Tripura – puistot ja pyhäkköt Tyylit elämässä

Yksi Koillis-Tripuran seitsemästä sisaresta on rento tila, jossa on vehreää vehreää valoa. Tässä ovat parhaat matkailupisteet ja vihreät laastarit, joita valtio on tarjonnut.

Ihana ja kuuluisia puistoja Tripurassa kuvia:

Gumti Wildlife Sanctuary:

puistot in tripura

Tripuran tiheiden metsien rinnalla on luonnonperinnön ja biologisen monimuotoisuuden vertailukohtana tämän suositun Gumti-pyhän muodon muodossa.

Kasvillisuus pitkin tätä maata ylpeilee joitakin hyvin harvinaisia, lääketieteellisiä ja terapeuttisia yrttejä ja kasveja. Nämä ovat ayurvedan siunaus ja ne ovat erittäin haluttuja hoitamaan joitain merkittäviä sairauksia. Eläimistö noudattaa myös kasveja, koska se on suoja muutamille uhanalaisille eläimille. Se on monipuolinen valikoima nisäkkäitä, sammakkoeläimiä, matelijoita, lintuja ja jopa hyönteisiä.

Lähin lentokenttä sijaitsee Agartalassa ja se on hyvät yhteydet muille valtioille rautateillä.

Rowa Wildlife Sanctuary:

puistojen-in-Lappi-rowa-villieläinten-Sanctuary

Luonnon ystävät, harrastajat ja tutkijat rakastavat tätä pyhäkköä ja lukuisia lajeja, joita sillä on tarjota.

Hämmästyttävä määrä yhteensä 150 eri lajikkeiden eläimistö tulee hengenvetoon ottaen ympäröivä on harvinaisia ​​kasveja. Nämä kasvit ovat monenlaisia ​​tarkoituksia varten, mikä varmasti herättää innostuneiden kasvitieteilijöiden halu. Tämä pyhäkkö tuottaa kasveja:

  • Lääketieteelliset tarkoitukset
  • Aromaattiset (Betel- tai Paan-lehdet viljelevät täällä runsaasti)
  • hedelmät
  • Öljy-siemenet
  • Mausteet ja
  • Orkideat

Korkeat puut, joilla on paksu aluskasvillisuus, tarjoavat rauhallisen ilmapiirin, joka houkuttelee linnuille yli rajojen.

Katso lisää: Näkemykset Nagalandissa

Kalapania Eco Park:

puistojen-in-Lappi-kalapania luonnonarvoiltaan puisto

Tripura-valtion vehreys tekee siitä erittäin ympäristöystävällisen valtion. Kalapania-puisto on vain yksi Tripuran luonnollisista ihmeistä, joka varmasti täydentää väsynyttä sielua. Kauniisti muotoillut puutarhat ympäröivät keskeiset vesirakennukset koristavat modernit veistokset, jotka tekevät tästä kauniin kohteen viikonlopun pakopaikalle.

Pienissä mökeissä on monimutkainen majoitus ja veneilymahdollisuus. Pyhäkön ympäröivä rikas kasvisto on nautinto shutterbugsille, ammattimaisille ja harrastajille.

Katso lisää: Puistot Pondicherryssä

Sipahij0la Wildlife Sanctuary:

puistojen-in-Lappi-sipahijola-villieläinten-Sanctuary

Tämä paikka on lähinnä metsä, jossa on pieni eläintarha, jossa eläimiä pidetään häkeissä. Tämä paikka on suosittu piknikpaikalla kuin villieläinten pyhäkkö. Kasvisto on kiehtovaa tässä pyhäkössä. Rehevän vihreän puuston monenlaisia ​​puita peittävän metsän tarjoaa tervetullut helpotus kaupungin ihmisille.

Eläintarha on ehkä pienikokoinen, mutta siinä on paljon erilaisia ​​eläimiä, joihin kuuluu paikallinen pilvinen leopardi ja peilikuvio. Molemmat ovat myös uhanalaisia ​​ja harvinaisia.

Trishna Wildlife Sanctuary:

puistojen-in-Lappi-Trishna-villieläinten-Sanctuary

Etelä-Tripura-alueella sijaitseva pyhäkkö kattaa noin 163,08 neliökilometriä. Koska se on päässeet monivuotiseen vesihuoltoon suistoineen ja vesistöineen, se on onnistunut houkuttelemaan erilaisia ​​avifaunaita vuosien varrella. Se toimii myös kasteluruiskuna monille nisäkkäille ja matelijoille. Upeiden metsien ja vihreiden laastareiden keskellä voi havaita Intian Bison, Hoolock Gibbon, Capped Langur jne. Muutamia.

Katso lisää: Sanctuaries Gujaratissa

Khumulwng Eco Park:

puistojen-in-Lappi-khumulwng-ekologisen puiston

Khumulwng äidinkielellä tarkoittaa "kukkien laaksoa". Siksi tällä puistolla on kaunis ja tilava puutarha, luonnollinen järvi, jossa on veneilymahdollisuuksia vierailijoille. Keväällä kevyesti henkeäsalpaava ilmapiiri, kun se on täynnä perhosia, jotka metsästävät siitepölyä ja linnut leikkaavat paikkaa, ja se on sikafonia, joka on pelkkää musiikkia väsyneelle sielulle. Siellä on myös söpö lastenpuisto, joka pitää lapset miehitettynä. Tämä piknikpaikka piirtää suuria määriä, koska se on vain 25 km päässä Agartalan kaupungista.

Triparan kauneimmista näkymistä ei ole kuitenkaan rajoitettu villieläimistä ja puistoista. Panoraamanäkymä teepuutarhoista ympärivuotisesti tuo erilainen vetovoima matkailijoille.

Matka on tärkeä eikä kohde, kuten suurimmat sielut sanovat. Tripurin kauneuden löytäminen voi todella auttaa sinua tekemään niin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

− 8 = 1