Zen-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Zen-meditaatio on tyyppiä, jota harjoitetaan buddhalaisuudessa. Zen on japanilainen sana ja se tarkoittaa meditaatiota. Siksi Zen-buddhistit tunnetaan myös nimellä "Meditaatiobuddhistit". Se on meditaatio ja vaatii paljon keskittymistä ja keskittymistä. Jos odotat ymmärtävän, miten tämä meditaatio, voit tarkastella tätä artikkelia. Se menestyy menestyksekkäästi yhteenvedon aiheesta ja on erittäin hyödyllistä niille, jotka ovat aloittelijoita ja ovat valmiita kokeilemaan uudenlaisia ​​käytäntöjä.

Zen-meditaatiotekniikat:

Burman asema:

Zen-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Burman asema on yksinkertaisin tapa tehdä. Tätä varten sinun on istuttava lattialle. Jalat on ristitettävä ja polvet on litteillä lattialla. Jokaisen nilkan pitäisi olla toisen edessä eikä päällään. Tämä on ensimmäinen asia, jonka on tehtävä Zen-meditaation käyttämiseksi tehokkaasti.

Katso lisää: Vipassana Meditaatiotekniikka

Puheenjohtaja Position:

Zen-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Puheenjohtajan asema on Burman aseman toinen vaihtoehto. Sinun tarvitsee vain istua tuolilla selkärankaasi ylöspäin. Pidä kehosi tukevana ja anna jalkasi koskettaa lattiaa. Pidä ne yhdensuuntaisina maanpinnan kanssa. Voit valita minkä tahansa näistä paikoista ennen kuin jatkat.

Kosminen Mudra:

Zen-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Toinen asia, jonka sinun tarvitsee tehdä, on taita kätesi kosmisen mudra-tyyliin. Pidä hallitseva käsi ylöspäin, ja toisaalta kädessäsi on oltava palmu. Sinun peukalosi pitäisi olla erittäin kevyesti koskettaa. Vaikka tämä vaihe on valinnainen, sinun on silti tehtävä se.

Tyhjennä mielesi:

Zen-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Harjoittelemaan minkäänlaista meditaatiota, ei voi olla erilaisia ​​ajatteluja, jotka roikkuvat mielessäsi. Joten on tärkeää, että pidät pois tarpeettoman ajattelun. Pidä silmäsi auki tai puoliksi kiinni. Voit myös sulkea ne kokonaan.

Katso lisää: Tratak Meditaatiotekniikka

hengitä:

Zen-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Seuraava asia, jonka pitäisi tehdä, on hengittää. Laske jokainen hengästyneenä ja hengästy, kunnes saat päivämäärän. Aloita sitten takaisin yhteen. Tee tämä noin viisitoista minuuttia. Tämä on erittäin tärkeä askel, etkä ehdottomasti jätä tätä. Tämä auttaa sinua keskittymään paremmin hengitykseen ja parantaa keskittymistasi paremmin.

Avaa silmäsi:

Zen-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Nyt avaa silmäsi ja alkaa lämmetä jalkoja ja käsiä. Tämä lisää verenpainetta ja tuo sen normaaliin nopeuteen. Ota muutaman syvän hengityksen ja anna sen rentoutua. On erittäin tärkeää, että maksat jännitteettömän, kun teet Zen-meditaatiota; muuten tarkoitus on voitettava.

Meditaatio:

meditaatio

Seuraavaksi sinun tarvitsee vain mietiskellä. Tee se noin viidentoista minuutin ajan. Anna sen nousta viidellä minuutissa joka viikko niin, että saavutat neljäkymmentä viisi minuuttia. Jos käytät Zen-meditaatiota säännöllisesti, voit kokea ympärillänne olevan maailman hiljaisuuden ja olla sydämessäni lämpimän ja miellyttävän tunteen.

Ole Explorer:

Zen-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Zen-meditaatio on muutakin kuin vain hiljaista paikalla. Kyse on tutkimasta maailmaa, joka on täynnä miellyttäviä tunteita. Ota aikaa ja tarkkaile ympärilläsi asioita maailmassa. Käytä kaikki aistit ja aloittaa kuulemisen. Opi ajattelemaan enemmän ja saamaan parempaa tietoa.

Katso lisää: Kuinka tehdä transsendenttinen meditaatio

vinkkejä:

Zen-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Meditoi säännöllisesti. Jos tunnet liikaa kipua, sinun ei tarvitse istua sen läpi. Voit nousta ylös ja kokeilla eri asentoa. Myös kätesi ovat erittäin tärkeitä. Älä yritä rentoutua liikaa tai muuten nukahtaa. Käytä tyynyä istumaan, käyttää mukavia vaatteita ja istua jonnekin, joka on hiljainen ja mukava.

Kuvat Lähde: 1, 2, 4, 6, 7, 8, 9, 3, 5 -> Wikihow

Leave A Comment

84 − = 82