Top 9 Opal Gemstones Edut ja merkitykset Tyylit elämässä

Opal on sana, joka on peräisin sanskritinkielisestä Pupalista ja on Australian luonnollinen jalokivi. Se on eräänlainen silika-mineraali, jolla ei ole oikeaa rakennetta mutta jolla on kaikki ominaisuudet. Se tunnetaan sen eduista rakkaudesta ja ylellisestä. Se on kauneus, rikkaus, armo ja viehätyskivi. Erityinen ominaisuus opaalikiviä pitää, että ne hajottavat valoa altistuessaan valolle.

Yleensä opaalilla jalokiviä on maitomaista tai kirkasta ulkonäköä, mutta ne voivat vaihdella eri väreihin, kuten keltainen, punainen, musta, ruskea, violetti jne. Koruihin, jotka on valmistettu opaalisista jalokiviä, käytetään enimmäkseen sormuksena, rannekkeina ja riipuksina. Opal kivet osoittautuivat hyödyllisimpiä mallinnuksen, kuvataiteen, muotiteollisuuden ja glamourin alalla toimiville henkilöille. Henkilöt, joiden työpaikat liittyvät luovuuteen ja mielikuvitukseen, opaali jalokivi on ihanteellinen niille.

Eri tyyppisiä opaali jalokiviä:

Tässä on luettelo 9 parhaasta opaalisesta jalokivestä ja sen eduista.

1. Luonnonvalkoinen Opal Gemstones:

opaali gemstones

Tämä kiehtova kivi on laaja historia, joka antaa todisteita siitä, että luonnollista opalia on käytetty pitkään aikaan ja usein riippui ihmisistä sen henkisille, luonteeltaan ja kosmisille ominaisuuksille. Se lisää intohimoa ja rakkautta pariskunnan elämään. Useimmat ihmiset eivät suosittele luonnonkiveä, koska he uskovat, että tämä kivi tuottaa huonoa onnea elämäänsä, mutta osoittautuu hyödylliseksi ihmisille, jotka ovat meijeri- ja vieraanvaraisuuden alalla.

2. Black Opal Gemstones:

black-opal

Se on suosituin ja arvostettu jalokivi, koska se lisää seksuaalista houkuttelevuutta ja tarjoaa korkeammat astrologiset kokemukset. Se on ominaisuus näyttää eloisia ja voimakkaita värejä. Musta opaalikivin runko vaihtelee tummanharmaasta mustaan.

3. Fire Opal Gemstones:

palo-Opal

Palopali on erottuvuus parhaiten soveltuvista opaalikiveistä, joihin viitataan sen hengellisillä ominaisuuksilla sekä vilkkailla sävyillä. Se on lämmin loistoa ja tulinen ulkonäkö houkuttelee kaikkia kivirakastajia, jotka eivät vain voi unohtaa paloapalien loistavaa oranssinväristä sävyä. Se muokkaa henkilöhahmoa.

4. Suklaa Opal Gemstone:

suklaa-Opal

Suklaa Opalilla on ruskea värirunko ja sen takia se on ainutlaatuinen jalokivi. Se löytyy ja kehitetään tulivuoren tuhkan kerrosten sisällä ja sitoo solmun ryhmään. Se on periaatteessa läpikuultava läpinäkyvä. Niillä on tulipaloiset ominaisuudet, mutta niitä käsitellään hyvin vähimmäislämpötiloilla.

Katso lisää: Emerald Gemstone

5. Synteettinen opaalin jalokivi edut:

synteettiset-Opal

Synteettisiä opaleita tai laboraalisia opaleita "on tehty ihmisistä. Muutamat synteettiset näyttävät, varsinkin kuin aito opaali. Joka tapauksessa useimmat tunnistetaan vaivattomasti palomuotoilusta, joka näyttää ohuina hiutaleina, jotka on sijoitettu kiiltävään verkkoon tai raidat ja pistokkeet, joilla on geometrinen muoto.

6. Harlekiini Gemstone Opal:

Harlequin-Opal

Harlekiiniopal on kivi, joka kuvaa väriltään timanttien tai suorakulmion muotoisia.

Katso lisää: Topaz Birthstone

7. Edut Precious Opal Gemstone:

arvokas-Opal

Se vilkkuu hehkuvia sävyjä, kun se näkyy eri pisteistä. kuten upea keltainen, oranssi, vihreä, sininen, punainen tai violetti. Kallisarvoisen opaalin jalokivi houkuttelee perustan varjostusvoiman, erojen, johdonmukaisuuden ja kapasiteetin näkemisen mistä tahansa reunasta. Sitä pidetään toiveikina.

8. Matrix Opal Gemstone Edut:

matriisi-Opal

Periaatteessa sana matriisi opaalia käytetään karkeisiin tai valmiisiin jalokiviin. Se on yhdistelmä jalokiviä pää- tai vanhemman kallion kanssa. Matriks opaali lisää kokemusta, vähentää tunteita ja tuo lohdutuksen pelon tai surun aikana.

Katso lisää: Ruby Stone kuvia

9. Sininen jalokivi Opal:

blue-opaali

Sininen opaali kuvaa rauhallisuutta ja tyyneyttä. Kun käyttäjä pukeutuu sinisen värin opaalin jalokiviin, hän kykenee suhteuttamaan itseensä rauhallisuuden luontoon.

Opaali on yksi hienoimmista jalokivistä, koska se vilkkuu aina yhden värin spektriä vaaditulla intensiteetillä ja laadulla. Astrologisen näkökulman mukaan opaaliset jalokivet tarjoavat ihmisille hyötyä lisäämällä niiden vahvuutta, intohimoa, kauneutta ja tekemällä elämästä helpompaa ja onnellisempaa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

26 − 18 =