Top 9 mukavaa raskauden yötä

Raskaana olevilla ja imettävillä äideillä on yksi yhteinen asia. He kaikki haluavat mukavuutta ennen kaikkea. Yövaatteet raskaana oleville naisille on toimittava mukavuutta ja imetystä varten. Suurin osa näistä iltapeleistä on etupää, mikä helpottaa äitien ruokkimista vauvoilleen.

1. Lämpimät raskaustuotteet:

Lämmin Pregnancy Nighties

Tämä on ihanteellinen yöpymis raskaana oleville naisille, koska se on pajama-tyyli yövaatteita. Pajamaan yöpuvun mukavuus on hyvin valtava. Yöllä on avoin etulasi, joka imee vauvaa. Tämä on erittäin viileä näköinen yökyöpä, jossa on piirretty piirrokset, joita vauva rakastaa myös.

2. Lyhyet raskauden yövaatteet:

Lyhyt Pregnancy Nighties

Tässä on viileä ja tyylikäs raskaus yökyöpeli, joka on täydellinen pienille naisille. Imetysvaihde on mukava, kun se on valmistettu pehmeästä kankaasta. On parasta imettää naisia ​​ja tulosteita on hienostunut ja viileä. Valitse tämä upea lyhyt yöinen ja erittäin mukava yö.

3. Vetoketju Raskaus Nighty:

Vetoketju Pregnancy Nighty

Tämä on yksi tavallisimmista yövauneista, joita raskaana olevat naiset käyttävät, koska ne ovat korkealla mukavuudella ja niitä voidaan käyttää koko päivän. Puuvillasiltoja valmistetaan ihastuttavissa tulosteissa. Yöpöydän etupuolella on pitkä vetoketju, joka avautuu ja antaa äidille helpon ruokinnan vauvalle. Valitse tämä kaunis iltainen eri värejä ja tulosteita ja voit käyttää niitä päivällä sekä yöllä.

4. Princess Cut Raskaus yövaatteet:

Prinsessa Cut Pregnancy Nightgown

Valitse tämä pastelli sävy prinsessa leikattu yöpuku näyttää upealta ja upealta. Pastelli-iltapäivällä on ihana V-kaula ja se on hieman vyötäröllä, joka herättää ihanan prinsessan leikkauksen. Tämä tekee sinusta myös muodikasta. Yöpaita sopii tarpeeksi löysäksi ja antaa sinulle mukavuuden ja lyhyet hihat lisäävät tyyliä.

Katso lisää: Naisten yöasut

5. Pajama Style Raskaus Nighty:

Pyjaman Style Pregnancy Nighty

Pajama-tyyliä pidetään yhtenä mukavimmista yöviikoista koskaan. Täällä ihastuttava raidallinen pajama-nukke on tehty daintier-tuotteesta käyttämällä pitsiä miehusta, hihoissa ja trimmissä. Etuosassa on painikkeita ja se sopii vauvan imetykseen.

6. paita ja housu Raskaus Nighty:

Paita and Pant Pregnancy Nighty

Tämä on erinomainen lisä raskauden tai imettävän äidin vaatekaappiin. Paitassa on kaulus ja edessä on edessä painikkeet imetyksen helpottamiseksi. Housut ovat mukavia ja helppoja käyttää ja liikkua. Yksinkertainen pastelliväri yöllä on ihana erottuva leikkaus reunat, jotka antavat sille suunnittelija näyttää.

Katso lisää: Naisten yöasut

7. Pitkähihainen Raskaus Nighty:

pitkä Sleeve Pregnancy Nighty

Tässä on ihana iltapuku, joka on mukavasti mukavasti. Yöllä on löysä liekki, jossa on täydet hihat lisää lämpöä talviyönä. Tumman pohja on leggingsit, jotka sopivat ja antavat sille erityisen lämpimän ja viihtyisän tunteen. Valitse tämä kirkkaissa väreissä tai pastelliväreissä ja tyylikkäissä kuvissa. Kaulushaarukka ja hihat antavat erinomaisen ilmeen yökyylille.

8. Puuvilla Raskaus Nighty:

Puuvilla Pregnancy Nighty

Valitse tämä erittäin viileä ja tyylikäs puuvilla raskaus yökyöpeli, joka tulee klassiseen polka-dot-tulosteeseen. Vaaleanpunainen ja valkoinen yhdistelmä on täydellinen ja tekee erittäin ihanasta yöpymisestä. Tämä iltapäivällä on vekit yökyylin etupuolella ja se tekee hyvää flarea alareunassa. Pyöreä kaula on klassinen ja lyhyet hihat ovat erittäin söpöjä.

Katso lisää: Pitkähihainen yöpuku

9. Spagetti Raskaus Nighty:

Spagetti Pregnancy Nighty

Tämä on erittäin seksikäs yöasua raskaana oleville naisille tai jopa imettäville äideille. Ihastuttava pehmeä kangas on täydellinen ja spagettihihnat antavat sinulle vapauden hoitaa lapsiasi helposti. Leikkeet ovat hienoja ja herkkiä ja värit ovat myös kirkkaita ja iloisia.

Raskaus-illat ovat avoinna hoitotyössä ja miellyttävät käyttää. Ne ovat joko pitkiä tai lyhyitä, ja ne voivat olla housutyyli tai pukeutumistyyli.

Meta-Raskaus-illat ovat täydellisiä koirille kasvaville naisille ja myöhemmin imettäville lapsilleen. Nighties ovat mukavuutta ja helppoa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Tallentaa

Leave A Comment

70 + = 74