Viimeisimmät ja muodikkaat sifonihousut Tyylit elämässä

Hameet yhdestä kankaasta, joka paljastaa nuoren tytön ja naisen kauneuden ja kauniin hahmon. Hame on yksi vaatetusmateriaali, jolla ei ole ikärajaa yllään, koska se tulee kaikilta mahdollisilta pituuksilta mikro mini-hameesta maxi-pituuteen. Hameet voidaan valmistaa kevyestä liian raskaasti sisustetusta kankaasta. Yksi tällainen kevyt kangas on sifonki, joka kuuluu synteettisen materiaalin luokkaan.

Yksinkertainen ja kaunis sifonki hameet naisille:

Sifonkihame hame on mukava käyttää ja liukuu yli kehon hyvin helposti. Tässä on top 9 sifonki hameet naisille!!

1. Kukkasuunnittelu sifonki polvipituus hame:

sifonki hameet

Kukka-materiaali on erittäin valoisa ja apt kesävaatteet. Koska kevyt materiaali on tavallisesti vuorattu vuorausmateriaalilla. Nämä sifonkihelmat on suunniteltu pyöreään hameen kuvioon, joka loistaa kuin puku. Sifonihameet sopivat hyvin tavalliseen jersey-t-paidaan ja sandaaliin.

2. Laskostettu sifonki Midi hame:

laskostettu Chiffon Midi Skirt

Sifonipunainen vaaleanpunainen midi-hame on yleisesti kulunut hame, koska sen iho on vähäisempi. Houkuttelevien suunnittelijoiden tekeminen antoi kontrastiompelukuvion, joka on laskostettu muotoilu, jossa on laaja vyötäröhihna, joka antaa cinch-vyötärölle ulkoasun.

3. High -Low sifonki hame:

Korkea -Low Chiffon Skirt

Korkea alhainen vyötärökuvio on saanut suosionsa muotialalla, koska se on erikoinen ja silmäänpistävä kuvio. Jalkaosan etupuoli putoaa kunnes polven taso ja kankaan selkäosa nousee nilkkaan tai saattaa kaatua maahan, joka näyttää pukeutumiselta.

4. Retro Sifonki Mini Hame:

retro Chiffon Mini Skirt

Retro-moderni malli on palannut muotiteollisuudelle kauhistuttavien malliensa kautta, yksi tällainen retro-muoto on korkean vyötärön painikkeen kiinnitetty sifonkihame. Tämä persikanvärinen korkea vyötärö naamioitu hame menee hyvin mustalla tai valkoisella rajauksella. Vyötäröhihna on suunnitellut pyöreäpainin kiinnitettynä linjaan ja vyötärönauhasta hame loistaa ulos kuin puku.

5. Katso-Through Sifonki Musta Maxi Hame:

Nähdä läpi Chiffon Black maxi Skirt

Tämä on yksi parhaista kesistä ja rannat käyttävät suunnittelija-asuja, valmistettu sifonimateriaalista, joka muuttuu tasaisesti vyötärön ympärille ja putoaa alas, kunnes polvi on vuori ja polvesta nilkkaan asti. Sifonimateriaalista puuttuu vuorausmateriaali, jossa on yksi sivu tai taaksepäin.

6. Sifonki läpikuultava rintaliivit hame:

Sifonki transparent Slit Maxi Skirt

Sifonki on liukas ja hieman karkea materiaali, jota käytetään etuna tässä avoimessa maxi-sifonkihameessa, jossa on kaksi tai kolme pitkää rakoa. Tämä naisten sifonki hameet kuluvat pitkät olkapäät vähemmän tai korsetti päällä.

7. Asymmetrinen raidallinen sifonki hame:

Epäsymmetrinen Striped Chiffon Skirt

Striped Pattern -vaatetus ei ole kovin suosittu tekemään paitoja tai pitkää pukeutua, vaan myös luomaan ainutlaatuinen design-sifonkihame. Käytetty materiaali on kaksi tai kolme väriä yhdistetty sifonimateriaali valkoisilla nauhoilla. Tämäntyyppiset sifonihameet on suunniteltu hyvin istuva vyötärö kuvio nauhat vyö ja laskee alas epäsymmetrinen hame.

8. Hem Overlay sifonki hame:

Helma Overlay Chiffon Skirt

Tätä pidetään myös epäsymmetrisenä hame-bittinä tämän tyyppisessä hameessa, sifonimateriaali on suunniteltu peittokuvaksi, joka putoaa kunnes polven alue edestä ja takaa kangas putoaa nilkkaan asti. Vuorimateriaali on aina Mid-reisi-alueelle asti. Tällainen hame soveltuu hyvin säiliön yläosaan ja pari pumppukengät.

9. Polka Dot sifonki Maxi hame:

Polkka dot Chiffon Maxi Skirt

Polka-piste valkoinen sifonkihame on tyypillinen hame-malli, joka sopii parhaiten rannalla juhlavaatteeksi tai kesän kulumista varten. Tämäntyyppisten maxi sifonkien hameet, hame on melko löysä ja erittäin mukava kävelyä. Vyötärönauha on myös verrattain löysä kuin muilla korkeilla vyötäröillä tai vyötäröllä hivelevillä hameilla. Nämä sifonihameet sopivat parhaiten pitsireunaan ja litteisiin sandaaleihin.

Käyttämällä mukavaa asustetta verrataan siihen taivaaseen, että jokainen haluaa, naiset ajattelevat mielellään, että on parasta mennä silkkiseen, liukkaan ja hieman karheuteen sifonimateriaalina. Sifonihameet ovat ehdottomasti helppoja käyttää ja kiristää hihnan tai vetoketjun avulla.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

70 − 67 =