Top 9 Loreal Lipstick Shades Intiassa Tyylit elämässä

Huulipunaiset ovat naisen paras ystävä. Kun puhumme huulipunista L 'Orealilla, ei ole väärin sanoa, että he tekevät erittäin mahtavia sävyjä! Color Riche -malliston ja virheettömän kokoelman sävyt ovat todella kaikkien vaatekaapissa! Kuumat aurinkot, alaston ja kermaiset huulipunat ovat kaikkien rakastama. Alla on paras 9 suosikkihanskat L'Oreal -musiikkikuvasta.

L'Oreal Made for Me Naturals Huulipuna: Nude 235:

Top 9 Loreal Lipstick Shades Intiassa Tyylit elämässä

Tämä on L'Orealin nude-väri ja mukana on hieman kultainen vihje. Se on hienovaraista ja vain istuu huulilla, mikä tekee niistä loistaa! Tämä on monipuolinen väri ja yhdellä pyyhkäisyllä voit tuntea sen rikas kermajuoksu. Tätä huulipunaa voidaan käyttää myös kiiltoina muihin huulitiivisteisiin paremman vaikutuksen aikaansaamiseksi! Tämä johtuu siitä, että se antaa kiiltävän vaikutuksen ilman yläosaa. Tämä huulipuna hinnoitellaan Rs: llä. 900 vain.

Katso lisää: Cover Girl huulipunan sävyt

L'Oreal Color Riche huulipuna: Crazy Fuchsia 370:

L Oreal Color Riche Lipstick Crazy Fuchsia 370

Tämä sävy on niin kirkas! Se on todella pigmentoitunut ja asiat päästävät kätesi helposti. Siksi, jos haluat täydellisen sovelluksen, käytä hyvin vähemmän summaa huulillesi. Muulla tavoin tätä huulipunaa voidaan käyttää myös hahmottamaan huulet. Tämä sävy on kermainen ja paksu, joten se on taipuvainen vuotamaan! Huuhtelu ja huulipunan rakenne ovat todella mukavia ja sopivat melkein kaikkiin ihon sävyihin, jos niitä käytetään oikein! Tämä huuli väri on hinnoiteltu vain Rs 825.

L'Oreal Color Riche huulipuna: Classic Wine 752:

Loreal Color Riche Lipstick Classic Wine 752

Tämä on oltava kaikkien vaatekaapissa. Tämä huulipuna on voimakas hydraattikaava. Sävy on syvä ja rikas olematta ylivoimainen! Tämä huulten väri on kermainen tekstuurissa. Tämä sävy voi olla sinun Rs: lle. Vain 2865.

L'Oreal Paris Infallible huulipuna: Enduring Berry 130:

Top 9 Loreal Lipstick Shades Intiassa Tyylit elämässä

L'Oreal Paris on tuonut markkinoille epävarman valikoiman huulten sävyjä, jotka ovat pitkäikäisiä, runsaasti värejä ja mukavia käyttää. Tämä huulten varjo pysyy huulilla 10 tuntia ja siinä on kirkkaita sävyjä. E-vitamiini huulirasiassa auttaa hydraamaan huulia ja pitämään loistaa pitkiä tunteja. Tämä tuote tulee hintaan. Vain 990.

Katso lisää: Paras sininen huulipuna

L'Oreal Color Riche: Silky Toffee 381:

Top 9 Loreal Lipstick Shades Intiassa Tyylit elämässä

Color Riche -tuotteiden valikoima on E-vitamiinin ja Omega-3-öljyjen hyvä. Nämä suojaavat huulet kuivilta. Intensiivistä ruskeaa väriä on kermainen ja pehmeä rakenne, jota on helppo käyttää. Tämä huulten varjo antaa dramaattisen maaliin! Tämä huulipuna hinnoitellaan Rs: llä. Vain 825.

L'Oreal Paris Color Riche: Vanha Rose 123:

Top 9 Loreal Lipstick Shades Intiassa Tyylit elämässä

Tämä huulipuna toimii kuin huulet ja antaa myös kiiltävän vaikutuksen, kun se kuluu! Kuninkaallinen hyytelö on huulipunan erityinen ainesosa, ja kun se levitetään, se sulatetaan huulilla ja antaa loistavan, sileän viimeistelyn. Tämä huulipuna sisältää myös sheavoijaa, vitamiineja A ja E. Tämä huultenväri on hinnoiteltu Rs: llä. Vain 825.

L'Oreal Color Riche Intense: Perfect Red 377:

Top 9 Loreal Lipstick Shades Intiassa Tyylit elämässä

Tämä on suosikki huulimainen väri useimmat naiset siellä! Se on mahtava sävy ja pysyy pitkään. Tämä huulten varjo pysyy lähes 6 tunnissa. Jos hahmotellaan huulesi oikein ennen kuin käytät tätä väriä, se ei koskaan vuotaa ulos! Tämä sävy on kermainen ja kiiltävä. Tämä huulipuna tulee hintaan Rs. Vain 825.

L'Oreal Color Riche: Pearl Rose 265:

Top 9 Loreal Lipstick Shades Intiassa Tyylit elämässä

Tämä on houkutteleva, vaaleanpunainen huulipuna, joka tulee kultaisella loistolla. Tämä huultenväri on täydellinen niille erikoisnäytöille, kun haluat näyttää prinsessa! Kultainen loisto on erittäin kevyt ja sulautuu sävyyn. Tämä huulipuna tulee hintaan Rs. Vain 825.

Katso lisää: Dior Lipstick Colors

L'Oreal Color Riche: Mulberry 710:

Top 9 Loreal Lipstick Shades Intiassa Tyylit elämässä

Tämä on vaaleanpunaista huulipunaa, joka näyttää äärimmäisen kirkkaalta putkessa, mutta se tuntuu hyvin huulilta! Paras tapa käyttää tätä huulen väriä on käyttää huulirasia, sillä se tarjoaa tasaisen sävyn kaikkialla huulillesi. Tämä huulipuna on kermainen rakenne ja pysyy kuudella tunnilla. Tämä huulipuna hinnoitellaan Rs: llä. Vain 825.

L'Oreal Pariisissa on erittäin jännittäviä sävyjä, joita tarjotaan huulipunilla. Loppujen lopuksi sinun on aina muistettava, että huulipunat, joita ostat, sopivat sinun ihon sävyyn ja näyttävät hyviltä, ​​kun ne kuluvat!

Leave A Comment

+ 60 = 63