13 Gorgeous Pictures Of Katy Perry Without Makeup | Stiler på livet

Kjæresten Katy Perry er kjent for sin naturlige skjønnhet. Hun ser så uskyldig ut og vakker både på skjermen og på skjermen. Katheryn Elizabeth Hudson, også kjent som Katy Perry, er en av de mest berømte amerikanske kvinnelige sangere av all tid. Hun har vunnet mange priser for sin ekstraordinære sammensetning og sangskriving. De fleste av hennes album var vellykkede i å bryte reklamebordspostene. I tillegg til sin gudspesifiserte stemme har hun også en unik stilstilstand og en imponerende dressingfølelse for å imponere folk på et øyeblikk. Hun kan ace noen ser ganske bra, inkludert hennes naturlige, ekte selv. Katy har fantastisk hudtone og sunn hud som hun trygt viser seg. Noen av Katy Perry No makeup selfies her er de beste blant resten.

1. Zero Makeup Look:

13 Gorgeous Pictures Of Katy Perry Without Makeup | Stiler på livet

Dette bildet kan ganske sjokkere sine beundrere. Katy så ganske distressed i dette bildet, men sjekk ut huden hennes. Det så så pent og friskt ut av hennes null-sminkeutseende. Sangeren valgte å strippe ned alle lagene av sminke for å avsløre en nydelig belle.

2. The Candy Girl:

13 Gorgeous Pictures Of Katy Perry Without Makeup | Stiler på livet

Katy Perry er ganske sport når det gjelder å eksperimentere med kostymer. Hun valgte en candy kostyme og gutt! Vi må si at hun så deilig ut. Hennes rosa godteri på kjole gjenspeilet hennes myke, glødende hud. Hun så sikkert helt glad og moret seg med seg selv i dette bildet.

3. Klar til å utføre:

13 Gorgeous Pictures Of Katy Perry Without Makeup | Stiler på livet

Katy er alle smiler og glade for å komme seg på scenen. Sangeren, skuespillerinne så ganske frisk ut fra å ha ingen sminke i det hele tatt. Hennes hud så plettfrie, og vi merker ikke noen sagging av hud, tan linjer eller blemishes. Må helt sikkert være et resultat av alt det matregimet.

4. Avslappingstid:

13 Gorgeous Pictures Of Katy Perry Without Makeup | Stiler på livet

Katy Perry ser så glad og avslappet ut i denne ferskenfarget hengekøye. Hun drar opp hele solen og ferien er verdt hvert minutt av sin tid. Hun ble bare ansikt i dette utseendet. Man kan legge merke til falske øyenvipper, men bortsett fra det, synes sangeren å kvele seg i huden!

5. Hei deg!

Katy Perry without makeup 1

Katy ser litt annerledes ut når hun ikke har noen sminke, men har fortsatt kvaliteten til å imponere oss alle sammen med sin million dollar smil og naturlig skjønnhet. Vi kan finne ut bare ved å se på ansiktet hennes at hvor rent hun er fra hennes hjerte. Denne fantastiske kvinnen klarer alltid å se pen ut med eller uten sminke.

6. Holde den behagelig:

Katy Perry without makeup 2

Dette bildet av Katy Perry ble tatt mens hun spaserte med kjæresten John Mayer. Hun ser annerledes ut i det bildet hun faktisk gjør. Selv om hun ikke har noen sminke fremdeles ser hun godt ut til å imponere sine millioner fans.

7. Pretty Damsel:

Katy Perry without makeup 3

Katy Perry er en ekstremt søt kvinne. I dette bildet ser hun så søt og uskyldig ut. Dette ble klikket da hun spiste et måltid på en restaurant. Hvis noen kan se så vakker ut uten sminke, så tenk hva hun vil se med sminke på.

8. Flash-lys øyne:

Katy Perry without makeup 4

Her er et bilde av Katy Perry med sin lille fetter. Hun ser ut som en liten jente med den rosa genseren og feilfri hud. Folk som er nær henne kan fortelle deg hvor flott hun er som en person. Hun krever knapt noen sminke for å se vakker ut.

9. Ta en splash:

Katy Perry without makeup 5

Dette bildet av Katy ble klikket mens hun ble oppdaget å svømme. Vannet har vasket av hele sminken hennes hvis hun hadde på seg noe. Dette er en av de mest inspirerende bildene for kvinner som tilbringer mesteparten av dagen, bekymrer seg om skjønnhet og sminke. Katy Perry er en levende motivasjon for mange mennesker som ønsker å sporten deres naturlige utseende.

Se mer:  Madonna uten sminke

10. Med og uten sminke:

Katy Perry without makeup 6

Sammenlign disse bildene av Katy Perry før og etter sminke. Til venstre har Katy ingen sminke og til høyre ser hun blendende ut mens mascara bæres. Du kan gjenkjenne henne ganske enkelt uten sminke da hun ser vakker ut naturlig. En enkel pannebånd og sporty hettejakke kan gjøre Katy Perry ser guddommelig ut.

11. The Hoodie Girl:

Katy Perry without makeup 7

Det er utrolig at hvor godt en kvinne kan se ut, bare ved å ha på deg en hettejakke, en hette og andre uformelle klær. Katys skjønnhet kommer fra innsiden. Hun liker å holde det enkelt og er veldig bevisst på hemmeligheten som er lykkelig fra hjertet.

Se mer:  Kourtney Kardashian No Makeup

12. Regn Regn Gå bort:

Katy Perry without makeup 8

Katy Perry ble oppdaget med et jakke med slanke fit bukser og sneakers på en regnfull dag. Hun gikk casual den dagen og likte regnet. Katy så ganske søt ut i dette bildet, hvor hun spilte et veldig tilfeldig, men trendy antrekk som var for godt til å bli vått i regnet. Hva er paraplyer for?

13. Treningsøkten:

Katy Perry without makeup 9

Katy trenger ikke annet enn noen joggetøy og stilige solbriller for å se vakkert ut. Her gikk hun på gata mens hun fullførte sin jogging økt. Katy avslører hvordan trening ikke er bra bare for kroppen, men også for hennes hud. Hun så fantastisk ut i hennes naturlige utseende.

Se mer: Bilder av Jennifer Lopez uten sminke

Katy Perry er aldri sjenert foran kameraet. Denne "Roar'ng-stjernen er ganske diva når det kommer til å tøffe hennes rå og ekte selv. Hun oppdaterer regelmessig hennes sosiale medier-kontoer med de nyeste bildene av henne. Katy griper alltid til å gripe enhver mulighet til å grøft sminke og føle seg komfortabel i sin egen hud. Hun elsker å holde det enkelt og praktisk. Enten på scenen eller av scenen, har Katy en forbløffende tilstedeværelse som gjør henne til en slik kjærlig person. Vi håper du likte disse fantastiske Katy Perry no makeup selfie bilder.

Leave A Comment

− 5 = 4