Vajrasana Jooga (Diamond Pose) – miten ja hyödyt

Vajrasana:

Oletko kokeillut vajrasanaa? Haluatko yrittää vajrasana-joogaa? Diamond pose tai Vajrasana posea joogassa mitataan parhaiksi hengähdysliikkeiksi sekä meditaatioon. Tämä on yksinkertainen asana, jota voidaan harjoittaa myös lounaan tai päivällisen jälkeen, kun säännöllinen harjoittelu on tämän hengitystyön aikana, kuten pranayama, kapalbhati, anulom vilom, jotka istuvat tällä poseella, muodostavat kehon kovaa timanttina Vajrasana on sanskritinkielinen sana, joka on kahden sanan sekoitus - "vajra" myös "asana". Vajra tarkoittaa "Diamond", myös asana tarkoittaa Pose, joten nimi Diamond Pose.

Katso lisää: Corpse Pose

Vajraasana 2

Diamond Pose tai vajrasana on istuva jooga-pose, ja sitä käytetään heijastumiseen, kasvuun itseluottamukseen ja hengitystoimintaan myös stressin lievittäjänä. Suurin osa Diamond Poseista on se, että tämä asana voi esiintyä ilman stressaavaa kehon osaa. Diamond Pose on tuttu säteilevästä tehosta. Myöhemmin kuin asana kehosi tekee sinusta tuntuu positiivinen myös vilkas.

Kuinka tehdä Vajrasana Jooga (Diamond Pose) Vaiheet ja edut:

Tänään olemme täällä selittämään askel askeleelta ohjeet miten vajrasana jooga ja niiden edut sekä varotoimet vinkkejä aloittelijoille parempaa terveyttä.

Vaiheet Vajrasana Diamond Pose:

Vajrasana

 • Käännä jalat taaksepäin ja istu alas avustamaan polvia.
 • Selkäsi, niskasi, pääsi, täytyy olla suora lisäksi sulkea silmät.
 • Tarkka kämmenen pitää oikealla polvella, lisäksi vasen kämmen on varattava vasempaan polveen ja kyynärpäät suorassa viivassa.
 • Katso edestä ja hengitä yleensä.
 • Kun vapautat hengityksen, usko, että voit poistaa kaikki häiriöt tulevat ulos nenältäsi.
 • Jätä nämä vaiheet 5-7 minuutin ajaksi taukoa. Voit lisätä aikaa 15-20 minuuttia.

Katso lisää: Pavanamuktasana-askeleet

Benefits of Vajrasana tai Diamond Pose:

Vajraasana 1

Tämän vajrasana-joogan polville on olemassa tietty etu. Tämä asento vahvistaa eri lihaksia suhteessa polvien ja voi käyttää voimaa saada ohjelma polville. Selkälihakset ovat hyvin venytettyjä ja tämä on yksi parhaista vajrasana-joogasta. Molemmista vajrasana-hyödyistä tämä on melko hyödyllinen ja suosittu samanaikaisesti.

Tämän asan suorittaminen myös vapauttaa sinua mahahaavan aiheuttamista ongelmista. Vajrasana tai vinoneliö on osoitettu poistavan myös happamuusongelmia. Se voi auttaa sulattamaan koko aterian helposti.

Asento on myös erittäin suositeltava ja mieluummin meditaatio. Jotta tämä meditoiva asento olisi hyödyllinen, asianmukaista hengittämistä pitäisi harjoitella vajrasana-joogaa suoritettaessa. Hidas ja rytminen hengitys on erittäin edullinen sinulle. Asento on osoittautunut hyödylliseksi myös alemman selän ongelmien poistamiseksi.

 • Se antaa vastuuvapauden iskäksisestä kivusta.
 • Diamond Pose 5-7 minuutin ajan pystyy kävelemään.
 • Timantti aiheuttaa vähentää kaasun vaikeutta, jos tämä asana järjestää suoraan aterian jälkeen.
 • Koko ruoansulatusvaikeus vaikeuttaa, jos parannetaan ja lisäävät ruoansulatusvoimaa.
 • Irrotettavat veren tukokset lisäävät myös verenkiertoa.
 • Tukevat jalkojenne lihaksia.
 • Diamonds Pose helpottaa stressin lievittämistä ja henkistä rauhaa.
 • Koko Diamond Posion kautta energiaa työnnetään kohti kehon yläosaa ja saa aikaan tunteen uudistuvan ja energisen.
 • Diamond Pose säteilee verenkiertoa ja auttaa elimistöä taistelemaan sairauksien viereen stimuloimalla immuunijärjestelmää.
 • Normaalikäytäntö Diamond Pose auttaa pitämään vyötärön kipu ja selkäkipu.
 • Diamond Pose hyväksyy naisten, kun se tarjoaa vapaana lantion kannasta, palava tunne ja vyötärö kipu aiheuttaa koko kuukautisten aikana.
 • Diamond Pose auttaa naisia ​​kuukautiskierron tai muun abortin korreloivat ongelmat.
 • Tämä Diamond Pose pääsee eroon koko ummetusongelmasta. Rasva vatsa ja vatsa on tiivistelmä harjoittamalla tätä asana usein.
 • Timantti aiheuttaa vähentää kaasun vaikeutta, jos tämä asana järjestää suoraan aterian jälkeen.
 • Tätä Posea pidetään myös tehokkaana jooga-asennona, joka vahvistaa vasikan ja reisilihaksia.
 • On myös hyödyllistä, että raskaana olevat naiset varmistavat normaalin toimituksen.
 • Se lisäksi auttaa palauttamaan pernan, munuaisten ja suolistasi työskentelyn lisäksi myös sukupuolielimiä.

Katso lisää: Kapalbhati Pranayama Edut

Varotoimet vajrasana tai Diamond Pose:

Joitakin asioita on pidettävä mielessä ennen tämän vajrasana-joogan suorittamista.

Joidenkin luustojen asiantuntijoiden mukaan polviasioissa olevien henkilöiden on vältettävä tätä erityistä jooga asanaa. Se saattaa aiheuttaa enemmän häiriöitä polville ja saattaa polven tilanne pahentua. Jos sinulla on polviniveltä, suosittelemme ensin korjata sen ennen hyppäämistä tähän joogaasemaan. Perustuu vajrasanan joogaa koskevaan tutkimukseen, voidaan sanoa, että tämä asento voi johtaa jalkaputkeen, joka on pohjimmiltaan yhteisen kuituhermon vaurioituminen. Jalka vetää loukkaantuneen tämän joogan takia. Se vaikeuttaa jalkojen dorsifleksiota ja voi olla syy liiallisen kivun takia.

Vajrasana oli tänä vuonna syynä tärkeimpien toi-pistevammojen tapauksiin. Jos sinulla on tällainen vamma, on suositeltavaa käydä lääkärin tai alan asiantuntijan kanssa mahdollisimman pian, koska tämä saattaa osoittautua huomattavasti haitalliseksi. Kävelyn aikana henkilö voi kokea valtavaa kipua varpaissa, jotka saattavat johtua tämän erityisen asanan haitallisista vaikutuksista.

Jalkojen selkäpuolen aistinvaraiset tappiot tulevat tuntumaan sinulta. Tällainen tunteen menetys voi myös esiintyä jalan etu- ja alaosassa. Tämä vajrasanan pimeä puoli tunnetaan myös nimellä "joogapysähdys".

Aloittelijan Vinkkejä Vajrasana Tai Diamond Pose:

 • Pienin aika harjoitella Diamond Pose on kolme minuuttia.
 • Diamond Postiin ei ole aikarajaa, ja voit jatkaa sitä niin kauan kuin uskot tyytyväisiksi.
 • On hienoa tehdä Diamond Pose hiljaisuudessa ja avoimessa paikassa niin, että mieltäsi on rauhassa ja saat raikasta ilmaa hengitystyön yhteydessä Diamond Pose.
 • Diamond Poseille ei ole määriteltyä aikataulua, ja tätä asanaa voi tehdä juuri aterialla.

Tärkeitä tietoja Vajrasana Jooga ryhti:

Vajrasana on sanskritinkielinen sana. "Vajra" tarkoittaa "salamannopeutta", joka tarkoittaa myös timanttia. Siksi tätä asanaa kutsutaan timanttijoogakulmaksi. "Asana" tarkoittaa "istuinta". Se tarkoittaa myös ryhtiä. Asanat yleensä suoritetaan tyhjään vatsaan, koska mahalaukussa on tarpeeksi paineita suoritettaessa minkä tahansa joogan asentoa. Mutta Vajrasana voidaan suorittaa milloin haluat. Voidaan suorittaa tämä asana heti aterian jälkeen. Yksi tärkeimmistä tosiseikoista tästä asanasta on se, että se avustaa ruoansulatusta (aiemmin käsitelty). Sitä varten monet joogatohtorit suorittavat tämän joogan suorittamalla tämän asennon vatsansa täyteen tai aterian jälkeen. On tehokkaampaa suorittaa tämä jooga aterian jälkeen, koska se lievittää sinua ruoansulatusongelmista.

Toinen tärkeä asia vajrasana-joogasta on, että on olemassa erittäin hyödyllinen ja suosittu versio tästä yoga-asennosta, jota kutsutaan Supta Vajrasanan joogaksi. Tämä on vajrasana-joogan kallistunut versio, jossa kädet ovat lattialla puun tai rungon sivuille. Kämmenien tulee olla ylöspäin. Tätä asentoa kutsutaan myös kallistuvalle Hero Poseksi tai joogatueksi.

Leave A Comment

88 + = 89