10. måned av graviditet - symptomer og fosterutvikling | progressivenewsdaily.info

10. måned av graviditet – symptomer og fosterutvikling

Nå er dine normale graviditetsdager allerede over, og du kan tenke på din tiende måned av graviditet som en ny scene - mer som om du jobber overtid. Denne trimesteren vil gi mange symptomer og utviklinger. Du har begynt å bli mer bevisst, og din baby har begynt å vise alle symptomer på å være interaktiv. Snart nok vil han se verdens lys.

10. måned av graviditet - symptomer og fosterutvikling

Hva du skal tenke på denne måneden:

Du vil legge merke til at livsstilen din nå er blitt sunnere enn før. Du kan takke babyen din om det samme. Du vil også tenke på hvordan din baby skal komme snart, og hva du vil gjøre med ham. Den tiende graviditetsmåneden er en god start for deg å begynne å planlegge babyens barneseng eller plass hvor han skal leve, eller kanskje du også kan begynne å kjøpe babyens klær hvis du ikke allerede har kjøpt dem. Det er gitt at du allerede har bestemt barnets kjønn og bestemt seg for klærne som barnet ditt skal bruke på.

Fosterutvikling av babyen:

nyrer:

Fostervannet vil redusere i denne måneden, noe som betyr at barnets nyrer har begynt å fungere skikkelig. Kortisolen er produsert nå, og hele situasjonen går fremover gjennom måneden, og du føler at magen din er mindre oppblåst.

Kropp:

På dette stadiet har kroppen av din lille begynt å utvikle antistoffer som er der for å beskytte ham mot utsatt sykdom. Du har kanskje lagt merke til at vekten øker sakte, og dette skjer fordi babyens kropp er nå sterk nok. Han har vokst sterke armer og muskler, og hodet hans starter sin progresjon ned til bekkenområdet. Men siden livmorhalsen din ikke er utvidet nok til å utløse sammentrekning tar denne prosessen tid. Babybenene er utviklet, men ikke så sterke som å skade dine indre organer når han kommer ut.

Hudpleie:

Den siste måneden har gått, og din baby har startet med sin fremtredende utvikling av skjelettstruktur. Hans hud har begynt å bli plumper med hver flyktig dag, og de myke lanugosene som kommer i hans kropp har nå blitt skjermet. Håret i hodebunnen har nå begynt å få sin farge og dette skyldes også pigmenter. Den saggy huden han en gang hadde, har begynt å bli bedre nå.

Posisjon:

Kroppen din kan tillate din lille å være i enhver stilling. Du sover sidelengs eller vippes og til og med en breech. Poenget er at stillingen er av fødselen, er kun kjent i løpet av den siste uken av graviditeten nærmer seg. Inntil da vil babyen din ha en galla tid i livmorhulen.

Vekt:

Som babyen din har vokst fullt ut i menneskelig struktur når han kommer ut, men han vokser fortsatt selv etter 9 måneder. Han vil veie et sted under et kilo, men oftest kan han være rundt 900 gram eller så. Det er fortsatt langt for ham på scenen, men ubehag vil komme til slutt i denne måneden når han kommer ut av livmoren din.

Puster:

Hittil, til den niende måneden, var fokuset på den lille ens lungene og deres utvikling. Men nå som babyen din har utviklet seg helt, kan du forvente at han skal mestre den normale pusten ved hjelp av neseborene. De åpner for den lille tiden han har forlatt for justering før han kommer ut. Du kan forvente mindre nysing, siden munnpustedagen er over.

Symptomer på 10 måneders graviditet og hvordan å overvinne?

søvnløshet:

På dette stadiet vil du enkelt trette ut det samme som før og vil også finne problemer som sovner. Netter kan virke rart som du vil være søvnløs for å passere tid, du vil stirre i taket og bekymre deg for livsproblemer. Bortsett fra det, fortsetter ubehag og smerte ikke forlate deg alene og prøver å kjempe med riktig sovende stilling. Overvinne disse problemene du må ta vare på din generelle helse og følg instruksjonene fra dine familiemedlemmer som har vært før i denne situasjonen. Unngå sovende piller helt.

10. måned Aktiviteter:

Aktiviteten denne måneden vil bli begrenset som at magebumpen er der for å få deg til å jobbe hardt uten å trøste ut. Bortsett fra det, vil magebumpen gi deg sjanser til det meste av tiden din i vaskerommet, og urinerer hele tiden. Du forventer at aktivitetene dine tar mye tid på kjøkkenet og leter etter mat for å unngå tretthet. Flere kontroller og flere tester legges til i denne måneden. Du kan få med i favorittøvelsene dine så lenge du ikke er trøtt. Ta riktig hvile og kosthold det er svært viktig for din situasjon, og du må opprettholde den.

Kosthold og trening for 10. måned:

Kosthold:

 • Som kalsium er et viktig produkt for ditt barns og din utvikling. Det er arich kilde til alle de sunne utviklingene i kroppen som tenner og bein, og det er derfor en mega-mat som rådes av leger fra å starte. Alle melkprodukter som yoghurt, ost og krem ​​er rik på kalsium og trygt for forbruk to ganger i uken, men ikke mer enn det .
 • På scenen, den tiende måneden i graviditeten, trenger du mye magnesium i kroppen. Du kan føle deg rar, men det er en grunn bak dette, at magnesium hjelper kroppen din til å absorbere kalsiumet som den trenger. Magnesium finnes i mandler, bær og bønner.
 • En av de viktigste næringsstoffene som skal inkluderes i dietten, er folsyre. Folsyre bidrar til å redusere fosterskader for barnet ditt.

Kjønn under graviditet i 10. måned:

Mens intimitet kanskje ikke akkurat hva tallerkenen din akkurat nå med alt som er gal, skjer det imidlertid å snakke med partneren din under denne situasjonen. Det vil helt sikkert avlede tankene dine fra alt stress som bringer deg ned for en gang i det minste, ingenting fungerer bedre, ikke sant? Selvfølgelig vil du først tenke på barnets helse, men det er ikke nødvendig å bekymre seg, siden saken alltid er til stede for å holde ham beskyttet hele tiden. Til slutt kan sex utløse sammentrekninger for deg, og når du allerede er sen, bør det fungere som en sjarm for deg, er det ikke?

Tips for å overvinne stress under graviditet:

 • Finansielle problemer trenger din oppmerksomhet med en gang, og den tiende måneden er her, noe som betyr at du allerede kjører sent på diagrammer, og nå ville det være riktig tidspunkt å starte.
 • Du må ta hvile så mye du kan som på dette stadiet din hormoner vil forandre seg ved å utvikle baby. Pass på at stress ikke påvirker din sovende rutine.
 • Ikke la teknologien ta over deg. Ja, Internett er et morsomt sted for online diskusjon og å søke olution for hvert problem; men husk at hver graviditet er forskjellig og behandlet på samme måte. Ikke la deg stresse deg, bare fordi det er din tiende måned som ikke er blant alle sammen.
 • Sett deg ned med partneren din og begynn med formuleringen av en foreldreplan. Nå er det riktig tidspunkt for all diskusjon fra å bestemme barnets navn til hvordan du vil levere.
 • Barnesikre huset hvis du fortsatt ikke har det, da det hjelper deg med å bekymre deg for barnets sikkerhet etter fødselen sortert.

Medisinske behandlinger og kontroll:

Helse problemer og kontroller å huske alltid, men siden det er din tiende måned, kan det sikkert antas at du må ha fulgt den. Blodprøver er vanlige som gjør ting klart for deg og sporadisk ultralyd er gjort i løpet av denne tiden har et øye med alt. Selv spinalvæsker og HCG-væsker testes for å bestemme eventuelle abnormiteter i fosteret, da han er sen for levering. Her er få medisiner som du må holde ved sengen din:

 1. Aches og smerter-Acetaminophen. Fjerner ikke Ibuprofen og Naproxen.
 2. Allergi-Antihistaminer og Ioratidin. Prøv å unngå Pseudopedrine og Decongestants som Phenylylein.
 3. Hoste-Dextrometorfan og Guaifenesin.
 4. Forstoppelse-Metamucil og Colace. Unngå laxermidler og mineralolje.
 5. Halsbrann-Antacida og Famotidin.

Tips og forholdsregler:

 1. Din holdning bør korrigeres nå, siden selv den minste feilen i kroppen din kan skape ubalanse og få deg til å falle og skade din baby.
 2. Å sove mindre enn 10 timer kan true babyens vekt og de blir levert undervektig.
 3. Du vil oppleve sammentrekninger mer enn ofte nå. Lær å gjenkjenne forskjellen mellom falske sammentrekninger, den faktiske og Braxton Hicks.
 4. Du må alltid holde deg hydrert. Hvis væske gjør deg oppblåst, prøv frukt med høyt vanninnhold.
 5. La legen din vite om hvert uvanlig symptom, så hun kan analysere hva situasjonen din er for øyeblikket, siden det vil variere for deg nå som du er sen og inn i den tiende måneden.

Graviditet på dette stadiet blir bedre med tiden. Nå blir du klar til å møte alle søte ansvar og alvor av situasjonen. Ønsker deg godt, akkurat som tidligere trimesterer, beveger du deg jevnt med dette også. Den tiende måneden er her, og du er like bekymret for de nye endringene og hvordan du skal håndtere dem, men ikke bekymre deg! Graviditetstiden gjør en mors måte mer ansvarlig, sterk og du vil se hvordan dine instinkter aldri vil tillate deg å skyte dommen din, slik at du er like stor en gravid kvinne som du var i forrige måned. Soar høyt og gjør det bra med svangerskapet!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 + = 81

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map