11 ledende årsaker til mørke sirkler under øynene hos kvinner | Stiler på livet

Du savnet en ettermiddags lur og den neste tingen du ser om kvelden er en mørk lapp rett under øynene dine stirrer hardt på deg. Det hele startet med sena telefonsamtaler og filmene og skoleprosjektene og kontorarbeidet. Den lille og smidige huden vi en gang hadde sportet i vår barndom, ble grovt og spurte hjelp fra de mange reklameinnretningene og et sted i mellom var det mørke sirkeles fødsel under øynene dine.

Hva forårsaker mørke sirkler?

Mørke sirkler er enkle mørke flekker, runde i form under øynene dine og det er her at vi må vite hvorfor nøyaktig de ser ut og hvor godt de skal takle dem.

Fører til of Dark circles

Søvnmangel:

En av hovedårsakene til mørke sirkler under øyeplaster er på grunn av alt stress og depresjon og hardt arbeid og kontorfiler som du har begravet deg inn i. Den mørke sirkelen under øyet har en ting eller to å gjøre med dette ekstreme harde arbeidet som du legger på. Dette er ikke så mye det harde arbeidet så mye som søvnmangel som fører til blodopphopning under øynene. Når du har vanlig lyd sover, begynner blodet å rive seg ut og sirkulere godt og forlate de svarte flekkene.

Melanin Produksjon:

Mange ganger har det ingenting å gjøre med blodpropp, men det meste er å gjøre med irrasjonell melaninproduksjon i systemet ditt, som kan ses på ytre enden, like under øynene. Denne tilstanden kalles periorbital hyperpigmentering der melaninproduksjonen øker under øyegruppen. Forskningen sier imidlertid at det ofte er de mørke eller solbrune hudfolkene som tar høsten til dette.

Se mer: Slik fjerner du mørke sirkler permanent hjemme

Gene Pool:

Selv om du sover godt, kan den vedvarende mørke sirkelen i ditt system skyldes ditt slektstre og deres forbipasserende nedturer. En stor del av din stædige, mørke sirkel kan skyldes arvelighet der folk eller relasjoner i dine familiemedlemmer kan sporten mørk sirkel, grunnen til at den går over til deg.

livsstil:

Din livsstil har stor innvirkning på hvordan du ser ut eller vil se ut i dag. En kvinne som jobber lykkelig på kontoret sitt og kommer hjem til hvile vil alltid være gunstig enn en kvinne som bringer hjem sitt arbeid og holder seg oppe hele natten og prøver å fullføre den. På samme måte er en ung kvinne som feirer eller clubbing hver dag i natt, sammen med overdreven røyking og drikking, tvunget til å ha mørke sirkelproblemer på slutten av alle de gnagede make-ups.

dehydrering:

Dehydrering har en viktig rolle å spille når det forårsaker mørke sirkler. Vannmangel i kroppen vår til tider er tydelig i noen deler av huden enn andre og området under øyet ditt er en av disse regionene. Dette kan skyldes tynnhet i huden på den delen, men uansett vil kroppen din vise mørke sirkler i tilfelle dehydrering.

Se mer: Shahnaz Hussain skjønnhetstips for mørke sirkler

Hormonal vaner:

Denne delen er relevant mer for kvinnens folkemenn enn mennene. Vanligvis er vi kvinner styrt av våre hormoner, og plutselige hormonelle endringer eller sekreter i kroppen vår kan være en viktig årsak til mørke sirkler. Selv om hjernen din ved nå vet behovet for at kroppen din viser tegn på at den fortsatt trenger tid til å tilpasse seg disse endringene. Dette er mer tydelig under tidlig graviditetsmåneder.

Seasonal Allergies:

Dette er en svært vanlig årsak som forårsaker mørke sirkler som allergier forårsaker irritasjon og det er kløe i øynene. Menneskeimmunsystemet produserer et stoff som kalles antistoffer, og når noen er rammet av allergi, gjør immunsystemet antistoffer som skadelig allergen. Når du er i kontakt med dette allergenet, kan immunsystemet øke huden, fordøyelsessystemet eller luftveiene.

Allergier er av ulike typer, noen er allergiske mot visse typer mat, mens noen er allergiske for insektbit, noen er med visse stoffer. Så hvis du er svært allergisk stopp forbruker det mat, drikke, medisin ellers kan det begynne å forårsake mørke sirkler under øynene.

anemi:

Nå dagene alle elsker mat som smaker godt, uavhengig av at det mangler essensielle næringsstoffer. Hvis denne typen mat forbrukes i lengre varighet, forårsaker det mangler av essensielle næringsstoffer som sikkert begynner å reflektere som mørke sirkler rundt øynene. Feil eller ubalansert kosthold kan føre til mangel på jern som begynner å reflektere som mørke flekker, og du kan også bli rammet av hyppig forkjølelse og svimmelhet. Så sørg for at kostholdet ditt inkluderer mørke bladgrønnsaker som spinat, tang, egg, soyaprodukter og nyrebønner etc som er høy i jern. Så konsumere balansert kosthold som har alle essensielle næringsstoffer og vitaminer og hold deg unna mørke sirkler rundt øynene.

Uunngåelig aldring:

Da dagene går forbi, er alle oss aldrende og huden begynner å miste elastisitet og begynner å bli tynnere. Som en person vil naturlig alder begynner de mørke sirklene å bli synlige med noen rynker og bagginess. Huden tynnes og gjennomskinnelig og lar de blåaktigårene bli synlige, som er de mørke flekkene under øynene. Når en person begynner å aldre huden, løsner huden under øynene, blir det veldig enkelt påvirket, og som en påvirkning begynner mørke sirkler å bli synlige. Så selv om du sover godt når du begynner å aldre, er de mørke sirkler uunngåelige da det er et naturlig fenomen.

Jobber med datamaskin:

Da datatiden og hver og en av oss tilbringer nesten hele tiden foran det, kan det føre til tretthet i øynene, og i løpet av tiden kan mørke sirkler også begynne å dannes. Når du bruker timer foran datamaskinen, begynner det å oppstå noen kløe i øynene som skyldes at du gni øynene, noe som forårsaker skade på blodkarene rundt øynene, derfor begynner huden i og rundt øynene å bli mørkere og med tiden mørke flekker begynner å bli synlige. Så bruk teknologien, men med all forebygging.

Overdreven sol eksponering:

Mange av dere tilbringer timer på reise og som øynene er utsatt for for sollys som forårsaker pigmentering på hudens overflate og mørke sirkler begynner å synliggjøre. Eksponering for sol øker det naturlige melaninnivået og huden rundt øynene begynner å bli mørkere. Så hvis du tilbringer timer i solen, så begynn å bruke solkrem med høy SPF og beskyt dannelsen av mørke sirkler.

herding:

Mørke sirkler kan være sta, men ofte er det få tips og triks for å kontrollere mørk sirkel.

  • Pass på at du tillater noen gode timer om natten for å få god søvn.
  • I tilfelle av vedvarende mørke sirkler, gå økologisk og lage deg en fortid fra agurk og potet juice. Påfør med bomull og vent på at den tørker.
  • Du kan alltid bruke yoga til ja hvor øyemassasje kan sikre blodsirkulasjon som vil bety mindre mørke sirkler.
  • Ikke vær redd for å gå kommersielt med rulle på rør eller øyekrem. Ofte kan deres avanserte formler blandet med organiske stoffer hjelpe deg å kvitte seg med mørke sirkler.
  • Begynn å drikke mye væske og vann og hold huden hydrert, da den forhindrer dannelsen av mørke sirkler og til og med kurerer den eksisterende. Du bør minst konsumere 12-14 glass på daglig basis.
  • Bortsett fra å gå organisk, gjør noen pakker som er lett tilgjengelige i hjemmet og påfør dem daglig for å kurere de mørke sirklene. Liker å blande magisk gurkemeie med ren honning og søk daglig og se endringene .

Bilder Kilde: Shutterstock

Leave A Comment

4 + = 9