Top 9 parasta partaveitsiä kasvua varten Tyylit elämässä

Kuten hiukset pään päällä, kasvojen hiukset, eli parta, aiheuttavat myös paljon ongelmia aknen, karheuden, takertuneiden hiusten, lian kerääntymisen kasvot, puutteellisen kasvien öljyasetuksen jne. Vuoksi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on säilytettävä kasvojen hiukset samoin kuin pidät hiukset päässänne. Tämän vuoksi sinun on varmistettava, että partaasi puhdistetaan, leikataan ja tärkeintä hyvin ravittu. Ravintoa varten voit käyttää erilaisia ​​parttareiden hoitotuotteita kuten Beard Wax, Beard Oils; Parta vitamiineja, jne. Yksi tällainen moderni käsite parran hoitotuotteissa on Beard Balm. Se on pohjimmiltaan tuote, jossa on vahamaista sakeutta, joka levitetään koko partakarvan hiuksille ja säätää niitä, pehmentää niitä ja vahvistaa juuret.

Suosittu Beard Balm Brands Intiassa:

Ei vain, että partakasvupalmut tukevat ja parantavat parran hiusten kasvua kasvoillasi. Seuraavassa on Top 9 Beard Balms, jonka voit valita,

1. Rehellinen Amish-parta-balsami Jätetty hoitoaine:

Top 9 parasta partaveitsiä kasvua varten Tyylit elämässä

Tämä oli parasta partaalimenttiä vuonna 2017 asiakkaiden arvioiden ja luokitusten mukaan. Se on enemmän luonnollista ja orgaanista tuotetta. Se koostuu Shea, Coco jne. Butters, joilla on tärkeä rooli kosteuttaa vaikutus parta hiukset ja kasvot. Ne auttavat myös pehmentämään kasvojen hiuksia ja antaa heille puff. Sen lisäksi, että tämä parran balmilla on myös oleellisia puuöljyjä, kuten risiiniöljyä, oliiviöljyä jne. Sekä myös kantoöljyjä, kuten jojoba-siementuutetta, avokadoöljyä, rypsiöljyä jne., Jotka auttavat kuljettamaan näitä eteerisiä öljyjä kasvojen ihon sisällä ja hiukset ravinnoksi.

2. Rogue Co: n Sandalwood Beard Balm:

Top 9 parasta partaveitsiä kasvua varten Tyylit elämässä

Kuten nimestäkin ilmenee, tämä parran balsami kuuluu parhaimpaan haisevaan parran balsamikategoriaan sen hienovarainen Sandalwood tuoksu, joka on myös pitkäikäinen. Tämä balsamia sisältää myös kaikki eteeriset öljyt, pihvit ja kantovärit, jotka parantavat kasvojen hiuksia ja hyödyttävät niiden voimaa.

3. Smooth Viking Beard Balm:

Top 9 parasta partaveitsiä kasvua varten Tyylit elämässä

Smooth Viking Beard Balm voi helposti olla huippuluokan partaamaljakki markkinoilla. Se koostuu enimmäkseen Shea Butterista, Mango-voista ja mehiläisvahasta, jotka ovat erittäin kiitollisia hiusten ravinnossa. Sen lisäksi se tarjoaa parhaan mahdollisen pidon partaalle pitkään kosteuttavalla vaikutuksella. Se takaa myös kuteen vapaan kokemuksen. Se on melkein epätasainen partavaa tuoksua, sillä tuoksu on äärimmäisen kevyt ja lievä.

4. Wild Willies Beard Voi Premium Beard Balm:

Top 9 parasta partaveitsiä kasvua varten Tyylit elämässä

Tämä miesten partavalasukka koostuu pääosin Argan Oilista ja Shea Butterista, jotka tarjoavat sileän silkkisen tekstuurin partaalle ja auttaa kasvua siellä. Se sisältää myös kaikki eteeriset öljyt, jotka takaavat kasvojen hiusten oikea-aikaisuuden ja riittävän ravinnon.

5. Rocky Mountain Barber Beard Balm:

Top 9 parasta partaveitsiä kasvua varten Tyylit elämässä

Tämä voidaan helposti kutsua parhaan partakoneeksi sen ainesosien sisällön suhteen. Se koostuu kahdeksasta erilaisesta öljystä, joissa on kantoöljyjä, kuten kookospähkinäöljy, rypsiöljy, jojoba-siemeniuute, Argan-öljy jne. Ja eteeriset öljyt kuten Lime Peel -öljy, laventeliuutteet, Cedarwood-öljy, Rosemary-uuteöljy jne. Lisäksi sillä on myös kosteuttava Shea voita mehiläisvahalla. Se on lievä Pine-tuoksu. Se takaa vahvat ja pitkät kasvojen hiukset ilman hilseilyä.

6. Partaalimentti All Natural Leave-in hoitoaine:

Top 9 parasta partaveitsiä kasvua varten Tyylit elämässä

Eucalyptus-öljy, sitruunan kuoriöljy ja harvinainen luonnollinen kukkaöljy koostuvat tästä parasta partavalmisteesta. Se on ilmeisesti luonnonmukaisinta luonnollista partavaa balsamia. Se koostuu myös kookosöljystä, jossa on viinirypäleöljy. Kookosöljy on tunnettu koko maapallon luonnollisesta hiusten kasvusta ja ravinto-ominaisuuksista. Tämä parran balsamia pehmentää karkeat hiusnauhat ja myös ratkaisee partavesi ja sekaannukset partaasi.

7. Beard Bolt XL kasvojen hiusten kasvua stimuloiva partavalmiste:

Top 9 parasta partaveitsiä kasvua varten Tyylit elämässä

Kuten nimensä mukaan, parhaan parran balsamia kasvojen kasvoille. Sen uskotaan olevan jälkiä tietyistä hiusten kasvun stimuloivista aineista, jotka takaavat kasvojen paksujen hiusten nopean kasvun. Yhdessä se myös varmistaa, että partaasi näyttää täyteläisemmäksi ja paisunut muotoon niin, että vaikka sinulla on hiustenlähtöongelmia, hiukset eivät näytä niukalta.

8. Rehellinen Amish Heavy Duty partavalo:

Top 9 parasta partaveitsiä kasvua varten Tyylit elämässä

Tämä Rehellinen Amish Beard Balm, joka tunnetaan yleisesti nimellä "Heavy Duty" parranajokone, sisältää muutamia ainutlaatuisia ainesosia, jotka varmistavat, että se sitoo kasvojen hiukset tiukasti pidemmän ajan. Syy sen takia, että se on merkitty "Raskas velvollisuus" on se, että se voi kunnossa ja pitää messiest teidän kiharat hiukset suoraksi sileä hiukset tunteja yhdessä.

9. Vuorikiipeilijä Magic Beard Balm:

Top 9 parasta partaveitsiä kasvua varten Tyylit elämässä

Tämä parrasvalmiste koostuu kantoöljyjen, kuten avokadoöljyn, Pumpkin Seed -öljyn, Argan-öljyn, viinirypäleensiemenöljyn jne. Sekoitteesta. Eteeriset öljyt sisältävät kalkinpoistouutteen, kynsileikkeleuutteen, greippimeäuutteen jne. Tuoksussa on lievä ja sitrushedelmien haju, joka yhtäkkiä tuoksuu mielentilaan. Se keskittyy paremmin hoitamaan partaasi kuin pitämällä sitä.

Niinpä tiedät nyt, että eri tyyppisiä yhteisiä parran hoitotuotteita, kuten partaöljyjä, parrasvahaa, parta vitamiineja jne., Sinulla on myös mahdollisuus parraksiin, jota voidaan käyttää minkä tahansa edellä mainitun tuotteen kanssa. Partaalihappo tekee periaatteessa kaikki toiminnot, joita jokin muu parta tuote voi tehdä. Sinun on kuitenkin varmistettava, että valitset parhaan parran balsamisi tarpeen mukaan. Jos sinulla on sotkuinen karvahiuksinen hiukset, mene sitten Rehellisen Amish Heavy Duty-parran balsamiin.

Leave A Comment

4 + 2 =