Top 9+ vinkkejä tummalle iholle, jotta saat oikeudenmukaisen Tyylit elämässä

Ärsyttääksesi tummaa ihonväriä? Haluatko oikeudenmukaisen ihon? Kasvosuoja on vain kasvojen ihon väri ja menetelmä, jolla se syntyy. Tyypillisesti ihmiset luokittelevat kasvojen ihon sävyn, joka perustuu pimeään, valkoiseen, valkoiseen jne. Monet ihmiset käyttävät runsaasti rahaa keinotekoisista kosmeettisista tuotteista, jotta pimeä iho muuttuu tasapuoliseksi. Mutta he eivät tiedä tällaisesta ainesosasta, joka on hyödyllistä kääntää tumma ihonväri. Joten tässä artikkelissa olen käsitellyt joitakin hyödyllisiä vinkkejä pimeän ihonhoidon tekemiseen oikeudenmukaiseksi.

Motiolla useimmilla ihmisillä on tumma iho johtuen geneettisestä tai pitkästä kosketuksesta auringon kanssa. Auringon säteiden ansiosta melaniini muodostuu ihosi hattu antaa sinulle tumma ihonväri.

vinkkejä for dark complextion

Vihjeitä tumman värin luomiseksi reiluksi:

1. Juo vähintään 12 lasillista vettä. Älä neuvottele vettä juomisesta vielä, jos se on talvikausi. Anna kehon myrkkyjä pestä pois riittävän veden juomisella. Juicea ei lasketa täydentämään tätä 12 lasikonseptia. Rajaa kahvinjuonti liikaa. Älä koskaan anna ihon kuivua. Kosteuttaa ihosi, mikä on erittäin tärkeää. Juo porkkana mehu hunajaa. Musta rypälemehu on myös hyvä puhdistaa veresi.

2. Levitä aurinkovoidetta ½ tuntia ennen sinut auringossa. Pidä kasvosi puhtaana ikuisesti. Älä pese kasvosi yli kahdesti päivässä.

3. Luo 4 maidosta maidolla pehmeä manteli yön aikana. Sekoita se kasvoillesi ja kaula ennen nukkumaanmenoa. Puhdista kylmällä vedellä aamulla. Toista päivittäin 15 päivää. Se kokoaa ihosi reilun.

Katso lisää:  Päivittäinen rutiini kauniille iholle

4. Smash yhdistelmä samanlaisia ​​määriä sitruunan ja kurkku mehua kasvoihin sekä koko kehon. Mene 15 minuuttia ja mene pois. Jos iho on kuiva, käytä hunajaa sitruunamehulla.

5. Yhdistä munanvalkoinen glyseriini, santelipuujauhe, tomaattimehu ja luutonjauhot. Rakenna paksu tahna. Tämä voi olla hyödyllinen ihon yli. Seitsemän päivän pysyvän sovelluksen avulla luodaan tuloksia.

6. Usein kädet, polvet ja kyynärpäät muuttuvat tummemmiksi kuin kehon hengähdys. Tässä tapauksessa yhdistä yhteen: 1/2 cup papaijauhetta, 1 rkl sitruunamehua, 1 rkl hunajaa ja valkoista munaa. Käytä tätä seosta tarpeen mukaan, suoda kuivumaan ja pese pois.

7. Tämän pehmeän ihon värjäämisen helpottamiseksi kuoren levitysmenetelmä on valkaisukermaa, joka on asetettu oliiviöljyyn. Tämän lisäksi vielä yksi pesu-kaava on yksi päivä, käytä hunajaa ja sitruunan pensaita sekä toinen päivä ja hankaa kasvosi oliiviöljyllä. Käytä tätä puhdistuskaavaa yhden kuukauden ajan.

Katso lisää:  Ramdev Baba kauneusvinkkejä hehkuvaan ihoon

8. Luo santelipuujauhe, jossa on mantelijauhetta, muutoin manteliöljyä ja maitoa. Ompele varovasti tummilla alueilla, kuten niska, huulet, silmät jne.

9. Sekoitetaan 4 osaa maitoa, 1 ainesosa hunajaa ja 2 osaa sitruunamehua ja laita seos parkitulle alueelle 15 minuutin ajan. Huuhtele kylmällä vedellä kuivana.

10. Tee tahna 1 rkl urad dal (musta gramma dal) ja 4 manteliä liotettu vedessä yön yli. Levitä kasvosi ja kaulasi ja pese se pois puolen tunnin kuluttua. Se ravitsee ihoa ja myös valkaisee sitä.

11. Murskaa joitain seesaminsiemeniä saadaksesi joitain tahnaa tai hienoja hiukkasia. Laita vähän vettä ja siivilöi se, niin saat valkean nesteen, joka on jäljellä. Sekoita tämä valkeahko neste kasvoillesi sekä erityisesti auringonpolttavalle osalle. Iho muuttuu oikeudenmukaisemmaksi.

Katso lisää: Vesi hehkuvia ihon vinkkejä

Kuvat Lähde: shutterstock

Leave A Comment

1 + 9 =