10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet

På skjermen sjarmerte hun oss med sin feilfri hud, røykfylte øyne, meislede funksjoner, drop-dead, nydelig utseende og stjernefylte forestillinger. På skjermen har hun omfavnet oss med sin stil og nåde. Noen gang lurt på hva som ligger bak det plettfrie ansiktet av Bhanurekha Ganesan, mest kjent kjent som Rekha? Er Rekha så utsøkt, feilfri og ubemerket i virkeligheten? Det er vanskelig å se henne uten øyelinser og kajal og varemerke rød leppestift, men vi har gjort det beste ut av en kompilasjon av bilder hvor hun synes å ha på seg knapt noen sminke i det hele tatt. Så la oss ta en titt på de sjeldne øyeblikkene når Rekha har blitt tatt uten sminke.

Marvelous Rekha uten sminkefotografier:

Samlingen av vakker veteran bollywood skuespillerinne Rekha uten sminke bilder som for det meste lurer på deg.

1. øyeblikk av sannhet:

Et sjeldent bilde av Rekha knuste i et fengselhus uten sminke. Selv om bildet er svart og hvitt, kan man tydelig merke seg fraværet av sminke. Kledd i en ren salwar med hennes dupatta dratt rundt henne og hennes hår trakk seg tilbake i en bolle, holder hun fortsatt hennes poise.

Rekha without makeup

2. Blast fra fortiden:

Et uvurderlig bilde av Rekha og Sridevi i en varm omfavnelse. Dette bildet er et bevis på at Rekhas skjønnhet strekker seg utover glansen og glamouren til en malt fasade. Den rene skjønnheten av ungdom er fanget i dette bildet av hennes, mens hennes karisma og sjarm reflekteres i smilet hennes selv uten sminke også.

10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet

3. Alluring Rekha:

Rekha i en stil fra filmen Namak Haraam ser sitt vanlige vakre selv uten den magiske berøringen av sminke. Hennes oransje smurt ansikt sammen med den oransje sareen hun har på seg, gir en viss livslanghet til hennes bleke, men kjære utseende. Den hvite choker, matchende øredobber og fremtredende nese ring fullfører utseendet. I denne gamle snapen har hun bare litt sminke.

10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet

Les også: Shilpa Shetty uten sminke

4. Feilfri skuespillerinne:

Mens Off-Screen og i den nåværende tiden Rekha ikke kan ses uten hennes signatur, rød leppestift og slående øye sminke, tilbake i hennes hei dager kunne hun se på seg med minimal mengde sminke i hennes filmer. Det søkte bare å øke sitt klassiske godt utseende, og forlot alle i ærefrykt for henne.

10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet

5. Treasured Memories:

En trist slutt på det som virket som en lykksalig union, hvis dette bildet er noe å gå forbi. Rekha ser henne lykkeligest ut i denne enkle og enkle refleksjonen av hennes skjønnhet uten sminke sammen med ektemannen Mukesh Agarwal.

10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet

6. Khoon Bhari Maang:

Kan noen glemme Rekhas forestilling i filmen Khoon Bhari Maang? Enke med to barn, hun er opptatt av den stadig sjarmerende Kabir Bedi som forlater henne for død ved munkene på alligatorene. Den første delen av filmen så Rekha som viser en simpleton, kledd i sarees og har ingen sminke overhodet. Den eneste sminke i ansiktet hennes var å gi henne huden et lemlestet utseende etter alligatorangrepet, men Rekha var Rekha båret utseendet feilfritt mens hun handlet hennes del til perfeksjon.

10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet

Les også: Sridevi No Makeup Pictures

7. Spotted Without Makeup:

Dette bildet er et av de sjeldne tilfellene hvor Rekha, spottet med skuespillerinnen Vidya Balan, så hun fikk se filmen Kahaani, var uten sminkebesparelse for hennes leppestift og matchende farget bindi. Mens hun kunne gjøre med litt øyenliner og kajal, er hun fortsatt det sjarmerende selvtillit med sminkefritt ansikt.

10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet

8. Politisk Rekha:

Sees her komme ut av bilen for en parlamentarisk debatt, Rekha kledd i en gull og hvit saree med nesten ingen sminke enn den røde leppestiften som hun pleier å sport, hun ser ut som en tidløs skjønnhet som har levd grasiøst med alderen.

10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet

9. Rekha eksponert:

Rekha i sin tid prydde dekslene på forskjellige magasiner. Hun gikk imidlertid ut som mange skuespillerinner har gått forbi nakne på forsiden av Film Mirror. Mens den dristige bevegelsen skapte en røre, gjorde den subtile sminke hennes utseende oppsiktsvekkende.

10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet

10. Sizzling Delight:

Rekha i 18 år ligner tinselbyen som hun fortsatte å bli. Med ikke et spor av sminke i ansiktet hennes, er hennes iboende skjønnhet lagt ut, som bare var begynnelsen på en følelse som ville feie det indiske publikum av føttene med sitt elegante utseende, stil og eleganse.

10 Usynlige bilder av Rekha uten sminke Stiler på livet

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 75 = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map