Yami Gautam kauneus vinkkejä ja kunto salaisuuksia Tyylit elämässä

Yami Gautum on Intian näyttelijä, joka aloitti uraansa pienistä mainoksista ja kahdesta saippua-oopperasta ja Kanadan elokuvista antamaan ensimmäisen osumansa Bollywoodissa, Vicky Donorissa vuonna 2012. Hän on erinomainen näyttelijä myös poikkeuksellisen kaunis. Hänellä on hyvässä kunnossa oleva hahmo ja upeat ominaisuudet. Se ei kuitenkaan ole kaikki. Hän huolehtii hyvin hänen kauneudestaan ​​ja se tekee hänestä entistäkin paremman! Niinpä vaikka ominaisuudet ovat jotain, jonka kanssa olet syntynyt, voit silti näyttää yhtä hyvältä kuin Yami Gautam, jos olet valmis menemään ylimääräisen matkan.

Tässä on eräitä kauneusvinkkejä, jotka saattavat auttaa sinua.

Yami Gautams beauty Secrets

Ei kemikaaleja:

Yami uskoo käyttämään kotona valmistettuja lääkkeitä ja valmisteita pitämään ihon puutteesta vapaata ja ikuista hehkua. Hän uskoo, että kasvojen ja kasvopakkausten kemikaalit tekevät ihomme enemmän haittaa pitkällä aikavälillä kuin hyvää lyhyellä aikavälillä. Joten hän käyttää reseptejä, jotka käyttävät aineksia, jotka löytyvät helposti intialaisesta keittiöstä.

Katso lisää: Sonam Kapoor ruokavalion salaisuuksia

Kasviperäiset tuotteet:

Vaikka hän ei ole iso fani yli counter tuotteet hän tekee laajaa käyttöä kasviperäisten ja luonnollisten ihon tuotteita. Ayurveda ja Himalaya ovat suosituimpia tuotemerkkejä. Koska hän on näyttelijä, hänen on käytettävä makeupia pitkään aikaan. Joten hän varmistaa, että hän poistaa kaiken ennen nukkumaan menoa.

Jooga:

Yami harjoittaa säännöllisesti joogaa ja meditaatiota saadakseen paremman yhteyden sisimpäänsä. Hän uskoo, että kauneus juontaa itsensä sielusta ja niin hän mietiskelee ja tekee joogaa puhdasta itsensä sisältä.

Kevyt meikki:

Yami Gautam kauneus vinkkejä ja kunto salaisuuksia Tyylit elämässä

Ellei välttämätöntä, Yami välttää yllätyksen tai peitevoidetta. Hän käyttää vain yksinkertaista kosteusvoidetta, jotain kajalia ja ripsiväriä ja nude huulirasvaa. Hän ei myöskään koskaan astu auringossa ilman aurinkovoidettaan. MAC Liquid Foundation, Bodybellin Maybelline ja Strawberry huulirasva, ovat hänen suosikkituotteitaan.

Katso lisää: Lara Dutta Fitness Vinkkejä

kuorinta:

Hän käyttää kotitekoista kuorintapakkausta säännöllisesti. Se sisältää maapähkinäjauhetta, maitoa ja jogurttia. Tämä pakkaus on helppo tehdä ja sitä on helppo käyttää. Se avaa kaikki huokoset ja antaa iholle hengityksen.

Hiusten hoito:

Hiukset care

Hän käyttää kookosöljyä, oliiviöljyä ja munanvalkeita tahroja ravitseen hiuksiaan. Deep conditioning kanssa oliiviöljyn avulla hän voi säilyttää kiiltävän, kiiltävän ulkonäön hänen paksut hattuja. Jälleen käyttää vähimmäismäärää kemiallisia hiustuotteita minimoimaan vaurioita, joita hän tekee hiuksilleen.

Katso lisää: Deepika Padukone Beauty Secrets

Terveellinen dieetti:

Avain hänen sopivaan kehonsa ja hehkuvan ihonsa on hänen terveellinen ruokavalio. Hän kuluttaa runsaasti hedelmiä, vihanneksia ja muita vitamiineja ja kivennäisaineita. Hän kuluttaa lasillisen granaattiomenimehua päivittäin. Hän aloittaa päivänsä lasillisella haalealla vedellä, sitruunalla ja hunajalla. Sitten hänellä on kevyt aamiainen, tavallinen lounas, johon kuuluu laulua, vihanneksia tai kanan curryta chapatti-, kurkku- ja kurkkusalaattia ja paljon hedelmiä välillä. Hänen iltapalaukunsa ovat jälleen kevyitä ja sitten illallinen koostuu grillattua kalaa.

Beauty Boost:

Yami käyttää ripsiväriä, kun hän tarvitsee kauneutta. Hän uskoo, että ripsiväri oikein käyttää silmiäsi ja tekee heistä näyttävän seksikkäältä. Hän käyttää myös hyvää Clarins-kosteusvoidetta pitämään kasvonsa pehmeänä ja loistavana.

kokeileminen:

Yami Gautam kauneus vinkkejä ja kunto salaisuuksia Tyylit elämässä

Yami uskoo kokeilemalla ulkonäköä. Sinun ei tarvitse noudattaa allekirjoituksen ulkoasua. Hän yrittää usein uusia tyyliä meikkiä, uusia vaatteita, trendit jne. Samaan aikaan hän uskoo, että hän ei luovu identtisi olemukseen. Sinun pitäisi kokeilla mutta ei mennä yli laidan heidän yrittää muuttaa niiden ilme.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

58 + = 60