Voiko yskösyrjintä auttaa sinua raskaaksi? | Tyylit elämässä

Oletko huolissasi ja masentunut siitä, ettet voi tulla raskaaksi? On monia tuotteita, jotka auttavat sinua luomaan ja olemaan vauva. Jos yrität pitkää aikaa tulla raskaaksi ja et ole onnistunut, voit käyttää joitain tällaisia ​​tuotteita, jotka auttavat sinua rakentamaan onnellisen perheesi. Yskä-siirappi on yksi sellainen asia, jolla tiedetään olevan ominaisuuksia, joiden avulla voit tulla raskaaksi. Vaikka tähän liittyy paljon tutkimusta ja spekulaatiota, on joitain ainesosia yskän siirapeissa, jotka voivat todella auttaa syy. Tutkimukset sanovat, että yskän siirapit voivat lisätä hedelmällisyyttäsi ja antaa sinulle paremmat mahdollisuudet tulla raskaaksi. On myös kysymys "voinko ottaa yskänsiirapin raskaana?", Jota raskaana olevat naiset tavastavat.

Miten yskän siirapit auttavat sinua raskaaksi?

Mucinexcan-valmisteen vaikuttava aineosa auttaa sinua raskaaksi. Tuote toimii tekemällä kaulan nesteen kosteampi ja liukkaampi. Tämä helpottaa siittiöiden kulkeutumista kohdunkaulan läpi munan leviämiseen. Guaifenesiini on yhteisiä ainesosia, joita käytetään yskän siirappien tuotannossa. Se on ekspektorantti. Tämä tarkoittaa sitä, että se lievittää sinua ruuhkautumisesta ja röyhtäilystä yskimistä harventamalla alas limakalvoa hengitysteissä. Ja koska guaifenesiini toimii kaikilla kehon limakalvoilla, se voi myös tehdä kohdunkaulan liman ohuemmaksi ja kosteammaksi. Tämä auttaa spermien helppoa liikuttamista niin, että se kykenee lannoitamaan ovulaatiota.

On tiettyjä asioita, jotka on pidettävä mielessä käytettäessä yskää siirappia raskauden todennäköisyyden parantamiseksi. Sinun on aloitettava lääkkeen ottaminen noin neljä päivää ennen kuin ovulaatiota odotetaan. Sinun on jatkettava lääkkeen ottamista siihen päivään, jonka jälkeen kohdunkaulanestesi kuivuu. Ei myöskään pitäisi olla muita vaikuttavia aineita, kuten antihistamiineja tai yskän vajaatoimintaa, kuten dextrometorfaania yskänsiirrossa. Nämä aineet, jotka löytyvät yskän siirapista, voivat kuivua liman, mukaan lukien kohdunkaulanesteen.

Yskä siirapit, jotka voivat auttaa sinua raskaana.

Seuraavassa on muutamia markkinoilla saatavilla olevia yskänsiirappeja, jotka saattavat auttaa sinua syntymään.

Katso lisää: Sitalopraami raskaana

1. Mucinex-ihottuma:

yskä-siirappi-to-get-raskaaksi

2. Polaramiinin ekspektorantti:

Polaraminia Expectorant

3. Robitussin ekspectorantti:

ROBITUSSIN Expectorant

4. Expektoraali:

Expettoral

5. Benylin ekspectorantti:

Benylin Expectorant

Katso lisää: Penisilliini raskaana

6. CVS: n rintakehän vajaatoiminnan verenpainelääke:

CVS Chest Congestion Relief Expectorant

7. Mucinex DM:

Mucinex DM

8. Cofavin DM-yskän siirappi:

Cofavin DM Cough Syrup

9. Elderberry Cough Syrup:

Elderberry cough syrup

Katso lisää: Kivunlievit raskaana

Nämä olivat joitakin siirappia, jotka voivat auttaa sinua raskaaksi. Suurin osa niistä on yskänlääkettä. Nämä lääkeryhmät auttavat puhdistamaan lietettä hengitysteistä, keuhkoista, keuhkoputkista ja henkitorvesta. He huokosivat liman sisältäen kohdunkaulan liman ja auttavat sinua raskaaksi.

Ottaen yskän siirapit raskauden aikana

Voinko ottaa yskänsiirapin raskaaksi? Raskaana olevilla naisilla on heikompi immuunijärjestelmä raskauden aikana. Heikompi immuunijärjestelmä voi auttaa pysäyttämään naisen kehon hylkäämästä syntymättömää vauvaa, mutta se voi myös jättää odottavat äidit alttiiksi viruksille ja bakteereille. Yskänlääkkeiden kulutus raskauden aikana on melko tavallista taistella vaivoja vastaan. Maltillisen määrän ottaminen on hyödyllistä yskän hoidossa, yskänlihan yliannostus raskauden aikana voi olla haitallista äidin ja vauvan terveydelle. Alla mainitut asiantuntijat suosittivat yskänsiirappeja raskauden aikana.

  • guaifenesiinille
  • dekstrometorfaania
  • Yskänpastillit
  • Vicks VapoRub

Kuten useimmat tuotteet tämän vaiheen aikana, raskauden yskänsiirappeja voi myös olla haitallisia sinulle. Se voi reagoida eri tavoin eri elimissä. Ottakaa ammatillinen neuvoja tyypin ja määrän ottaa yskän siirapit raskauden aikana.

Leave A Comment

− 2 = 1