Top 9 oluen shampoot | Tyylit elämässä

Ihmiset vain menossa hulluksi olutta shampoille näinä päivinä. Näiden super-kosteuspyyhkeiden shampoiden keksimisen jälkeen ihmiset etsivät tällä hetkellä vain tällaisia ​​tuotteita. Nämä shampoot ovat runsaasti piidioksidia, rautaa ja niissä on vitamiini B -kompleksi, joka on epäilemättä erittäin hyödyllinen hiuksiin.

Se ravitsee hiuksia hyvin ja pitää sen hydratoituna huomattavan kauan. Olut on todella hyvä hiuksille. Mutta shampoo on kätevä käyttää. Tämä teoria teki tiedemiehen keksimään tämän hämmästyttävän tuotteen hiusten putoamisen ja muiden päänahkaongelmien hoitamiseen. Kuitenkin, kun olet ostamassa oluen shampoo, sinun pitäisi aina mennä merkkituotteita ja parhaita.

Sen sijaan, että kuuntelet muita, käännä pullo ylösalaisin tai katso takaa ainesosaluetteloon ja ostaa sen mukaisesti. Tai voit seurata allaolevaa luetteloa, jossa tutustutaan parhaisiin olutampooseihin tällä hetkellä markkinoilla ja hieman yksityiskohtaisesti niiden osista.

Alla on paras 9 oluen shampoo, jota voit ostaa tällä hetkellä.

1. Park Avenue Beer Shampoo:

olut shampoo

Ilman varjotonta epäilystä, Park Avenuein oluen shampoo on ylivoimaisesti parasta keksittyä tuotetta. Se on täynnä hyödyllisiä elementtejä, jotka ravitsevat kokonaan hiuksia ja tekevät silmästä kiiltävää ja kiiltävää. Park Avenuesta valmistettu oluen shampoo sisältää B-vitamiinikompleksin, joka kosteuttaa hiuksia, pitää sen hydratoituna ja suojaa sen rikkoutumiselta.

2. Boot Ainesosat Olut ja muna-shampoo:

olut shampoos 2

Me kaikki tiedämme, että munat ovat hyviä hiuksille, etenkin keltuainen. Tämä shampoo urheilu yhdistää muna ja olut. Et tule pettymään tämän tuotteen käytön jälkeen. Se lisää tilavuutta hiuksiin ja tekee siitä paksua. On osoitettu, että tämä shampoo vähentää tehokkaasti hiustenlähtöä.

3. Watsons Volumizing Treatment Beer Shampoo:

olut shampoos 3

Tämä shampoo on suunniteltu erityisesti tekemään hiukset tasaiseksi ja ravitseviksi juurista. Se onnistuneesti lisää tilavuutta hiuksiin ja tehostaa sitä. Oluen uutteet tässä shampoolissa tekevät siitä eron tavallisilta halpoilta shampoilta markkinoilla.

4. Lush Cynthia Sylvia Stout shampoo:

olut shampoos 4

Jos etsit tuotetta, joka voi tarjota hiuksille alkuperäiset olutuutteet, niin tämä on oikea tuote sinulle. Voit poistaa olut tuoksu sinusta hiukset, asiantuntijat ovat ottaneet vapauden lisätä joitain luonnollisia elementtejä, jotka tekevät pääsi haju kuin sitruunaruoho.

5. Duffy's Brew ESB Craft -juomispussi:

olut shampoos 5

Duffy on aina pitänyt asiakkaansa tyytyväisenä tarjoamalla heille vain vedot ja aidot tuotteet ja he eivät ole myöskään jättäneet tätä perintöä tällä kertaa. Ilman keinotekoisia värejä, tämä shampoo pystyy antamaan hiuksille todellisen olueen ja muiden arvokkaiden luonnollisten hiusten vahvistajien.

Katso lisää:  Paras ayurvedinen shampoo

6. Boots Beer ja Egg Intensive Hair Treatment:

olut shampoos 6

Vaikka ei shampoo, se toimii jopa paremmin kuin yksi. Tämä tuote perustuu herkälle kaavalle, joka on erittäin tehokas ohuille hiuksille. Se estää hiukset rikkoutumiselta ja koska hiusten hydraattiset arvokkaat elementit ovat olemassa, on syytä mainita tämä tuote luettelossa.

7. Manufaktura Regenerative Beer Shampoo:

olut shampoos 7

Tämä shampoo tulee oluen hyvyyteen ja pitää hiukset kosteutettuna.

Katso lisää:  Paras Sulphate Free shampoo Intiassa

8. Beer Soap Co Kanadan humala saippua:

olut shampoos 8

Se sisältää todellisen oluen uutteita ja sitä voidaan käyttää kehossa sekä hiuksilla.

9. Carlsberg Beer Shampoo:

olut shampoos 9

Tämä on käynnistetty viime aikoina ja se on saanut huomattavan tunnustuksen stylistien keskuudessa, koska elintärkeät ainesosat ovat hyödyllisiä hiukset.

Katso lisää: Kemialliset vapaa shampoot Intiassa

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 4 = 13