12 fordeler med å spise stjernefrukt under graviditeten

Graviditet er en vakker fase i en kvinnes liv og krever mye utholdenhet for å bevege seg gjennom den. Hvis en gravid mor som har uvanlige trang så ofte, stamper en dag bare føttene sine og ber om en stjernefrukt, ville det være ok?

Stjernefrukt er en av de mange trangene som er oppført på den gravide kvinnens liste. Stjernefrukt som kalles carambola er en fem vinklet voksaktig gul frukt som ser ut som en stjerne når den skiver horisontalt. Den er søt og sur i smak og vokser i Sri Lanka i stor skala. Den vokser på et tre kjent som Averrhoa Carambola.

stjerne fruit during pregnancy

La oss veie i fordelene med denne eksotiske frukten, skal vi?

Fordeler med Star Fruit:

1. Stjernefrukt inneholder høye mengder næringsstoffer. Disse næringsstoffene fører til en naturlig og sunn graviditetstid. På grunn av denne grunnen er det sterkt anbefalt å spise stjernefrukt under svangerskapet.

2. Det oftest stillte spørsmålet av forventede mødre er: Kan gravide kvinner spise stjernefrukt? Svaret er JA.

3. Stjernefrukt inneholder karbohydrater, vitaminer, karotenoidforbindelser, organiske syrer, mineraler og næringsstoffer for å nevne noen, som alle er svært viktige for den sunne veksten av babyen.

4. Munninfeksjoner, influensa og virusinfeksjoner kan helbredes ved å drikke ferskstær fruktjuice. Folsyre og mineraler som finnes i frukten bidrar til å opprettholde utholdenhet og energi under graviditeten.

5. Stjernefrukt som sagt i en av de innfødte fortellingene er en gud sendt gave til kvinnene som den regulerer hormonene og lindrer også deg fra stress indusert under PMS eller graviditet. Dessuten, å spise stjernefrukt under graviditeten, hjelper også med kramper! Hva mer kan du be om?

6. Det hjelper også med å holde immuniteten sterk, da den inneholder høy mengde antioksidanter som bidrar til å bekjempe sykdommer og infeksjoner. Vitamin C tilstede i Star frukt bidrar til å regulere cellene og forhindre skade på frie radikaler.

7. Star frukt inneholder vitamin A i masse, det er vitaminet som trengs for en god visjon. Dermed blir mangel på vitaminer og mineraler under graviditeten forårsaket feil hos barnet og moren på lang sikt kontinuerlig avstått.

Se mer: asparges bra for graviditet

8. Ikke bare gjør stjernefrukten å forhindre akutte sykdommer, men de viktigste næringsstoffene i den sammen med noen proteiner bidrar til å stoppe kreftcellene fra å utvikle seg. Å spise stjernefrukt under graviditet vil hjelpe babyen og moren holder seg borte fra kreft.

9. Stjernefrukt er næringsrik på riktig måte og bidrar til å holde fordøyelsen jevn og normal. Når babyen vokser livmorene i livmorene, presser mage og tarm inn for å kompromittere plassen som gjør det vanskelig for lett flyt av fordøyelsesfunksjoner.

10. Sammen med fordøyelsen slår stjernefrukt av mulighetene for urinproblemer. Gravid kvinne må ofte håndtere urinproblemer, stjernefrukt hjelper til med å redusere alvorlighetsgraden av dette problemet. Å legge honning til stjerne fruktjuice gjør det enda mer behagelig som et anti-vanndrivende middel.

Se mer: jordbær i svangerskapet

11. Stjernefrukt inneholder høyt kaliuminnhold som bidrar til å opprettholde blodtrykket. Hjerteangrep og høyt blodtrykk kan invitere plutselig død. Star fruktjuice klør av disse alternativene av hypertensjon. Dette gir en annen grunn til å si ja til denne deilige frukten.

12. Star fruktjuice hvis drukket og inkludert i dietten av en gravid kvinne daglig vil også bidra til å balansere kolesterolet og andre fete problemer som flatulens.

Krav av graviditet er vanlige og ikke tatt alvorlig i de fleste tilfeller. Men stjernefrukt er en av de mest forpliktende trang hvis vi tar det på den måten. Som det har ved siden av ingen bivirkninger og skader sammenlignet med de positive resultatene.

Se mer: er jamun bra under graviditeten

Stjernefrukt er også en delikatesse og kan spises på ulike måter, som dessert eller juice. Sour og søt er den mest kjente kombinasjonen for ganen til en forventende mor. Så neste gang en gravid kvinne spør deg: Er stjernefrukt bra for gravide kvinner? Ikke engang tenke to ganger om det.

Leave A Comment

73 + = 75