Valkoinen Patches ja Spots ihon hoitoon Tyylit elämässä

Mikä on valkoisia merkkejä ja pisteitä iholla:

Valkoisia laastareita, joita esiintyy iholla, tunnetaan myös nimellä vitiligo ja se on yksi väestön tunnetuista ongelmista. On olemassa erilaisia ​​kehonosia, joissa tämä ongelma voi olla siemen, joka ilmenee kädestä jalkoihin, suuhun, jalkoihin, kasvoihin, huulille ja jopa silmien ympärille. Yksi tärkeimmistä syistä on ihon melaniinin puuttuminen, joka johtaa värjäytymiseen. Melaniinisolujen väärä toiminta voi kuitenkin olla yksi syy B12-vitamiinin puutteen, autoimmuunisairauksien ja jopa stressin kanssa. Vaihtoehto on käytettävissä myös kotihoidossa, jossa hoito koskee.

Mitä Is White Patches And Spots On Skin

Hoito valkoisille leikkeille ja maaleille iholla:

Alla olevasta oppaasta löytyy 24 huippulaatua ihonhoitolaitetta, jossa käytetään valkoisia laastareita ja ihokosketuksia, joita voidaan käyttää päivittäin, kunnes ongelma pienenee tai kokonaan loppuu..

1. Kurkuma:

Kurkuma

 • Sekoita hyvin kurkuma sinappiöljyllä ja tee tahna pois.
 • Tätä tulisi soveltaa valkoisiin laastareihin ja pisteisiin, jotka auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää hyvin.
 • Tämä on tehtävä kaksi kertaa päivässä vähintään vuoden ajan saadakseen pysyvän ratkaisun ongelmaan.
 • Kurkumaa voidaan sekoittaa myös neem-lehtiin ja käyttää samalla tahnaan samaan lopputulokseen.

Katso lisää: Kuorinta iho käden ulottuvilla

2. Inkiväärihoito valkoisille leikkeille ja paikoille:

inkivääri 1

Ottamalla inkivääri mehua joka päivä auttaa parantamaan verenkiertoa ja voi auttaa kuivattamaan valkoisia laikkuja ja pisteitä.

 • Se voidaan myös sekoittaa sitruunamehun ja veden kanssa ja ottaa kaksi kertaa päivässä.
 • Vaihtoehtoisesti inkivääriä liimaa voidaan levittää vaikuttavalle alueelle tuloksia varten.

3. Retiisi Siemenet:

Retiisi

 • Noin kourallinen retiisi siemenet voidaan hienonnettu hyvin tehdä karkea jauhe.
 • Käytä jotain etikkaa, jotta tämä olisi sileä liitä.
 • Levitä se valkoisilla laastareilla noin 30 minuutin ajan ja pese se haalealla vedellä.
 • Retiisi-lehtiä voidaan käyttää myös retiisi-siementen sijaan samoihin tuloksiin.

4. omenakastikeetikka:

Omena Cider Vinegar

Valkoisiin pisteisiin ja laastareihin kohdistuvat sienet ja bakteerit voidaan helposti tuhota käyttämällä omenaviinietikkaa.

 • Laimenna se osa vedellä ja levitä sitä säännöllisesti valkoisiin laikkuihin ja ihokohtaisiin pisteisiin.
 • Tämän jälkeen kuukausi alkaa muuttaa ihon väriä ja aiheuttaa ongelman katoavan.

Katso lisää: Miten parantaa toenail sientä

5. Kuidut:

viikunat

Kuitujen tiedetään puhdistavan verta sekä parantavan verenkiertoa. Ottamalla raakoja viikunoita 1-2 kk: aan päivittäin on kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä kodin korjaamiseksi eroon valkoisista laastareista ja pisteistä. Kuivien viikunoiden kuiva-aine voidaan myös levittää alueelle.

6. Kaali mehu:

Kaali juice

 • Juuri uute kaaliin kaalasta ja levitä se valkoisiin pisteisiin ja laastareihin noin 15 minuuttia.
 • Tätä seuraa lämmin vedenhuuhtelu.
 • Seuraa tätä ajatusta päivittäin, jotta saat näkyviä tuloksia parin viikon kuluttua.

7. Käytä aurinkovoiteiden hoitoa valkoisille laastareille ja paikoille:

aurinkovoide

Auringon UV-säteilyvauriot ovat yksi tärkeimmistä syistä valkoisiin laikkuihin. Parasta tehdä tässä on käyttää hyvä SPF-sisältö aurinkovoidetta kosteusemulsio ennen siirtymistä ulos talosta. Samalla kun päästään eroon ongelmasta, tämä myös edistää ennaltaehkäisyä.

8. Hunaja Käyttö:

Hunaja

Antibakteeriset ominaisuudet sekä hunajan paranemisominaisuudet voivat olla hyödyllisiä hoidettaessa valkoisia laikkuja ja ihokohdetta. Hunajaa on käytettävä jonkin aikaa iholle ja anna sen imeytyä. Tämä tulee pestä hyvin haalealla vedellä saadaksesi tuloksia. Tämä on yksi parhaista kodin korjaustoimenpiteistä hoidettaessa valkoisia pisteitä ja laastareita iholle.

Katso lisää: Rashes on rintojen

9. Kuparin edut:

Kupari

Kupariastioista saatava juomavesi on paras tapa hyödyntää tämän metallin etuja valkoisille laastareille ja ihokohdille hoitoon. Voit aina pitää aluksen vettä koko yön. Tämä tulee ottaa tyhjään vatsaan aamulla hoitoon.

10. Papaija poistaa valkoiset merkinnät ja paikat:

Papaija

Kypsän papaijahedelmän sisältö auttaa sinua palauttamaan ihon asianmukaisen melaniinipitoisuuden. Tätä varten sinun täytyy leikata papaija useisiin paloihin ja hieroa kehon valkoisia laastareita. Anna ihon kuivua luonnollisesti ja uudelleen hieroa sitten palaset. Seuraa tätä päivittäin. Yhdessä tämän kanssa voit myös juoda kypsiä papai mehua korjaamaan valkoisia laastareita iholla.

11. Intialaiset karviaiset tai amla:

amla

Näitä kutsutaan myös hanhihedelmiksi ja niitä käytetään siten monissa osissa maailmaa käsitellä ihon valkoisia pisteitä. C-vitamiini ja muut tämän rikkakasvien hedelmän sisällöt auttavat paljon korjaamaan iho-ongelmat. Tällöin sinun täytyy poimia hiutaleita hanhen hedelmälehdiltä ja yksinkertaisesti käyttää tätä mehua valkoisilla laastareilla ja toistaa tekniikka kuin edellinen.

12. Stressi:

Stressi

On erittäin tärkeää, että pääset eroon stressistä valkoisen pisteen ihokäsittelyssä. Valkoiset läiskät ja laastarit iholla ovat myös genealogisia häiriöitä, jotka parantavat liiallisen stressin ja väsymyksen vuoksi. Tämä on saatettava alas käyttämällä paljon joogaa ja erittäin kunnollista elämäntapaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on hengitettävä paljon raitista ilmaa ja kuluttaa myös paljon vihreitä vihanneksia.

13. Get Away From Tattoos:

Saada Away From Tattoos

Tatuoinnit ovat tapa lisätä mustetta ihon dermis-kerrokseen ja nämä ovat syy parantaa ihosairauden valkoista pistettä. Sinun pitäisi tämän syyn vuoksi päästä irti tatuoinnista ja kaikesta tällaisesta pistely- ja maalaustyöstä iholla. Nämä ovat äärimmäisen haitallisia, jos havaitset jo vitiligo-ongelmia.

14. Neem Lehdet Hoito Valkoisille Patcheille ja Spots Skin:

Neem Leaves

Tunnetaan myös nimellä margosa, nämä ovat erittäin hyviä tapoja vähentää ihon pigmentaatiota ja valkoisia laikkuja iholla. Sinun tarvitsee vain ottaa neem lehdet ja sitten tehdä sileä ja hieno tahna näistä ja nyt sekoittaa jonkin verran hunajaa tähän tahnaan. Kun olet tehnyt, voit käyttää tätä seosta vähintään 3-4 kertaa päivässä koko kuukauden ajan.

15. Basilika:

Basilika

Basilikan ja kalkin yhdistelmä toimii ihmeinä ja taikuudeksi valkoisilla pisteillä iholle ja tämän korjaavan aineen säännöllinen käyttö noin kuusi kuukautta voi todella tehdä täydellisen ratkaisun ongelmallesi. Ratkaisun tekemiseksi tarvitset basilikan lehdet ja kalkin kiilat. Pura uutteet molemmista, sekoita ne hyvin ja käytä valkoisia laikkuja ja pisteitä noin 3-4 kertaa päivässä.

16. Retiisi ja etikka:

Etikka

Retiisi- ja etikka-siementen yhdistelmä tekee mahtavasta parista ihon pinta-aineksen tai yksinkertaisen vitiligon hoitoon. Tällöin sinun tarvitsee vain saada retiisi siemeniä ja nyt liota ne kulhoon täynnä tavallista valkoista etikkaa koko yön. Seuraavana aamuna sinun on sovellettava tätä koko ratkaisua ihon valkoisiin laastareihin ja hoidettava niitä.

17. Pähkinät:

saksanpähkinät

Jo tiedossa olevan erittäin hyvät ihonpoistoaineet, voit käyttää tätä jopa valkoisten laastareiden ongelmaksi iholla. Tätä varten voit joko ottaa muutama saksanpähkinä ja tehdä jauhe kotona tai yksinkertaisesti saada valmiiksi saksanpähkinäjauhetta. Nyt vain tehdä hyvä ja sileä liitä vedellä ja soveltaa valkoisia laikkuja kehon noin 3-4 kertaa päivässä pari kuukautta.

18. Granaattiominaisuuksien hoito valkoisille leikkeille ja paikoille:

Granaattiomena

Tämän korjaamiseksi tarvitset granaattiomenaisia ​​hedelmiä ja lehtiä. Ensinnäkin sinun täytyy kuivata lehdet ja tehdä jauhe. Tämän jälkeen tarvitset myös tuoretta granaattiomenajauhetta, joka on yleensä saatavilla markkinoilla. Nyt sekoita molemmat puhtaalla vedellä ja voit juoda tätä noin kaksi kertaa päivässä pari kuukautta parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

19. Lema Minor:

Lema Minor

Tätä kutsutaan myös luonnonvaraiseksi ankeroiduksi, ja tavallisesti tämä rikkaruoho esiintyy vesistöissä, kuten paikallisissa lampeissa ja järvissä. Sinun täytyy käyttää niitä oikein saada maagisia tuloksia Vitiligo. Tällöin sinun täytyy noutaa nämä rikkaruohot ja sitten joko sekoittaa ne veteen ja juoda niitä tai infusoida niitä kiehuvaan veteen ja juoda teetä.

20. Sinkkituotteet:

Sinkki Foods

Sinkin sisältö on tosiasiassa erittäin hyvä keholle ja erityisesti iholle ja iholle liittyville ongelmille. Tämä on yksi tapa saada hyviä tuloksia ihon paikoille. Sinun täytyy sisällyttää hyviä määriä sinkkiä ainesosia päivittäisessä ruokajaksoissasi ja katsoa, ​​kuinka hyviä tulokset tulevat sinulle.

21. C-vitamiini:

Vitamiini C

Asiantuntijat ja lääkäri ovat hyvin yleisiä mielipiteitä C-vitamiinipitoisista hedelmistä ja ne viittaavat siihen, että vitiligo-ongelmat kärsivät ihmiset kuluttavat runsaasti C-vitamiinia niin paljon kuin he voivat. Tämä sisältää yleisesti saatavilla olevia hedelmiä kuten limetit, sitruunat, appelsiinit, amla ja vastaavat. Voit myös erottaa mehut näitä hedelmiä ja soveltaa valkoisia laikkuja.

22. Valkosipulin hoito valkoisille leikkeille ja paikoille:

Valkosipuli

Koska sienten muodostuminen on tärkeä syy vitiligon valkosipulin ääniin, tämä on mahtava korjaus. Lisäksi valkosipulin tiedetään olevan antibakteerinen aine ja sillä on tiettyjä sisältöjä, jotka auttavat paljon hoidettaessa tällaisia ​​iho-ongelmia. Mitä vain voit tehdä on ottaa hieman enemmän valkosipulia säännöllisessä ruokavaliossa ja mitään muuta.

23. Marjat:

marjat

Kaikenlaiset hedelmäperheen marjat ovat erittäin hyviä valkoisten ongelmien ratkaisemiseen ja eroon niistä. Yksinkertaisesti kuluttaa marjoja niin paljon kuin voit ja myös kuluttaa tuoreita mehuja näistä. Vaihtoehtona voit myös tuoda tuoreita mehuja marjoista kuten karpaloista, mansikoista, vadelmista, sinisistä marjoista ja loput ja hakea suoraan laastareista.

24. Kaurahoito valkoisille leikkeille ja paikoille:

Kaura

Nämä ovat myös ihania ainesosia päästä eroon vitiligo ongelmia, jotka tekevät sinusta tuntuu pahalta ja myös hämmentynyt joskus. Kaura voidaan kuluttaa missä tahansa muodossa, ja niiden tiedetään menettämättä hyvyyttään joka tapauksessa. Voit myös tehdä hienoa jauhetta kauraa ja sekoittaa veteen ja levittää iholle.

Ihon valkoiset laastarit, jotka tunnetaan myös nimellä Vitiligo, ovat hyvin itsepäisiä ja eivät liiku kovin helposti. Asiantuntijat ja lääkärit toivovat, että käyttämällä mainittuja korjaustoimenpiteitä saat tarvittavan tuen.

Leave A Comment

77 + = 85