10 beste tips for hårpleie om vinteren Stiler på livet | progressivenewsdaily.info

10 beste tips for hårpleie om vinteren Stiler på livet

Har du problemer med hårpleie om vinteren? Hvis ja, da stopper du forstyrrende og lærer enkle og hjemmelagde tips for å beskytte håret mot vinterproblemer. Stylesatlife tilbyr deg ulike enkle tips for hårpleie om vinteren som du kan beskytte håret fra vinteren og holde det næret og sunt.

Ulike hårtyper trenger annen og spesiell pleie. Vinteren er sesongen når temperaturen fortsetter å falle og hårets tekstur blir tørr. Det er vinterens vintertid når håret ditt trenger spesiell omsorg.

Vinter Hair Care Tips

Når du føler at håret ditt trenger omsorg om vinteren og ikke vet hvordan du skal ta vare på håret i vintersesongen, husk og følg de 10 gyldne reglene som vil hjelpe deg med å løse ditt problem hjemme uten mye anstrengelse.

10 beste tips for hårpleie vinter med bilder:

1. Fuktighet:

Vinter er den delen av året når du kontinuerlig trenger å fukte håret ditt. Det finnes ulike typer fuktighetskrem som er lett tilgjengelige i markedet. Alt du trenger å gjøre er å velge den perfekte for håret ditt!

fukte hair

Det finnes ulike fuktighetskrem i markedet, men det er viktig å velge riktig. Økologisk Olivenolje fuktighetskrem kan være det beste alternativet når det gjelder å velge et hår fuktighetskrem. Også, kan man velge Style Aromatherapy Intensive Hair Repair moisturizer. Det gjør håret ditt sunt og gir et skinnende utseende.

2. Hår trenger Deep Conditioning i vinter:

Hver type hår trenger kondisjon minst en gang i uken i løpet av vintrene. Gi håret ditt den nødvendige mengden varm oljemassasje og protein og se forskjellen som det etterlater seg på håret ditt.

conditioning hair

For dyp konditionering, kan du velge Organics Olive Oil dyp balsam. Oliven arbeider underverk for de som har hårfallsproblemer. Det styrker håret fra røttene og gir et skinnere utseende.

3. Si nei å blåse tørr:

Om vinteren blir håret grovt og uhåndterbart. Det er bare noen få måter som du kan beskytte håret mot å bli tørr. I så fall må du alltid huske at du ikke bør tørke håret ditt veldig ofte, ettersom tørketørking gjør håret veldig grovt.

blåse dry

Blåsetørking er bare et alternativ når du skal rush et sted eller du har det travelt, det også en eller to ganger i måneden. Det er en av de beste og viktige vinter hårpleie tips for å holde håret ditt sunt.

4. Olje Håret ditt:

En annen hårpleie tips om vinteren er oljen håret. Husk alltid å olje håret ditt. Hold oljen over natten og vask den neste morgen. Ikke glem å bruke balsam mens du vasker håret. Velg den perfekte sjampoen og balsam i henhold til hårtype. Ikke vask håret ditt hvis du ikke har oljet det. Oiling gjør håret ditt glatt det forutsetter det og gir et skinnende og sunt utseende.

Hår Oily Style

Det er veldig viktig å velge den perfekte håroljen. Almondoljer er et godt alternativ for de som ønsker å administrere voluminøst hår. I andre tilfeller gjør Olive eller Amla hair oljer en perfekt hårinnstilling. Det er på tide at du blir kjent med hårtype og velger en hårolje som oppfyller kravet ditt.

5. La oss bare Cap It Up:

Når det allerede er vinterhalvåret, og vi ønsker å unnslippe fra tørt og skadet hår, er det bare umulig at vi ikke går ut. Så, for noen enkle hårpleie om vinteren er det en veldig god idé å bare ha en fin og trendy hette hele dagen. Dette tjener deg på begge måter.

bare cap it up

Først av alt følger du allerede vintertrender med en søt og fargerik ullhette, og du sparer også håret ditt fra å bli veldig tørt eller krøllete. Sørg også for at du ikke shampoo håret hver dag, mens du definitivt kan vaske håret ditt to ganger eller tre ganger i uken.

Se mer: Oljebehandling

6. La løs håret ditt:

I løpet av vintersesongen spesielt, er det bare en tåpelig ide at du må knytte håret ditt hele dagen fordi det ikke er en dårlig hårdag i det hele tatt. Hvis du virkelig vil vite hvordan du skal ta vare på håret om vinteren, så husk at det å knytte håret hele dagen, er ikke noe middel.

løs your hair

Dette gjør oljeprøven på ett sted i håret ditt, og dette gjør håret klebrig og slurvet og gjør det faktisk dårlig. Den beste måten er å holde håret løs eller i det minste binde en fin og lav hestehale eller bolle i henhold til ditt valg, og ikke overgå noe.

Se mer: Hvordan ta vare på hår om sommeren

7. Baby Pulver Trick:

baby powder trick

Har du et problem med flass i vintersesongen? og et annet problem er hårtap om vinteren. Nå trenger du virkelig hårpleie om vinteren og babypulver er bare det rette for deg. Først og fremst hvis du har en fet hodebunn med mye flammende flass, så er det ingen bedre måte enn å kaste håret ditt mange ganger for å la dem komme av, men sørg for at du ikke prøver for hardt fordi dette pleier å forlate flak som sitter fast på håret ditt. Du kan også ta et lite babypulver i hånden og løpe det lett langs håret ditt for å fjerne all olje. Komb håret pent etter denne naturlige kondisjonen.

8. si nei til varmt vann:

Nei to hot water

En av de beste hårpleie tipsene i vintersesongen er at du bør strengt si nei til varmt vann i løpet av denne sesongen for håret ditt. Du skal bare holde seg til lunkent vann og også vaske håret ditt senere med lunkent vann slik at fuktigheten blir låst perfekt. Du kan også gå på hårbalsam som ikke har noen bivirkninger, og som kan ligge på håret for noe lett og glatt hår for videre styling.

9. Endre kammen din:

Endring Comb

Ok, du må være forelsket i børstens følelse på hodebunnen og håret, men for hårpleie om vinteren er det nødvendig at du bytter penselen med en tannkam og det ville være enda bedre hvis det er en tre. Det er alltid sett at du kjemper bokstavelig talt for å løsne håret ditt når det er tørt, krøllete og uhåndterlige. Nå før du sliter av alt håret, bruk en hårspray slik at du finner håret mye mer håndterbart og ganske glatt å børste ned og deretter åpne alle tangles uten å miste hårstrenger kontinuerlig.

Se mer: Hjemmelaget behandling for tørt hår

10. Hårspray Remedy for å beskytte hår fra vinter:

Hår spa remedy

Vel, hvis du er forvirret om hvordan du skal ta vare på håret om vinteren, så er en ide selvfølgelig et hårspark minst en gang i uken. Nei, vær ikke bekymret for at du ikke trenger å besøke skjønnhetssalongen regelmessig, du kan også få dette gjort hjemme. Dette er ingenting annet enn å olje håret ditt pent etterfulgt av litt dampterapi og deretter shampooing håret med lunkent vann. Dette bidrar ikke bare til å holde håret glatt og silkeaktig, men øker også blodsirkulasjonen i hodebunnen og hjelper håret til å holde seg helt håndterbart.

Vinteren er virkelig en tøff tid for håret ditt og så spesiell hårpleie om vinteren er veldig nødvendig. Så vent ikke på den siste dagen, og følg alle tipsene for godt hår om vinteren.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 − 31 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map