12 forskjellige typer kaffedrikker | Stiler på livet

Annerledes Types of Coffee Drinks

Som vi alle vet er nesten alle en kaffekjærer, og hovedårsaken bak det er at det hjelper en å holde seg våken eller bli kvitt svimmelhet. Over tusen år har folk gjort og drukket kaffe og perfeksjonert i den. Kaffedrikkene tilberedes ved å brygge varmt vann med kaffebønner. Denne bryggeprosessen gjøres enten sakte av en slags drypp eller filter eller raskt under trykk ved hjelp av espressomaskiner. Noen ganger blir det til og med melk eller krem ​​eller noen søtningsmidler eller smaksstoffer for å få en annen smak.

Hvordan lage forskjellige typer kaffe drinker:

Nedenfor er forskjellige typer kaffe drinker som er tilgjengelige.

1. Kald Brew:

Kald brew

Kaldt brew også kjent som kaldpress er i utgangspunktet en drink som er laget ved å holde jordet kaffe dukket opp i kaldt vann eller vann ved romtemperatur over lengre tid. I denne prosessen blir de grove kaffebønnene gjennomvåt i vann i lengre tid, sier omtrent 12-13 timer. Deretter filtreres vannet for å fjerne de malte kaffepartiklene ved hjelp av kaffepapirfilter, fransk trykk eller filt, finmetallsikt eller ved bruk av annen avansert maskin. Resultatet er et kaffekonsentrat som kan fortynnes med melk eller vann og serveres enten varmt eller kaldt. Kaldt brygger kaffe smaker vanligvis søtere på grunn av lavt syreinnhold, grunnen er at kaffebønner aldri kommer i kontakt med varmt vann.

2. Tyrkisk kaffe:

Turkish coffee

Dette består av å blande kaffeplassene som er laget i fint pulver med vann og oppvarming til blandingen kokes. I Mideast brukes fire grader av søthet med denne drinken. Bland den nødvendige mengden sukker og fortsett å churning til sukkeret er oppløst og kaffe synker for å lage en perfekt drink.

3. Caffe Latte:

SONY DSC

Dette er laget ved å blande et enkelt skudd med espresso med tre deler dampet melk. Legg sukker til latte for å få det til å smake bedre. Du kan til og med legge til svampekake, kaker eller litt brødbit for å få drikke til en frokost.

4. Espresso:

espresso

Espresso er en type svart kaffe som er utviklet med espressomaskiner. Denne maskinen tvinger en liten mengde damp og vann på mellom 86 og 95 grader Celsius gjennom en fin komprimert og jordet kaffe under stort trykk. Espressomaskinene ble patentert rundt 1901 og spredte seg sakte over hele verden. Kaffe brygget med hjelp av espresso er vanligvis tettere og kaffebrygget med andre metoder. Espressoen som har blitt perfekt brygget, har tykt, gyldenbrunt skum på drikkeflaten. Kvaliteten på cremen kan bestemmes når sukkeret flyter på det i noen sekunder før synker. Hvis creme er bra så vil det sikkert flyte i noen sekunder. Espresso er kjent for å være grunnlaget for ulike typer kaffedrikker som latte, cappuccino osv.

5. Cappuccino:

cappuccino

Dette er en av de mest populære typene kaffedrikker som vanligvis er tilgjengelige i alle typer restauranter og kaffebarer. Den originale formen av cappuccino er en blanding av dampet melk, espresso og melkeskum er like store mengder. Du kan til og med drysse litt revet mørk sjokolade eller usøtet kakao på det for å forbedre smaken. Hvis det gjøres riktig med nøyaktig blanding av innholdet, kan den betraktes som en luksuriøs drink.

6. Wien kaffe:

Veinna coffee

Wien kaffe er en type kaffe laget av topping kaffe med pisket krem. Denne typen kaffedrikke er en av favorittene til kremelskere. Legg til melk i espressoinnholdet og legg det med en god mengde krem. Du kan deretter dryss kanel, sjokolade eller vaniljepulver på den for å forbedre smaken. Østerrike har generelt en rekke kaffedrikker med pisket krem.

7. Caf Mokka:

Caf Mocha

Cafmokka er enten caffe latte eller cappuccino med mørk sjokoladepulver eller sjokoladesirup. Denne drinken er veldig kjent blant ungdommer. For å legge litt vri på drikke kan du tømme den med litt pisket krem. Krem vil forbedre sin smak i stor grad. Dryss litt sjokoladepulver eller kanel for å forbedre utseendet.

Se mer: Brystkrefttyper

8. karamell macchiato:

karamell Macchiato

Dette er en annen kaffetyper tilberedt og servert av antall kaffehus. Den er tilberedt ved å kombinere karamell, espresso og skummet melk. Mange kaffehus legger til og med vanilje for å gi ekstra smak. Du kan legge til en vri på denne drikke ved å legge til karamelsaus til drikke. Denne typen kaffe drikk er svært vanedannende og kan gi deg en himmelsk java opplevelse.

9. Kaffe med melk:

Kaffe with milk

I denne drikken er kaffe sirup blandet med melk. Denne drikken er tilberedt ved å tilsette et sukkerert kaffekonsentrat til melk, akkurat som sjokolademelk.

Se mer: Skogtyper

10. Kaffe med te:

Kaffe with tea

Forskjellige typer kaffedrikker er laget ved å blande kaffe med te. Nedenfor er nevnt noen drikker laget med kaffe og te sammen.

  • Rød Slips:
    Dette er en tradisjonell iste laget i Thailand, som er en blanding av krydret og søt smak. Dette kan gi din smaksløk en annen følelse. For å gjøre denne drikke blandingen knust tamarind, appelsinblomst vann, kjølt svart te, sukker, kondensert melk, krem, stjerneanis og et enkelt skudd med espresso.
  • Chai Latte:
    I dette drikket krydret te konsentrat brukes til å legge til smak til vanlig caffe latte i stedet for espresso.

11. Likør Kaffe:

likør Coffee

I disse dager til og med likør blir lagt til kaffe for å gjøre en helt annen drink. Bare bryg kaffe med ca 25 ml likør for å få denne drinken. Denne drinken serveres vanligvis i et rent, klart, forvarmet glass hvor krem ​​og kaffe skilles for å gi en god visuell og smaklig påvirkning. Få typer likørskaffe er engelsk kaffe, jamaicansk kaffe, irsk kaffe, brandy kaffe osv.

Se mer: Ulike typer planter og trær

12. Iced Coffee:

Iced coffee

Dette er i utgangspunktet en kald brygge laget ved å blande kaffe med kaldt vann og is. Vanlig is kaffe er den enkleste å gjøre ved å hælde varmt vann kaffe over isen. Antall drinker med kaffe er tilgjengelige; noen av dem inkluderer kaffe blandet med is, kaffe med isbiter og kjølt kaffe.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12.

Leave A Comment

+ 1 = 4