12 Siste Updo Frisyrer til Middels Hår | Stiler på livet

Updo frisyrer er en av de beste oppfinnelsene som førte kvinner til å sikre håret på mange måter. Mens styling og updo er ingen hårstrender løs. Hele håret er bundet og ordnet riktig slik at det ikke faller på ansiktet eller pannen. En updo kan være den klassiske hestehale forbundet med andre intrikate stiler. Følgende er noen av de beste updo frisyrer som er egnet for middels lengde hår.

Frisyrer må gjøres på den riktige måten. I tilfelle du har et bølget teksturert hår, vil et lag kutt bli vakkert, med krøllene falle vakkert over skuldrene. Medium lengde hår oppdateringer vil sørge for at håret sommeren klar, vil hindre knuter og tangling, holde håret ditt se vakkert og holdes. Hvis du har en fremtredende panne, er bangs den gode løsningen for å bankere på. Sjekk ut noen av våre favoritt og sterkt anbefalt hårkrok som du sikkert må prøve.

1. Princess Braid Updo:

updo Hairstyles for Medium Hair 1

I første omgang er prinsessen updo en av de mest kompliserte og trendy designene for et mellomlangt hår. Dette søte og sassy utseende kan hentes ved å trekke håret fra sidene og flette det på baksiden. Går ut på fest? Her er våre hår updo ideer for medium lengde hår.

2. Romantisk Updo Frisyre:

updo Hairstyles for Medium Hair 2

Det rotete middelshåret kan utformes effektivt for å ta denne strukturen. Dette er en av de mest kreative frisyrene for middels hår. Kvinner med krøllet eller bølget hår kan sport dette utseendet også. Her er det rotete håret bundet på baksiden ved å trekke håret forsiktig, noe som stort sett ser ut som en bolle. Kvinner med naturlig rødt eller blondt hår vil rocke dette utseendet. Tross alt er det rotete trenden!

3. Flettet Updo:

updo Hairstyles for Medium Hair 3

Kvinner med lang til middels lengde frisyre kan sport dette utseendet lett. Håret må moderat glatt og kan også være lagdelt. Pannen din vil bli dekket av den fremre delen som det henger over ansiktet. På baksiden, vil resten av det voluminøse håret bli bundet for å danne en updo. Denne frisyren vil se fantastisk ut med en søt kjole.

4. Lavvalset Middels Frisyre:

updo Hairstyles for Medium Hair 4

Dette er utseendet hvor du kan vri medlang lengde på håret og skyve det på baksiden. Deretter blir det rullede håret samlet sammen for å se ut som en lavvalset bun. Dette er en av de mest kreative utseendet på kontoret som går på kvinner. Du kan enkelt opprettholde denne frisyren, og dermed styler håret på denne måten betyr å spare tid. Prøv denne enkle updos for middels hår å gjøre selv.

5. Fascinerende Flettet Updo:

updo Hairstyles for Medium Hair 5

Denne feilfri frisyren kommer med tonn flettet hår. Hele håret er bundet til å danne fletninger og presset på baksiden der de sikres ved å låse hårstrengene. Uten tvil er dette en av de mest attraktive frisyrene for middelslang hår. Dette utseendet er akseptabelt for alle ansiktstyper.

Se mer:  Middels frisyrer for tykt hår

6. Fransk Twists Up gjør:

updo Hairstyles for Medium Hair 6

Denne updo frisyren er en show stopper. Å være inspirert fra de franske frisyrene, ser dette ut som en idyllisk fransk vri. Det vridde håret går over hodet og er endelig bundet og låst på baksiden. Kvinner med middels lengde hår vil absolutt rocke dette utseendet. Prøv ut disse enkle oppdateringene for middels hår.

7. Upside Down Braid And Bun:

updo Hairstyles for Medium Hair 7

Middelslang hår kan gjøres komplisert og vakkert. Her blir håret trukket opp fra nakken og bundet på ryggen som en bolle. Et blomstert vedlegg vil gjøre bunken mer tiltrengende.

Se mer:  Enkle frisyrer for middels hår til skolen

8. Den dobbelte flettet opp gjør:

updo Hairstyles for Medium Hair 8

Denne fantastiske updo frisyren vil se perfekt på middelslang hår. Her flettes håret to ganger, noe som gjør at denne frisyren ser ut som et fransk flettet hår. Sidene av håret flettes som blir trukket forsiktig bak. For å justere utseendet må du bruke en pin. Flott og rotete bun i en!

9. Shaggy Hair Roll:

updo Hairstyles for Medium Hair 9

Dette er en annen saggy updo frisyre som har blitt vurdert som den heteste rullet frisyren for middels hår i sommer. Det rotete håret er samlet sammen og presset på baksiden på en trendy måte. Den rulles deretter og festes ordentlig til baksiden av hodet.

Se mer: Lett hverdagens frisyrer for middels hår

10. Updo Style med Bangs:

12 Siste Updo Frisyrer til Middels Hår | Stiler på livet

Dette er en enkel updos for middels hår. Pannen dekker pannen på en slik måte at den ikke virker stor. De løse ender er sikret i form av en liten bolle, og pannen er børstet pent å falle over pannen.

11. Side Updo:

12 Siste Updo Frisyrer til Middels Hår | Stiler på livet

Den neste foretrukne stilen er siden updo. Du kan enten velge å få en flettet updo for middels hår ved å flette sidene og også bolle med fletninger. La det være litt rotete og tørk håret ditt før du begynner å prøve det ut for en tett effekt.

12. Updo for krøllete hår:

12 Siste Updo Frisyrer til Middels Hår | Stiler på livet

I tilfelle du har krøllete hår, har vi også en løsning for det! Krøllete hår oppdateringer ser vakre ut og trenger ingen spesiell effekt for å gjøre håret ser krøllete ut. Gå på brudekjoler på en helt spesiell dag, eller prøv en minimal bolle for det krøllete håret på en vanlig dag.
Enkel oppdatering for middels hår å gjøre selv

Hva med noen DIY på enkle updos? En av de stilige håroppstilene for mediumlange hår er Headband Updo. De gir deg rampen klar utseende, og du kan også prøve dem når du bestemmer deg for å gå ut for et bryllup. De er ikke tøffe, og noen av dem handler egentlig om hvordan du bærer deg selv med det.

Gi det et forsøk! Vi har fått ryggen din, og vi veileder deg trinn for trinn for å få det utseendet.

12 Siste Updo Frisyrer til Middels Hår | Stiler på livet

Hva du trenger:

  • Hår spray
  • fliseklemmer
  • Hodebånd laget av klut
  • Hår elastisk

Slik gjør du:

  • Spray håret teksturbehandler hele håret ditt. Spray dem inn og ut og sørg for at du dekker alle delene.
  • Deretter lar du deg smile alene og knytte det gjenværende håret til en pen ponyhale. Vel, det er greit, selv om det ikke er pent, kan vi lage den stilige rotete updo!
  • Vrid forsiktig hestehalsen og sørg for at du lager en liten bolle. Fest det ordentlig i hodet ved hjelp av bobby-pinnene. Klem den fra alle sider og sørg for at den er stram og lav.
  • Nå til smell! Del dem godt og kam dem. Ta nå pannen til den ene siden.
  • For å fullføre utseendet, plasser klutbåndet bak smellet.

Det er alt. Det er så enkelt som dette!

Middelslang hår er det beste, ved siden av kort hår. De sørger for at håret ditt ikke svetter mye. Updo oppfinnelsen er virkelig en velsignelse i denne forbindelse. De lar deg trekke opp håret ditt, noen av dem i swag-stil som ovenfor. På denne måten takler du varmen, og du er også trendy og fest klar! Våre frisyrer vil vise deg veien!

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13.

Leave A Comment

+ 31 = 39