14 beste yogaposer for glødende hud og ansikt | Stiler på livet

Ønsker du å lete etter yoga for glødende hud? Her er en fantastisk yoga poses som vil gi deg ungdommelig og glødende hud. Pose har mange andre fordeler enn å gjøre huden lyser.

yoga Poses For Glowing Skin

For å få vakker og glødende hud trenger vi alle å gjøre noen yoga asanas. Det har blitt praktisert i flere år og er kjent for å gi strålende resultater. Hvis du er ute etter noen yoga poser for glødende hud og glødende ansikt, har vi laget en liten guide bare for deg.

Beste Yoga Asanas For Glødende Hud Og Ansikt:

Det er flere yoga poser for å få sunn og rettferdig hud, men her nevner vi noen enkle og beste yoga-stillinger for glødende hud og ansikt..

1. Pusteøvelse (Pranayama):

14 beste yogaposer for glødende hud og ansikt | Stiler på livet

Å gjøre Yoga Breathing Exercise, sitte på gulvet og krysse bena. Hold ryggen rett og puste normalt. Nå pust inn dypt med begge neseborene. Count til ti. Hold pusten. Telle i ytterligere ti sekunder og slipp deretter ut. Du kan gjøre denne øvelsen i fem minutter.

2. Hodeposisjon Posisjon:

14 beste yogaposer for glødende hud og ansikt | Stiler på livet

For å gjøre hodestøtten, hold yogamatten på gulvet og sett deg i en knelende stilling. Deretter ta hendene dine til hodet med albuene dine på bakken og håndflatene låst sammen. Ta noen pust og løft kroppen din til et fjell som posisjon. Etter det løfter du opp ett ben sakte og løfter den andre også naturlig. Gjør dette bare med en profesjonell hjelp.

3. Corpse Pose:

yoga Poses For Glowing Skin-Shavasana

For å gjøre Corpse Pose, eller Shavasana kan du ligge på gulvet flatt med lukkede øyne. Fjern alle negative tanker og slapp av permanent. Sett deg nå rett opp med beina fra hverandre og ta ti raske pust med ansiktet dekket med hendene dine. Gni huden i øynene, ansiktet og pannen og ta ti puste igjen. Deretter gni ansiktet med fingrene og puste riktig igjen.

4. Surya Namaskar:

14 beste yogaposer for glødende hud og ansikt | Stiler på livet

Den Surya Namaskar har rundt 12 forskjellige poser og er en flott avslapningsøvelser. Det fjerner alle stress og giftstoffer fra kroppen din og gir en naturlig glød til huden din til slutt. For kvinner er disse også veldig hjelpsomme.

5. Shoulder Stand Pose:

14 beste yogaposer for glødende hud og ansikt | Stiler på livet

Sarvangasana

Her er en annen fantastisk yoga for glødende hud. Skulderstativ er også kjent som sarvangasana. Det involverer hele kroppen, derfor fikk det dette navnet. Pose er ikke veldig lett å gjøre og krever at hele kroppen skal stå. Gjør dette på råd fra en ekspert.

Denne stillingen ser ganske mye ut som hodestillingen, men det er faktisk en skulderstativstilling og er virkelig effektiv for å få sunt, ungdommelig og glødende hud og ansikt. For å utføre denne stillingen, må du holde ryggen rett mens du tar beina oppover og hodet i motsatt retning, og det vil være sterkt press på skuldrene. Folk som opprettholder et riktig kosthold og ikke har et mageproblem, vil utføre denne asanaen lett.

For å utføre denne avanserte og tradisjonelle yoga pose, må du først ligge på deg og holde kroppen rett. Ta så langsomt delen av kroppen fra midjen til føttene oppover. Støtter ryggen og underkroppen ved hjelp av palmer og albuer. Dette er en utmerket yoga holdning og har tonnevis av andre fordeler enn hud hvis du kan holde kroppen i skulderstilling for en stund. Dette er trolig en av de mest gjort yoga for et glødende ansikt.

6. Twisted Seated Pose:

yoga Poses For Glowing Skin-Twisted Seated Pose

For å gjøre den vridde sitteposisjonen sitte på matkorset legget med hendene utvidet til sidene. Pust inn dypt og skift venstre hånd på høyre lår og vri torso. Pust ut mens du vrider kroppen din. Hold i 30 sekunder og gjør det samme på venstre side.

Se mer: Yoga for godt hår

7. Dhanurasana:

14 beste yogaposer for glødende hud og ansikt | Stiler på livet

For å gjøre bøyningen, legg på magen med hendene ved siden av deg. Palmer skal vende oppover. Bøy knærne og ta hælene dine i baken. Nå kan du ta hendene og holde anklene dine. Prøv å trekke dem så opp at hele torsoen stiger. Kroppen din vil nå se ut som en bue. Men pust veldig normalt nå.

8. Plough Pose:

14 beste yogaposer for glødende hud og ansikt | Stiler på livet

Ligg på yogamatten med armene ved siden av deg. Løft opp bena på en slik måte at det dannes en riktig vinkel mellom øvre og nedre torso. Nå løft sakte hoftene av gulvet og balanser deg selv med hendene dine. Fortsett å løfte dem på en slik måte til beina til den berører gulvet utover hodet. Nå skal det se ut som en bue. Pust normalt og hold denne posen i femten sekunder og gå tilbake til normal stilling.

9. Barn legger:

14 beste yogaposer for glødende hud og ansikt | Stiler på livet

For å gjøre barnet stille, bare sitte i en knelende positing. Men skinnene dine mot dine hæler når du begynner å strekke kroppen din ned og fremover. I denne stillingen hvil armene dine på gulvet og magen på lårene dine. Deretter hvil pannen på matten. Gjør dette asana i fem minutter for å få helse og glødende hud.

10. Marichyasana:

Beste Yoga Poses For Glowing Skin-Marichyasana

Betydningen av ordet "marici" er "stråler av lys". Sage stilling yoga holdning er ganske populær blant kvinner for sin fordel.

For å utføre denne yoga må du sitte på gulvet eller en flat overflate og strekke ut bena dine. Nå, bøy høyre kne på en slik måte at tærne forblir flate til bakken, men de forblir nær bekkenet. Nå, ta det venstre kneet nær brystet. En ting må du sørge for at tærne står vendt oppover.

Hold ryggraden rett og sterk og strekk begge armene på hver side. Ta dype åndedrag og vri overkroppen din fra midjen til venstre sakte. Nå vikle armene og langsomt bøy kneet og hold noe press på dem slik at de forblir oppreist. Åndedrett normalt under denne spesielle stillingen vil hjelpe deg på en rekke måter.

En annen ting, du må sørge for at hodet ditt vender mot venstre og skuldrene dine vender motsatt retning. Opprettholde denne stillingen i noen tid for å få riktige fordeler fra denne yoga for huden. Å utføre denne stillingen daglig om morgenen vil definitivt gi deg glødende hud.

Se mer: Yoga øvelser for å øke høyden

11. The Cobra Pose:

cobra pose

Dette er en av de beste yoga pose for glødende hud. Denne stillingen åpner opp brystet og reduserer trykket og spenningen på tretthet. Denne stillingen vil gi dine organer riktig mengde oksygen og vil øke levetiden din også. For å gjøre denne asana må du ligge på magen i første omgang, deretter med hjelp av armene langsomt strekke, ta overkroppen oppover ved å tvinge hodet mot taket. Palmer skal vende mot bakken. Dette er en av de beste yogaposer for hudglød.

12. Camel Yoga Pose:

De Camel Pose

For å gjøre kamel yoga pose må du knelte ned først og bøye ryggen på en slik måte at håndflatene berører føttene. Dette er en populær yoga-stilling for glødende ansikt.

13. Triangle Yoga Pose:

triangel yoga pose

Triangle Yoga Pose er en av de beste yoga poses som ga tankene og kroppsstøtten. Det gir fred til sinnet og slapper av i kroppen. Dette er populært kjent som en av de mest vellykkede yoga posene for glødende hud. Mye pust bør ledsages av denne yoga for å få det beste ut av denne teknikken.

14. Vindavlastende yoga utgjør:

vind relieving yoga pose

Si hallo til en av de mest effektive yogaene for hudglød og rettferdig ansikt. Den vindavlastende yogaposen strekker musklene ordentlig og brukes ofte for å komme seg unna enhver form for skade. Denne stillingen er kjent for sin mest populære fordel, som er hudglød.

Håper at disse yogaene gir glødende hud, vil være nyttig for alle dere! Legg igjen dine forslag og tilbakemelding.

Se mer: Graviditet Yoga Øvelser

Leave A Comment

25 + = 30