Top 9 Must-Try -huulipunan sävyjä tasapuoliselle ihoäänelle Tyylit elämässä

Huulipunat ovat jokaisen naisen meikki-rutiinin mukaisia ​​tuotteita. Ei ole väliä kuinka hyvä meikki on, se on aina epätäydellinen ilman asianmukaista huulipunaa huulillesi. Reilu ihon naaras naisilla on monia vaihtoehtoja kokeilla uutta sävyä joka päivä. Vähemmän pigmentaatiota ihossa ja huulissa, kaikki kirkkaat varjot voivat näyttää houkuttelevalta. Alastomuus ja pastellit kulkevat hyvin myös tasapuoliseen ihon sävyyn.

Tekijöitä valitsemaan parhaat huulipunaiset sävyt tasapuoliselle iholle:

  • Reilun nahkaisilla ihmisillä on kevyempi ihon sävy ja näin ollen erittäin kevyillä sävyillä päästään huulesi huuhtoutumaan.
  • Kirkkaat, rohkeat värit, kuten punaiset, oranssit sopivat ihonväri, mutta ne voivat olla melko rohkeita ja ylivoimaisia. Joten, sen tärkeä pitää meikki hienovaraisena.
  • Jos etsit rentoa, jokapäiväistä ulkoasua, naiset voivat pitää sinut luonnollisina.
  • Vaaleanpunaiset sävyt ovat oikeudenmukaisimpien ihmisten mielikuvituksellisimmat värit.
  • Saat aistit punaisen maton ulkonäköä, valitse värit, kuten oksibloodit, viininpunainen.

Alla ovat parhaat huulipunaiset sävyt, joilla on kohtuulliset iho

1. Lakme Absolute Gloss Addict Coffee Shot:

Lakme Absolute Gloss Addict Coffee Shot

Tämä on vaaleanruskea kiiltävä huulipunan sävy, joka on erittäin hyvä ihmisille, jotka haluavat käyttää jotain säännöllisesti työtä ja college kulumista. Tämä on noin 810 INR ja tämä voi ostaa useimmista paikallisista kosmetiikkakaupoista.

2. Lakme Absolute Gloss Addict Luumu Perfect:

Lakme Absolute Gloss Addict Plum Perfect

Luumut ovat hyviä tasapuoliselle ihon sävyksi. Ne korostavat huulet ja tekevät kasvosi kirkkaammaksi. Nämä ovat parhaiten kuluneet luumu- tai lila-asuilla. Tämä erityisesti Lakme-painos lisää glamouria huulillesi kiiltävällä vaikutuksella. Olemme tällä hetkellä rakastuneita Plump huulet.

3. L'Oreal Pariisi Rouge Caresse Rock N Mauve:

Loreal Paris Rouge Caresse Rock N Mauve

Tämä on vaalea sävy, joka on erittäin hyvä päiväkodin ja puolueen kulumista varten. Tämä on melko hyvä myös päivällä. Tätä voidaan yhdistää polka- tai girly-asuilla säännölliseen kulutukseen. Tämä on noin 600 INR mukaan lukien muut aiheelliset maksut. Tämä on käytettävissä useimmissa myymälöissä ja myymälöissä. Tämä on taskuystävällinen ja sävy kestää muutaman tunnin.

4. L'Oreal Pariisi Rouge Caresse Coral Shade 301:

Loreal Paris Rouge Caresse Coral shade 301

Tämä on vaaleanpunainen kauluksen sävy, joka voidaan ostaa samanlaiselle hintatasolle kuin muut värit tällä alueella. Tämä maksaa noin 600 INR ja se voi olla hyvä väri tavalliselle päiväkäytölle. Tämä on kosteuttavaa ja melko kivaa, ja se voi olla hyvä yllään salwarin puvut ja etniset kulut. Tämä on varsin edullinen ja hyvä säännölliseen käyttöön.

Katso lisää:  Paras hiusväri Fair Skinille

5. Coloressence Mesmerizing huulen väri Nude mokka:

Coloressence Mesmerising Lip Colour Nude Suede

Tämä on suosittu valinta monien tyttöjen keskuudessa, koska tämä on melko edullista. Tämä on erittäin girly väri, joka on pakko ostaa. Siksi tämä on varsin suosittu college tyttöjen keskuudessa, jotka haluavat kokeilla näitä. Tämä maksaa noin 200 INR tai vähemmän kun ostetaan tietyiltä vähittäismyyntipisteiltä. Tämä alaston väri voi olla varsin hyvä säännölliseen kulumiseen, kun henkilö haluaa mennä rohkeasti silmiin.

6. Coloressence Mesmerizing Lip Colour Viinirypäleet - 60:

Coloressence Mesmerising Lip Colour Grape Wine 60

Tämä on tumma viinin väri. Tämä voi olla erittäin hyvä puolueille yöllä. Jos henkilö haluaa mennä silmiin, tämä voi olla hyvä niille aikoina. Tätä voidaan käyttää myös muissa tilaisuuksissa. Tämä hinta on myös hinnoiteltu 200 INR tai vähemmän tietyistä vähittäismyyntipisteistä. Tämä on varsin suosittu college tyttöjen keskuudessa ja sävy on myös hyvä hintapisteeseen.

Katso lisää:  Hiusväri ihon sävyyn

7. Lakme 9 - 5 Orange Edge:

Lakme 9 to 5 Orange Edge

Tämä on erittäin suosittu värejä. Tämä on hyvin oranssinvärinen ja alastomainen väri, joka antaa erittäin pienen värisävyn, joka sopii hyvin päiväaikaan. Tämä on hinnoiteltu noin 600 INR ja on melko edullinen.

8. Lakme 9 - 5 Vaaleanpunainen aggressiivinen:

Lakme 9 to 5 Pink Aggressive

Tämä on toinen tumma pintakynnys. Tämä on myös melko kiiltävä ja hinnoitellaan samankaltaisella hintatasolla noin 600 INR: lla useimmista vähittäismyyntipisteistä.

Katso lisää:  Hiusten värisävyt tummalle iholle

9. Maybelline Väri Sensational Pink Alert:

Maybelline Color Sensational Pink Alert

Tämä on hyvin tunnettu ja suosittu väritarra. Tämä on myös melko taskuystävällinen ja sävy on hyvä muutaman tunnin käytön. Tämä on hyvä päivittäiseen kulumiseen. Tämä on vaaleanpunainen sävy, joka on suosikki monista miellyttävistä naisista. Tämä on hinnoiteltu noin 550 INR: stä useimmista vähittäismyyntipisteistä.

Huulet puhuvat sinusta. Kiiltävät ja hyvin hoidetut huulet ovat tyylikkään ja kauneuden symboli. Ei vain ne nostavat ulkoasua, mutta laadukkaat voivat suojata kuivilta. Kaikki kohtuulliset naarmutetut kaunottaret, aika tarttua silmämunaleihin näiden ihastuttavien huulipunan sävyillä.

Leave A Comment

+ 28 = 32