje skjorter for menn og kvinner:

For å pusse opp våre tanker om de 15 beste oransje farge skjorterne, er de forskjellige nyanser, vil denne artikkelen hjelpe til med å plante vår hjerne med forskjellige typer oransje farge skjorter.

1. Mango Orange Menns Kjole Skjorte:

oransje shirts

Kleskjoler er navngitt av Britishers. Den er skreddersydd med et forsiden som åpnes i et enkelt materiale med en farget eller hvit knapp foran for å feste de to ender av skjorten. Veving denne enkelt designet skjorten i mango oransje skygge vil skape en balanse fargekombinasjon med en formell grå bukse for menn.

2. Coral Orange Causal Unisex Shirt:

Korall Orange Causal Unisex Shirt

Coral oransje er en mild og en subtil farge som blandes med en casual designet skjorte med frontknappsåpning. Denne typen skjorte og brukes av både menn og kvinner ved å tilpasse formen. Den slanke koralorange oransje t-skjorten kan bli fremhevet med blonder eller med glitrende steinarbeid som er utformet som kvinner antrekk.

3. Orange Pleated Smoking Men's Shirt:

oransje Pleated Tuxedo Men´s Shirt

Tuxedo menn skjorter har en spiss krage i forhold til andre formelle menn skjorter, denne oransje fargen gjør det ser utestående ut fra den andre farge og ved å designe krage og mansjetter med puter. Mansjettene er utformet i avrundet fransk eller fransk mansjett som er den enestående funksjonen til smoking skjorter. Denne typen skjorte kan kombineres med en jean eller en formell skinnende bukse.

4. Brent Orange Fransk Placket Herreskjorte:

Brent Orange French Placket Men´s Shirt

Sporet er sett i den fremre midtdelen av mennskjorten der knappen er sydd på den. Denne franske tavlen har et unikt utseende siden tippene er dannet ved å brette det samme skjortematerialet og sy i midten som gir en flettet og en polert overflate. Denne kjedelige oransje skyggen gjør den til og med perfekt og elegant når kvinner bærer den som et formelt antrekk som A-line skjørt eller med en blazer dress.

5. Bright Orange Tradisjonell Placket Herreskjorte:

Lys Orange Traditional Placket Men´s Shirt

Denne tradisjonelle spaken er dannet ved å feste en egen, rett klut som kan ha samme farge som skjorten eller en kontrastfarve i midten og sydde dem til skjortematerialet som gir et enestående utseende. Den lyse oransje fargetræren kan være det beste eksemplet for å vise denne tynne, fete skjorten.

Se mer: Grå skjorte

6. Oxford Cloth Orange Women's Shirt:

Oxford Cloth Orange Women´s Shirt

Oxford klut er forskjellig i veving metode fra den vanlige lerret metoden for veving. Her blir garnene kombinert og vevd sammen i strengen. Denne typen veving er best for den formelle skjorten. Denne kluten, når den brukes til å lage oransjefarget skjorte, gjør fargen mer lys og behagelig for våre øyne. Kvinner bærer det som en formell skjorte, så vel som semi-formell skjorte med et par hvite jean.

7. Skjult knapp ned krage oransje menns skjorte:

skjult Button Down Collar Orange Men´s Shirt

Denne typen skjørt mønster har sin identitet på grunn av sin unike design og finish. Det ligner på knappens nedskjorte, men forskjellen er at knappene som brukes til å feste kragepunene, er skjult under ekstra klutemateriale festet til undersiden av kragen.

8. Foldede mansjetter Orange skjorte Kvinner:

foldet Cuffs Orange Women Shirt

Folded mansjett Oransje skjorter er veldig behagelig og enkel å administrere skjorte brukt av kvinner som en tilfeldig eller til og med som en formell slitasje. Materialet som brukes er bomull eller linemateriale som kombineres med et par shorts eller jean.

9. Stå krage oransje unisex skjorte:

Stå Collar Orange Unisex Shirt

Denne granddad designet skjorter er en av de vanligste slitte casual og semi-formelle skjorter. Kragen er avrundet uten knappfeste. Kvinner kan kombinere denne typen skjorte med et par kjørt eller semi-formell hvit bukse. Menn liker å ha den med en jean.

10. Kontrast krage oransje menns skjorte:

Kontrast Collar Orange Men´s Shirt

Slanke oransje skjorter kan ikke passe godt for få menn, for dem er denne kombinasjonskjorten anbefalt. Skjortenes halsbånd er vanligvis hvite og mansjettene er også hvite med kontrastknapp som svart eller brunt. Denne fargede skjorten gir et enestående utseende.

Se mer: Gullskjorte Man

11. Cutaway Orange Menns skjorte:

Kutte bort Orange Men´s Shirt

Denne typen skjorte har stått fra London. Kragen er spredt bred over hvilken gir et skarpt utseende. På grunn av den utbredte kuttet er lengden på kragen kort. Denne typen design i oransje farge med et par slips gir et "debonair gentlemen" -utsikt.

12. Ermeløs oransje dame skjorte:

uten ermer Orange Women´s Shirt

På en solrik dag liker damene å ha levende farger som et formelt antrekk og også en uformell klær. En slik farge er oransje. Ermeløs oransje skjorte med løs passform gjør at den ser attraktiv ut når den bæres med A-line formell skjørt.

13. Trykt oransje Casual Unisex Shirt:

Skrevet ut Orange Casual Unisex Shirt

Trykt oransje skjorte er en av de mest vant av gutter og jenter under en strandfest. Denne trykte skjorten gir et kult utseende. Utskriftene kan være med solnedgang eller en camo-utskrift.

14. Orange Long Women's Shirt:

oransje Long Women´s Shirt

Lange oransje skjorter brukes mest av unge gutter og jenter. Toppet faller ned under hoften, og noen design faller like under kneet når det er designet for jenter. Skjortenes krage er ikke stiv som kan foldes og vridd i noen form.

Se mer: Gul skjorte menn

15. Half Puff Hand Sleeve Womens Orange Shirt:

Halv Puff Hand Sleeve Orange Women´s Shirt

Puff halv ermer oransje skjorter for damer er alltid en vanlig slitasje for kvinner som er paret med en jean eller en jean skjørt. Skyggen av oransje skiller seg fra lyse oransje til marigold. Kanten på hånden kan utformes med perler eller steiner.

Fargen oransje er veldig vanskelig farge som ikke passer alle fargefarge. Det er veldig viktig å analysere kroppsform og hudfarge før du plukker opp en oransje skjorte. Å ha en passende nyanse av oransje, legger også sjarm til antrekket til en bestemt anledning. En oransje buet krage skjorte eller en spredt krage skjorte er en apt type skjorte for en fest i kontrast ville være en enkel buet krage med flat krage skjorte ville være perfekt antrekk som en tilfeldig utrusting.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 3 = 4