10 Usynlige Bilder av Priya Anand Uten Makeup | Stiler på livet

Priya Anand er en av de vanligste dagene på Sør-Indiske filmer, hovedsakelig med catering til Telegu og Tamil-kinoer. Helt siden barndommen hadde Anand øynene satt på filmindustrien, men tydeligvis var det ikke den skuespillende delen som var tiltrekkende for henne, men heller den tekniske delen. Flyvende til utlandet for å fullføre sin siste utdanning, kommer hun tilbake til Chennai, Sør-India for å delta i noen modellering der hun endelig fikk sin store pause i filmen. Alltid en fin følelse på skjermen, det kommer faktisk ned til ingen sminktider når vi faktisk kan vurdere om en skuespiller er egentlig alt det og litt mer.

Vakre bilder av Priya Anand uten sminke:

1. Forever Diva:

Priya anand without makeup

Ser så pen ut som vanlig, denne divaen som ble lagt opp i en pen oransjebluse så helt fin som hun valgte et minimalistisk utseende. Hun har kanskje manglet den profesjonelle finessen av henne på skjermen, men en liten liner har aldri skadet noen uansett. Som hun stilte hennes spylte rosa kinnene brakte ut hennes egenskaper enda mer.

2. Det perfekte smilet:

Priya anand without makeup 21

En varm solkyset glød spredte seg over ansiktet hennes, da denne vakre skuespillerinne smilte mye fra kinn til kinn. Hennes ansikt hadde ingen sminke på seg selv enn en liten farge på leppene for å fremheve hennes egenskaper. Følsomhet i huden hennes var tydelig i den glatte tekstur som gjorde at hun ser virkelig vakker ut.

3. Going Casual:

Priya anand without makeup 3

Å velge en lat årsakssammenheng, anand paret sin mynte og sjøblå tank med henne hver dag casual blue denim jean. Hun gikk med et nei sminkeutseende, men håret hennes fallet søtt over skulderen ble stylet og perfeksjonert da hun sto med en stor latter.

4. Alle smiler 1:

????????????????????????????????????

Alltid en minimalistisk, Priya Anand på dette bildet hadde en liten øyeforing som konturerte øynene hennes og markerte sine glitrende funksjoner som en myk nyanse rullet over hennes smilende lepper. Kledd tradisjonelt i en ekstravagant dress, sportte hun sin gylne bakt hud.

5. Alle smiler 2:

Priya anand without makeup 5

Her har vi et annet smilende bilde av den alltid boblende Anand. Da hun smilte søtt for kameraet, spilte hun sin sanne farge, noe som helst, men hennes skarpe egenskaper gjorde henne fortsatt vakker, med eller uten sminke.

6. Quizzical Look:

Priya anand without makeup 6

En rik hued hud med en utstråling og naturlig aura, Priya Anand i hennes hvite formelle dress så ganske fristende selv uten sminke på ansiktet hennes. Klarheten i hennes hud var umiddelbart tydelig da hennes myke smil gjorde henne skille ut av mengden. Parting og børsting av håret i en midtseksjon, hun forlot det naturlig mye som ansiktet hennes.

Se mer:  Zarine Khan bilder uten sminke

7. Id Launch Event:

Priya anand without makeup 7

Dette er en av begivenhetene som ble deltatt av Priya Anand, der hun bestemte seg for å gjøre på en pen, plysj, rosa, tradisjonell dress som passer og matchet hennes strålende egenskaper. Hennes hår ble stylet søt som hennes klare og skinnende hud skinnet sterkt. Da hun passerte sin tid i moro og frøken, så hun hennes naturlige selv, skjønnhet og nåde forenet.

8. Posisjon:

????????????????????????????????????

Igjen ser vi Priya i enda et årsakssammenheng, som driver en uformell jente i nabohuset. Imidlertid er det ikke hennes villete mønstrede t-skjorte eller den blå denim jeanen som gjør henne til å se verdt tiden, men hennes vakre, feilfri ansikt. En liten isrosa fremhevet hennes lepper som hennes hud uten sminke glinset opp briljant.

Se mer:  Kriti Sanon uten sminke

9. En balkong skudd:

Priya anand without makeup 9

Hentet fra en av hennes filmstille, ser vi skjønnheten selv lener seg mot en balkongreling som ser rolig ut og samlet. Fra bildet vi kan lage, har hun ikke sminke på seg selv.

10. The Selfie Game Winner:

Priya anand without makeup 10

Klart avgjørelse ved selvjespillet, inkluderer det siste bildet av skjønnheten henne i sin engelske aura med en fin hvit kjole med håret krøllet og stylet på hver side. Med en minimal mengde nødvendig nyanse trekker hun av nakken, ingen sminke ser godt ut.

Se mer: Shraddha Kapoor Bilder uten sminke

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 2 = 2