14 beste fordeler med vitamin H for hud, hår og helse | Stiler på livet

Vitamin H er også kjent som biotin, B7 eller co-enzym R. Dette er et vannløselig B-kompleks vitamin som er svært viktig for energimetabolisering. Kroppen vår krever at vitamin H forvandler karbohydrater, protein og fett til energien. Dette H-vitamin er produsert i kroppen vår naturlig og hjelper i mange kroppsfunksjoner. Det er visse bakterier i tarmene i kroppen som forbereder Vitamin H, som er hentet fra kostholdet du bruker. H-vitamin kreves i svært liten mengde, men stort forbruk kan føre til god helse.

H-vitamin hjelper kroppen til å behandle energi og bære karbondioksid i kroppen. Opprettholde riktig nivå av vitamin H vil bidra til riktig funksjon av svettekjertler, benmarg og nervevev.

H-vitamin er også viktig for sunt hår, lever, øyne og hud sunt. Mangel på dette vitaminet kan føre til depresjon, dermatitt, håravfall, anemi, hjerteproblemer, høyt kolesterol og kvalme.

Vitamin H Beauty,Health Benefits

La oss se de 14 beste fordelene ved denne fantastiske naturens gave.

Matkilde av Vitamin H:

Vitamin H kan fås fra matvarer som belgfrukter, lever, gulrøtter, bryggerjær, kokte egg, blomkål, frokostblandinger, sopp, nøtter, havregryn, bananer, laks, sardiner og soya mel.

Se mer: D-vitaminhelsemessige fordeler

Fordeler med vitamin H:

1. Metabolisme:

H-vitamin er det viktigste næringsstoffet for stoffskiftet. Dette behandler all mat som du spiser som protein, karbohydrater og fett. Riktig nivå av vitamin H er nyttig for å behandle maten raskt i kroppen. Vitamin H supplement kan gi deg lettelse fra metabolske problemer for å fungere skikkelig. Dette kan også vise seg å være svært nyttig i vekttap, da vitamin H supplement bidrar til å øke vekttapet og klare metabolske nivåer effekter.

2. blodsukker

Vitamin H er svært viktig for å produsere blodsukker i kroppen. Vitamin H er med til å bryte ned karbohydrater i kroppen og opprettholder sunne blodsukkernivåer. Diabetespasienter kan rådes til å konsumere vitamin H-supplement for å opprettholde blodsukkernivåene for å fungere skikkelig.

3. Hår og negler vekst:

Vitamin H Hair,Nail Growth Benefits

H-vitamin virker som det viktigste elementet for hår og negler vekst. Vitamin H-mangel kan forårsake hårtap og sprø negler. I dette tilfellet anbefales vitamin H-supplement å stoppe problemet. Dette vitaminet er også nyttig for å øke den nye veksten av hår og spiker. Vanlig inntak av H-vitamin kan være nyttig for å kvitte seg med dette problemet.

4. Forbedre helsen til huden din:

Mangel på H-vitamin kan forårsake mange hudproblemer som akne, psoriasis, utslett, dermatitt og kløe. Dette er også viktig for å kunne fungere i nervesystemet og hormonfunksjonen. Opprettholde riktig nivå av vitamin H nivåer bidrar til god hudhelse.

5. hjelpemiddel i vekttap

Vitamin H er utmerket for riktig metabolsk funksjon og hjelpemidler som et coenzym for matbrudd. H-vitamin øker tiden for denne prosessen og bidrar til å bryte ned maten veldig raskt. Dette indirekte fører til vekttap, som kan være enda mer effektivt med et sunt kosthold og mosjonsregime. Dette kan være den beste slankingspillen for å få vekttapsmålene dine.

6. Lavere kolesterol:

Vitamin H viser positivt resultat til lavere kolesterol som forårsaker hjertesykdom som hjerteinfarkt og hjerneslag. Vitamin H er også nyttig i reduksjon av LDL (dårlig kolesterol) nivå i kroppen.

7. Reguler blodsukkeret:

Vitamin H bidrar til å bekjempe og forebygge begge typer diabetes, type 1 og 2. De gir best resultat når de forbrukes med krom for å stimulere glykemisk kontroll i fedme med diabetes. Mangel på vitamin H kan forårsake svekket glukosetoleranse og redusere bruken av glukose.

8. Graviditet:

Vitamin H Benefits for Pregnancy

Forbruk av vitamin H kan behandles som supplement og ikke medikament. Dette vitaminet kan hentes fra det meste av næringsstoffet som vi bruker i vårt daglige kosthold. Vitamin H har vist seg trygt for gravide kvinner.

9. Gråt hår:

H-vitamin kan være nyttig for å forsinke hårblegning og gjenopprette hormonbalansen.

10. Hudhelse:

Vitamin H er nyttig for å opprettholde hydrert og fuktig hud. Strekkmerker og dermatologiske sykdommer i huden som strekkmerker, vitiligo, akne og eksem skyldes mangel på dehydrert hud. Vitamin H hjelper i fornyelse av hudcelle når kombinert med andre B-vitaminer. De kan også kombineres med mange andre vitaminer og mineraler som vitaminer A, D, E, sink og fettsyrer.

11. Antioxidanter:

H-vitamin er også referert til som "nærende vitamin", siden det er en essensiell antioksidant. H-vitamin virker veldig bra for mobilnettet, fjerning av giftstoffer og farlige gasser som forårsaker cellebeskadigelse og død. Vitamin H er nyttig for å skaffe en sunn celle som kreves for å skylle ut giftstoffer fra kroppen.

12. Rynker:

rynker mellom øyne og templer skyldes tørr rynker og uttrykkslinjer. Dette skyldes tap av fibercelleaktivitet, reduksjon og brudd på kollagenfibre, neuroendokrin dysfunksjon og lavproteinsyntesehastighet. Det ødelegger hudens elastisitet og forårsaker rynker. Rynker oppstår også på grunn av overdreven UV-stråling, mosjon og mange sykdommer. Biotin er populært brukt av mange kosmetikkindustrier for å løse disse problemene. De brukes til og med i BOTOX for å løse fiskelinjer.

Se mer: Hjem rettsmidler for å hindre rynker

13. Vitaminer for kroppsbyggere:

Vitamin H Benefits for Body Builders

Biotin hjelper i funksjonene av aminosyre metabolisme og produserer energi. Dette er også et godt vitamin for kroppsbyggere som finnes i rå eggvit. Å spise rågehvite kan forårsake vekstproblemer og Biotin.

14. Tykk mustache:

Tykk bart er et symbol på maskulinitet og makt. Dette kan også gi en skikkelig titt på øynene, haken og kjevebenet. Proteinrike matvarer, mineraler og vitaminer hjelper i veksthastigheten av hår. Noen mangler på vitaminer og mineraler kan forsinke ansiktshårveksten. Vitamin H er bevist å stimulere sunt hår og redusere håravfall. Dette kan være nyttig for å få ønsket bart for menn.

Noen viktige tips for vitamin H:

1. Ikke ta dosering i store mengder vitamin H-tilskudd.
2. Rådfør deg alltid med legen din før du tar vitamin H-tilskudd.
3. Vitamin H-mangel kan forårsake mange helsemessige problemer.
4. Gravide kvinner bør inkludere nevnte mengde vitamin H i dietten.
5. Naturlige kilder er den beste måten å få Vitamin H på.

Leave A Comment

+ 60 = 65