Top 9 vedenpitävät silmälasit | Tyylit elämässä

Eyeliner on varmasti yksi tärkeimmistä meikkituotteista, joita tarvitset laukussaan. Kuitenkin ajattele tilannetta, jonka olet juuri asettanut eyelinerille ja kun siirryt ulos talosta, se alkaa saada todella lämmin ja tämä huuhtoutuu silmälasien ja kasvoille täysin? Tässä tilanteessa saatat käyttää jotain tavallista nestemäistä silmäluomua eikä erikoistuotteita kuten vesitiivis eyeliner.

On kuitenkin suositeltavaa käyttää vedenpitävää tuotetta erityisesti lämpimissä ja sateisissa kuukausina. Jos haluat tietää parhaista vedenpitävistä silmänruusuista, joihin voit sijoittaa, oikea tapa aloittaa tutkimukset. Alla olevilla tuotteilla on ohjeet säästää aikaa tutkimukselle antamalla sinulle 9 parasta vedenpitävää silmäsuojaa. Tarkista ne ja katso, mitä todella haluat:

1. Oriflame Very Me vedenpitävä silmänrajauskynä:

Oriflame Very Me Waterproof Eyeliner

Yksi ruotsalaisista Oriflame-yhtiöistä on hyvin tunnettu kosmetiikka-markkinoilla ja Very Me on vesitiivis eyeliner, joka on oltava kokoelmassa. Yhdessä erittäin tehokas, se on myös edullinen taskussa. Kokoelmassa on useita sävyjä ja täydellinen käytettäväksi missä tahansa tilanteessa.

2. Colorbar Precision Waterproof Eyeliner:

Colorbar Precision Waterproof Eyeliner

Tämä on yksi markkinoiden uusista tuotteista ja varsin tehokas vedenpitävien silmälasien osalta. Colorbar-silmälasien valikoimassa on kolme sävyä, jotka sopivat käytettäväksi. Se ei särö tai rypistyy ja on oikein investoida. Hinnat ovat edullisia myös!

3. Bourjois Contour Clubbing Vedenkestävä Eyeliner:

Bourjois Contour Clubbing Waterproof Eyeliner

Tämä on yksi vesitiivis eyeliner, joka on saatavana useissa sävyissä ja siksi naisen suosikki. Se antaa savuinen vaikutus silmiin ja on rypistyä. Eyelinerin jojobaöljy on ravitseva ja täydellinen iltapukuun.

Katso lisää:  Parhaat silmätuotteet

4. L'Oreal Paris Superliner Vedenpitävä geeli Eyeliner:

Loreal Paris Superliner Waterproof Gel Eyeliner

Se on geelipohjainen vesitiivis eyeliner ja yhdestä tunnetuista kosmetiikkamerkkeistä. Helppo sovellus on saatavana sileällä kärjellä sekä tahriomainen luonto. Se on huippuluokan tuote ja saattaa olla kallis hinta, mutta se on täysin kannattavaa.

5. Chambor Stay On Vesitiivis Eyeliner Forever Black:

Chambor Stay On Waterproof Eyeliner Forever Black

Tämä on saatavana vain mustesuihkusta ja se on oikea valinta jokapäiväiseen käyttöön vedenkestävien silmälasien osalta. Mukana tasku ystävällinen se on hyvin tarkastella kuluttajien.

6. Lakme Insta Waterproof Liquid Eyeliner:

LakmeInsta Waterproof Liquid Eyeliner

Yhdessä tehokkuuden kanssa tämä tuote on vesitiivis eyeliner, joka on melko halpa ja edullinen investoida. Tämä on saatavana vain mustana ja täysin mustana..

Katso lisää:  Eyeliner Brands

7. Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner:

Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner

Tämä on yksi vesitiivis eyeliner käynnistynyt vuonna 2012 ja on ehdottomasti yksi tuotteista, jotka on syytä mainita täällä. Se auttaa luomaan hienoja ja kiiltäviä viivoja applikaattorilla ja joka pitäisi olla kokoelmassa varmasti. Aivohalvaus on kaikki mitä tarvitset eyelinerille.

8. Maybelline kestävä draama geeli Eyeliner:

Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner

Eyelinerillä on erillinen harja helppoon ja kätevään käyttöön. Se kuivuu hyvin ja ei hajota ollenkaan. Vedenpitävä kaava on varsin tehokas ja siinä on hienoja arvosteluja.

Katso lisää: Revlon Eyeliners

9. Avon yksinkertaisesti Pretty Waterproof Liquid Eyeliner:

Avon Simply Pretty Waterproof Liquid Eyeliner

Se on yksi budjettituotteista, joita voit harkita investoimalla yhdeksi tunnetuista Avon-tuotemerkkeistä. Se on oikea vesitiivis eyeliner valinta päivittäiseen käyttöön. Se on helppo kuljettaa pienen luonteen takia. Se on ihanteellinen myös kosketusnopeuksiin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

4 + 4 =