Ummetus raskauden aikana Tyylit elämässä

"Ihmeellinen" on hyvin yleinen termi, jota käytetään kuvaamaan raskautta ja syntymää. Yhdeksän kuukautta, joita nainen viettää odottaessaan lapsensa, voi olla vähän vaikeaa. Naisten ruokavalio muuttuu raskauden aikana ja niin on ruoansulatus. Ummetus on hyvin tavallinen ruoansulatusongelma, jonka odotetaan äitejä.

Ummetus raskauden aikana:

Raskauden aikana naisen keho muuttuu, jotta se sopisi lapsen oikeaan kasvatukseen. Ruokailu, jonka syöt syötät ravinteita sekä äidin keholle että lapselle. Ummetus tapahtuu niin, että sinä ja vauva saisi enemmän ravintoaineita, ja asteittainen muutos kohtuun kohdistaa painetta suoliston liikkeisiin, mikä johtaa ummetukseen. On olemassa muutamia enemmän syitä, jotka johtavat ummetukseen odotettavissa olevaan äitiin, jotka mainitaan alla.

Katso lisää: Kuinka parantaa ummetusta luonnollisesti

ummetus-aikana raskauden

Syyt ummetukseen raskauden aikana.

  • Lääkkeiden haittavaikutukset, joita käytät, voivat johtaa ummetukseen.
  • Lisääntynyt stressitaso.
  • Ravinnon muutos ei ehkä ole yhteensopiva, mikä johtaa ummetukseen.
  • Pienempi määrä nestettä, jota otat.
  • Kuivattujen nesteiden, kuten alkoholin (jota ei suositella raskauden aikana), kahvin ja teen käytön.
  • Ei riittävästi unta.
  • Jotkut sairaudet, kuten diabetes, aivohalvaus, uraemia, skleroderma, Parkinsonin tauti ja paljon muuta.

Ummetus kestää päiviä, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun täytyy käsitellä sitä yhdeksän kuukauden ajan. On olemassa korjaustoimenpiteitä, jotka auttavat sinua helpottamaan ongelmaa ja välttämään ummetusta raskauden aikana ja sen jälkeen. Joitakin korjaustoimenpiteitä, jotka helpottavat ummetusta, on lueteltu alla.

Katso lisää: Luontaiset korjaustoimenpiteet ummetusta varten

Paistetut ja rasvaiset elintarvikkeet ovat hyvin houkuttelevia ja maukkaita, mutta sinun on vältettävä sitä ummetuksen estämiseksi.

Purgatiiviset hedelmät, kuten appelsiinit, banaanit, melonit, viinirypäleet ja apua ummetuksen käsittelemiseen, koska ne ovat runsaasti kuituja ja ovat mehukkaita ja sisältävät runsaasti nesteitä.

Juominen runsaasti nesteitä auttaa pitämään kuivuminen pois, mikä auttaa suoliston sujuvaan liikkeeseen.

Kävely ja liikunta auttavat myös täysin sulattamaan ruokaa saannin, mikä estää närästyksiä ja happamuutta, johon sisältyy myös ummetus, evakuoidaan peräsuoli kokonaan.

Jos psyllium-kuoret, platina-siemenet otetaan säännöllisesti, se auttaa hallitsemaan ummetusta.

Papayan kulutus auttaa myös pitämään ummetus tarkassa, koska se sisältää mahalaukun happoa, joka on hyvä korjaus ummetukseen.

Yleensä tee dehydrates kehosi, mutta inkivääri teetä auttaa hallitsemaan ummetusta.
Koska raskaus on hyvin erityinen aika naisen elämässä, hänen on oltava hyvin varovainen. Ja koska ummetus on osa raskautta, sinun pitäisi olla tietoinen joistakin ei "välttääkseen ummetusta. Tässä on luettelo hyödyllisistä asioista raskauden aikana.

Ei hiilihappopitoisia juomia.

Vältä aloe vera -öljyä, risiiniöljyä ja trifaalia, on vältettävä, vaikka ne ovat luonnollisia puhdistusaineita, koska näiden öljyjen käyttö voi tehdä vauvasta hyperaktiivisen.

Älä koskaan käytä minkäänlaisia ​​lääkkeitä ilman lääkärisi kuulemista, muutoin se saattaa vahingoittaa sikiötä kohdussa.

Vaikka ummetus ei ole raskauden aikana erittäin vakava ongelma, se voi yleensä olla merkki erilaisesta ongelmasta. Jos sinulla on vatsakipu vuorotellen ripulin yhteydessä tai huomaat, että veren tai lima on läpäissyt ulosteesta, on suositeltavaa kuulla lääkärisi välittömästi. Myös kovan ulosteen tai kouristelun kulkeutuminen suoliston aikana voi johtaa peräpukamat, jotka ovat turvonnut suonet peräsuolen alueella.

Katso lisää: Miten päästään Ummetukseen

Yleensä raskauden ummetus on raskauden alkuvaiheen oire. Silti useimmat naiset kokevat raskauden aiheuttamaa ummetusta raskauden myöhemmissä vaiheissa. Ei ole väliä, kun sinulla on ummetus raskauden aikana, älä paniikkia, noudata näitä ohjeita tai parasta, ota yhteys lääkäriisi, kunhan et halua vahingoittaa rakkaasi vauvaa.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

+ 15 = 19