10 fordeler med kiwifrukter under graviditet | Stiler på livet

Kiwi er en liten grønn gul frukt som både frø og hud er spiselige. Denne frukten er lav i fett og sukker. Det inneholder ikke kolesterol. Smaken av denne frukten er aktuell, og mange indianere er ikke så oppmerksomme på denne frukten som det ikke er lett tilgjengelig i markedet som banan, oransje osv..

kiwi fruits 2

Kiwi betraktes ofte som 'ernæringsmessig kraftverk' som det er en rik kilde til vitamin C og E. Den inneholder spormineraler, kostfiber, antioksidanter, folsyre, kalium osv..

Se mer: Graviditetstips

Siden denne frukten er lastet med vitaminer, bør den inkluderes i kostholdet til en gravid mor. Det er veldig gunstig for gravide som har ulike fordeler.

Kiwi Frukt Under Graviditet

1. Det opprettholder kardiovaskulær helse:

Forbruket av 2 eller 3 kiwifrugter hjelper til med blodfortynning og lavere fettinnhold, slik at kardiovaskulær helse opprettholdes..

2. Stor kilde til folsyre:

En gravid kvinne krever en anstendig mengde folsyre i kostholdet hennes for en sunn utvikling av fosteret i de første månedene av unnfangelsen.

3. Det hjelper i hjernen og kognitiv utvikling av fetusen:

Siden denne frukten er en veldig god folatkilde, forhindrer den nøytral defekt hos nybegynner og hjelper også i hjernens utviklingsprosess i en tidlig alder. Så forbruket er ekstremt nyttig for en forventende mor.

Se mer: Hva skal være sovende stilling under graviditet

4. Powerhouse av essensielle næringsstoffer:

Den inneholder mer vitamin C sammenlignet med oransje og inneholder også stor mengde kalium i en helhet. Det inneholder også mye vitamin E. Så forbruk av denne frukten er veldig sunt for huden og gir også viktige vitaminer og næringsstoffer til babyen.

5. Holder beinene sterke:

Det er en veldig god kilde til vitamin K og hjelper dermed i utviklingen av sterke ben. Det fester kroppens helbredende kraft og reduserer blodproppene. Tilstrekkelig mengde vitamin K kreves av kroppen under graviditet, fordi i løpet av leveringsprosessen bløder kroppen mye. Overdreven blodtap kan være veldig truende.

6. Det hjelper i veksten av bindevev:

Vitamin C øker immuniteten og produserer kollagen-elastisk som materiale som er ansvarlig for dannelsen av bindevev i kroppen. Det gir den voksende babyen med essensielle næringsstoffer for utvikling av bindevev i hans eller hennes kropp.

7. Det hindrer kroppen fra fri radikal skade:

Siden denne frukten er rik på folat og vitamin C, hjelper den kroppen til en mor fra radikale skader forårsaket av bakterier, parasitter og virus.

8. Reduserer risikoen for strekkmerke på kvinnens mage:

Studier viser at regelmessig forbruk av denne frukten reduserer risikoen for strekkmarkering mens babyen leveres. Derfor beskytter den en mors skjønnhet.

9. Utvikler Nervesystemet til en baby:

Den er rik på type B-vitamin kalt B9, som er sentralt for utviklingen av et babyes nervesystem. Mangel på denne folat resulterer i ulike feil under fødselen hos en baby. Spina Bifida er en type defekt sett hos babyer som mangler B9 i hans / hennes kropp.

Se mer: Mat for gravide kvinner

10. Rik på antioksidanter:

En sterk sunn mor er pålagt å føde en sunn baby. Det er en veldig god kilde til antioksidanter som kan kjempe mot frie radikaler. Frie radikaler påvirker fruktbarheten til en kvinne. Så ødeleggelse av frie radikaler er svært viktig som kan gjøres ved forbruk av denne deilige frukten.

Disse fordelene er godt nok for en gravid kvinne å bestemme om det skal inkluderes i diettregimet eller ikke.

Bildekilde: Lukkermateriell

Leave A Comment

5 + 1 =