10 bilder av Diane Kruger uten sminke | Stiler på livet

Diane Kruger er en tysk skuespillerinne og er en profesjonell mote modell også. Hun er en av de flotteste kvinnene i Hollywood og har spilt rollen som den vakre Dr. Abigail i National Treasure-serien. Utover tvil ser denne kvinnen veldig bra ut i filmene og kan også se ganske vakker ut i det virkelige liv. Denne artikkelen vil gi deg noen av de beste bildene av Diane, hvor hun ikke har noen sminke på ansiktet hennes. Denne kvinnen kan lett se attraktiv uten å sporte noen form for sminke på ansiktet hennes og fortsatt se ganske fristende. Her er topp10 ingen sminke Diane Kruger øyeblikk.

1. Støtende vakkert:

Diane Kruger without makeup 1

Her har vi et veldig vakkert bilde av Diane Kruger, som viser denne kvinnens naturlige skjønnhet. Hun ser nesten det samme ut, når hun ikke legger på sminke. Bildet ble tatt mens Diane var opptatt med å handle og ble ganske overrasket over å se paparazzi.

2. i hvitt:

Diane Kruger without makeup 2

Diane Kruger ble oppdaget med en uformell hvit skjorte da hun spadserte gatene. Det var ingen sminke på ansiktet hennes, men likevel så hun ganske vakker, selv når hun viste henne uten sminkefarge.

3. Den feilfri skjønnheten:

Diane Kruger without makeup 3

I denne Diane Kruger uten sminkebilde kan vi se denne skuespillerens virkelige ansikt, hvor hun tar av sminke og ser veldig vakker ut. Dette virkelige ansiktet til Diane Kruger er så imponerende at alle enkelt kan bli forelsket i henne.

Se mer: Amanda Seyfried uten sminke

4. Peeking out of The Car:

Diane Kruger without makeup 4

Dette bildet av smilende Diane Kruger ble tatt, mens hun kom ut av bilen og så paparazziene og fikk dem til et trøstende smil. Basert på hennes alder er ansiktet hennes ganske vakkert, og hun ser nesten pen ut til å bli kalt den vakreste tyske kvinnen i Hollywood.

5. Opptatt på telefonen:

Diane Kruger without makeup 5

Dette bildet viser det virkelige ansiktet til Diane Kruger, som ble klikket mens den tyske skjønnheten snakket på telefonen. Dette kan sies å være en av de fineste bildene av Diane uten sminke på ansiktet hennes.

6. Post treningsrutine:

Diane Kruger without Makeup 6

Diane ble oppdaget å ta en kopp kaffe etter å ha fullført treningsøkten. Hun viste ingen sminke, og dette er grunnen til at dette bildet kan betegnes som en av de mest effektive Diane Kruger ingen sminkebilder. Hun hadde på seg en uformell blå t-skjorte og jeans i hele ermet.

Se mer: Behati Prinsloo Ingen sminke

7. På The Cafe:

Diane Kruger without makeup 7

Diane Kruger ble knust på en kafé på en typisk mandag morgen. Denne kvinnen viste sitt virkelige ansikt foran kameraet og klarte å se imponerende nok til å samle all oppmerksomhet da hun kom inn i kaféet. Dette er en av de beste uten sminke øyeblikk av Diane Kruger.

8. i matbutikken:

Diane Kruger without Makeup 8

Diane ble sett på dagligvarebutikken med et enkelt antrekk. De som kjenner henne nær, har avslørt et veldig kult fakta om henne at hun liker å leve en enkel livsstil, når hun ikke jobber.

9. På flyplassen:

Diane Kruger without makeup 9

Diane Kruger ble oppdaget på flyplassen som viste henne helt sminkefritt ansikt. Hun spilte en svart t-skjorte sammen med slanke fit jeans. Dette bildet er et av de beste bevisene for å bevise Dianes naturlige skjønnhet.

Se mer: Anne Hathaway uten sminke

10. i en skynd deg

Diane Kruger without makeup 10

Diane ble oppdaget med en hastende holdning mens hun gikk over gaten for å komme seg til sin bil. Dette er den siste, men også en av de beste Diane Kruger uten sminke bilder noensinne. Man kan bli forelsket i det forlokkende ansiktet bare ved å ta et blikk på henne.

Hvis du har lest denne artikkelen nøye, bør du ha kommet gjennom noen av de beste bildene av Diane Kruger som viser den naturlige skjønnheten til denne kvinnen. Hun ser bra ut selv når hun er idrett uten sminke, og disse er noen av de beste bildene som faller under kategorien ingen makeup, ifølge fansen.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

15 − = 13