Vitamiinit hiustenlähtöön Tyylit elämässä

Ihmiskehostomme koostuu lukuisista pienistä rakennuspalikoista. Ne edellyttävät erilaisten syiden aiheuttamien kulumien korjaamista ja ylläpitoa. Hiuksemme eivät ole poikkeus. Vaikka se on kuollut solu, se tarvitsee ravintoa kestämään pilaantumisen, auringonvalon ja erilaisten epäpuhtauksien julmuudet. Se tarvitsee myös ruokaa kasvamaan; joten ravintoaineilla on tärkeä rooli. Joten tiedämme, mitkä vitamiinit hiukset haluavat.

vitamiinit for Hair Fall Control

Miten Vitamiinit käyttävät hiusten putoamista Control:

Tässä on luettelo 10 hiustenlähdöstä vitamiineja, jotka estävät hiusten lasku pysyvästi.

1. A-vitamiini: Retinoli:

Retinoli on välttämätön hiusten kasvun parantamiseksi. Antioksidantit pitävät päänahan terveinä ja stimuloi karvatupet. A-vitamiinia löytyy suuresti elintarvikkeista, kuten: vihanneksista, kaloista ja maitotuotteista.

Vitamiinit hiustenlähtöön Tyylit elämässä

Vaikka sen puute voi aiheuttaa kuivia hiuksia, liika ei ole se, mitä keho haluaa. Se voi jopa johtaa hiustenlähtöön. Tämä tapahtuu, kun maksamme, joka on retinolin luonnollinen varasto, ei voi pitää yllä sitä enemmän. Siksi maltillisuus on paras tapa edetä.

Katso lisää: Sipuli mehu hiusten regrowth
2. C-vitamiini:

Tämä vitamiini käyttää kehoa erittäin voimakas proteiini yhdiste nimeltä kollageeni. Se antaa tarvittavan vetolujuuden verisuoniin, mikä puolestaan ​​auttaa heitä pitämään tarvittavan verenkierrosta tarvitsevan hapen määrää. Se myös auttaa imemään rautaa ruokavaliosta, jota tarvitaan myös hiusten kasvulle.

Vitamiinit hiustenlähtöön Tyylit elämässä

Alhainen rautapitoisuus veressä tekee meistä aneemisen ja johtaa yhä enemmän harvennuttavia hiuksia. Ilman terveitä verisoluja verenkiertoa on heikko ja hiusrakkuloille ei ole tarvittavia ravintoaineita kasvaa ja pysyvät terveinä.

Kaikissa sitrushedelmissä on runsaasti C-vitamiinia. Kokeile marjusekoitetta jogurttia ja olet lajiteltu päivälle. Se on myös erittäin hyvä ruokavalio, joka lisää immuniteettia yleensä.

Katso lisää: Oliiviöljy hiustenlähtöön

3. E-vitamiini:

Vaikka jotkut meistä liittyvät E-vitamiiniin vain lisäämällä kosteutta talvien aikana, meidän on myös tiedettävä, että se on paras vitamiini, joka taistelee harmaita karvoja vastaan. Ne, jotka ottavat säännöllisesti E-vitamiinia, ovat hyvin hoidettuja paksuja, alkuperäisiä hiusvärejä.

Vitamiinit hiustenlähtöön Tyylit elämässä

Harmaat hiukset ovat merkki kehon rakennuspalikoiden rappeutumisesta. Se ei ole terve merkki, varsinkin nuorille. E-vitamiini säilyttää myös ihon sujuvuuden yleensä. Joten nuoremmat ja entistä ravitsevat ovat solumme terveellisempiä. E-vitamiineja sisältävät elintarvikkeet ovat avokado, kookospähkinä, soijapavut, saksanpähkinät ja munat.

4. B-vitamiini:

Vitamiinit hiustenlähtöön Tyylit elämässä

Joten pidimme parasta viimeiselle. Ja muista, että sinulla on joukko näistä, jotka tekevät hiuksista terveitä ja estävät hiustenlähtöä.

Vitamiinit hiustenlähtöön Tyylit elämässä

5.Nasiini (B3-vitamiini):

Edistää päänahan kiertoa. Löytyy runsaasti kaloista ja lihasta. Mutta käyttö maltillisena ylimääränä voi johtaa "niasiinin huuhteluun".

Katso lisää: Miten Aloe Veraa käytetään hiustenlähtöön

6. foolihappo (B12-vitamiini):

Vitamiinit hiustenlähtöön Tyylit elämässä

Tämä ravinto auttaa hiusten DNA: ta lisääntymään nopeasti ja on yhtä tehokas kuin biotiini hiusten regrowth-osastolla. Löytyy runsaasti vehreitä vihreitä vihanneksia, se on erittäin voimakas mutta haihtunut vitamiini.

Vitamiinit hiustenlähtöön Tyylit elämässä

7. Pantoteenihappo (B5-vitamiini):

Auttaa estämään hiustenlähtöä ja ennenaikaista harmaantumista.

8. B6-vitamiini:

Estää harmaita karvoja luomalla melaniiniyhdisteitä.

9. Biotiini:

Tämä on yksi välttämättömimmistä vitamiineista, jotka ovat välttämättömiä hiusten kasvulle ja hiusten karvan ehkäisyyn.

Biotinin pääasiallinen tarkoitus on tuottaa keratiini-proteiinia. Tämä yhdiste on karvatupojen luonnollinen rakennuspalikka. Ne muodostavat tarvittavan ceramidikomponentin, joka korjaa hiusten aiheuttamat vauriot ja palauttaa hiukset karhealta ja tylsältä luonnolliselta.

Löytyy runsaasti munista, täysjyvistä ja maitotuotteista, mikä myös vastaa ennenaikaisen harmaantumisen estämisestä.

10. Inositoli:

Löytyy lähinnä sitrushedelmistä, mikä auttaa kennojen uudistumisprosessia, joka on tarpeen hiusten kasvulle ja estää hiusten lasku.

Mitä terveellisemmät ovat hiuksemme, sitä pienemmät ovat ongelmia. Joitakin asioita ei voida välttää, kuten UV-säteilyä ja pilaantumista, mutta voimme korvata sen asianmukaisella ruokavaliolla. Joten meillä on ravintoaineiden täytetty ruokavalio pitää hiukset woes klo lahti.

Leave A Comment

− 1 = 2