Top 9 Rice Rangoli mallit Tyylit elämässä

Perinteiset rangolit on tehty monenlaisista materiaaleista, kuten kolamijauheesta, gulala, täyteaineen maapallosta jne. Kuitenkin, jos halutaan materiaalien hankinnan helppous, mikä on parempi kuin nöyrä riisi? Rangoli suunnittelee riisiväylää puolipitkästä tilapäiseen väliaikaiseen rangoliin.

Kauniit Rangoli-mallit riisillä:

Seuraavassa on joitain parhaita rangoli-malleja riisin kanssa.

riisi rangoli

Tämä on ihanteellinen kuvio talon sisäänkäynnille. Vähitellen ulospäin suuntautuvat samankeskiset ympyrät symboloivat positiivista vireää, joka syntyy itse kotona. Yhtenäisten ympyröiden väliset tyhjät tilat on täytetty vuorotellen lämpimillä ja viileillä väreillä. Vanteet ja niiden väliset tilat on suunniteltu niin, että niissä on pienoiskuviot. Ulkopuolella on sijoitettu pienempiä ympyröitä, jotka antavat Rangoli-suunnittelulle suunnan.

Rangoli with rice 2

Tämä on esimerkki kukka-rangoli -kuvasta. Suunnittelu on luotu yksinomaan diwalin yhteydessä. Kaksikerroksinen paksu terälehti on täysin täynnä värillisiä riisiä, pääasiassa sinistä ja violettiin. Tämän lisäksi on esitetty yksinkertainen muotoilu. Keskuksessa on tunnus Om. Tämä muotoilu sopii erinomaisesti huoneen keskelle.

Rangoli with rice 5

Tämä kukka-rakenne toteuttaa värillisen riisin ja kuoret. Keskeisellä diyalla muotoilun viehätys on tukemalla pieniä leikattuja peilejä ja helmiä.

Katso lisää: Rangoli suunnittelee lattialle

Rangoli with rice 4

Tämä on ehkä kaikkein yksinkertaisimpia alueelle rangoli riisin koristeluun. Suunnittelu itsessään on kuitenkin varsin monimutkainen. Tämä malli on suosittu Alpanan nimellä. Se on enimmäkseen suosittua Länsi-Bengalissa, ja se valmistetaan kokonaan riisin jauheen avulla. Pohjimmiltaan kukka kuvio, jalkojen keskellä kuvio symboloi jalat jumalatar Lakshmi kuin Alpana on suosittu yleensä Lakshmi puja Länsi-Bengalissa. Tämäntyyppiset rangolit riisin kanssa ovat puhtauden ja säästämisen symboli.

Rangoli with rice 3

Pohjimmiltaan spiraalimaailmassa kierteen reunat värjätään siirtymässä ulommalla osuudella tummemmalla sävyllä ja asteittain heikompaan sävyyn mallin keskelle. Suuri keskimmäinen ympyrä sisältää risteyksen kahdeksan värisävyä vuorotellen keltainen ja oranssi. Tämä on tyypillinen esimerkki Kolamista, joka on laajalti tunnettu Etelä-Intiassa Pongalin ja Onamin aikana.

Rangoli with rice 6

Toisin kuin edellisellä Rangoliksella riisin kanssa, tämä malli toteuttaa neliön pohjan. Värien käyttö on rajoitettu muutamiin rohkeisiin. Yhdessä värillisen riisin kanssa Gulal on käytetty luomaan mattapintainen pinta. Keskellä on koristekasetti, jonka pienikokoiset Diyas koristavat. Neljä dijaa koristavat neljän neliön kulmia, jotka symboloivat valon leviämistä neljään suuntaan.

Katso lisää: Rangolin taidemateriaalit

Rangoli with rice 7

Visuaalisesti riikinkukilla on värikkäimmät höyhenet linnuissa. Tästä syystä tämä Rangoli juhlii festivaalin henkeä Peacockin teemalla. Tämä Rangoli käyttää seitsemää perusväristä riisiä, joka tuo eloon teeman. Tämä muotoilu vaatii väritilojen tarkkaa tarkkuutta johtuen värillisen riisin useista sävyistä.

Rangoli with rice 8

Ehkä monimutkaisimmista näistä malleista, tämä rangoli riisin kanssa vaatii suuren alueen ja ihmisryhmän suunnittelun. Neljä terän kaltaista rakennetta on peräisin keskeisestä pyöreästä kuvioinnista, joka sisältää hienon suunnittelun. Tämä malli sopii erinomaisesti paikkoihin, joissa on suuri ihmisten kokoaminen.

Rangoli with rice 9

Tämä muotoilu soveltuu parhaiten kulttuuriohjelmaan, kuten teoksesta ilmenee. Nainen, joka harjoittaa perinteistä tanssia, oikeuttaa teeman.

Katso lisää: Geometrinen muoto Rangoli

Jokainen riisipohjaisen Rangolin muotoilu on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se merkitsee tilaisuutta enemmän kuin pelkkää taidetta. Todellisessa mielessä se kuitenkin vilkasti puolustaa Intian perinteistä pyhyyttä.

kuvalähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 5