Top 9 leluja uusille syntymättömille Tyylit elämässä

Vastasyntyneillä on jonkinlainen kiinnittyminen leluihin, mikä on yleistä. Vauvat kaikkialta maailmasta kiehtovat lelujen ulkonäkö, toiminta ja ääni. On kuitenkin joitain leluja, jotka voivat pelottaa heidät pois ja tehdä niistä todella järkyttyneitä. Sinun pitäisi valita oikea lelu vastasyntyneelle ja tämä artikkeli kouluttaa sinut Top 11 parhaista leluista voit ostaa vastasyntyneen vauva.

Kun valitset lahjan vastasyntyneelle, on parasta lukea lahjoitusideoita ja tarkistaa vanhempien kanssa. Etsi leluja, joita vauva voi pitää ja tarttua tai imeä. Vältä pienten osien leluja. Artikkamme auttaa sinua valitsemaan sinulle huomaavainen ja hyödyllisiä lahjoja vastasyntyneille.

1. Kädessä pidettävät lelut:

lelut for New Born Babies-Hand Held Toys

Alkuvuosina vauvilla ei ole kykyä ymmärtää monimutkaisia ​​leluja. Siksi sinun pitäisi mennä jotain todella yksinkertaista ja hauskaa samaan aikaan. On olemassa lukuisia kädessä pidettäviä leluja, joita vauva voi pitää kädellään ja ravistaa sitä tai siirtää sitä melusta, joka tietysti on melodista.

2. Musiikkilaatikko:

lelut for New Born Babies-Music box

Vastasyntyneet nukkuvat paremmin, kun jotain pehmeää musiikkia soitetaan. Yksi etsiä jotain mielenkiintoista, kun he ostavat lelua vauvoille. Musiikkilaatikoiden sanotaan olevan yksi vastasyntyneiden parhaista leluista, sillä musiikki virittää vauvoja ja pitää ne onnellisina. Valitse yksi, joka on pehmeä ja melodinen sävy. He eivät ehkä pysty käyttämään sitä, mutta silti hauskaa vain kuunnella sitä.

Katso lisää: Lelut Baby Boy

3. Mobile:

lelut for New Born Babies-The mobile

Nykypäivän maailmassa 24 tuntia vuorokaudessa vietämme melkein 8 tuntia puhelimessa. Vauva huomaa tietenkin, että äiti ja isä ovat kiireisiä kohteissa, joiden kautta he yrittävät kommunikoida. Mobiili lelu on sopiva kännykkä vauvoille ja hän voi pelata myös sen kanssa. Mobiili on yksi vastasyntyneiden parhaille leluista.

4. Rattle Set:

lelut for New Born Babies-The Rattle Set

Vastasyntyneet naiset rakastavat värejä ja toivottavasti he rakastavat tätä räpylää. Tätä pidetään yhtenä parhaita leluja vastasyntyneille vauvojen tytöille. Voit ravistaa sitä ja tehdä hienoa kohinaa siitä. Sen lisäksi, että se urheilu kauniita värejä, joita rakastetaan sekä poikavauva ja vauva tyttö.

5. Vastasyntyneiden Play-kuntosali:

lelut for New Born Babies-play gym for newborn babies

Lähes jokainen vanhempi ostaa tämän vastasyntyneilleen auttaa aktivoimaan eri kehon lihaksia ja kuituja hyvin vähän ikäisiltä. Vauvojen pelikenttiä pidetään yleensä sängyssä ja se on täysin turvallinen verkon mukana. Koko asia on todella iloinen ja vauvat rakastavat sitä siitä hetkestä lähtien, kun he asettavat silmänsä.

Katso lisää: Vauvan vauvojen lelut

6. Sensory Toys:

lelut for New Born Babies-Sensory toys

Aistillinen lelu on hämmästyttävä lelu, joka voidaan lisätä vauvan lelujen keräämiseen. Aistimellisessa lelussa on sisäänrakennetut keinotekoisesti aistilliset napit, jotka tekevät jonkinlaisen melun tai käännä, kun painiketta painetaan ulkopuolelta tietämättään. Vauvat pilkkovat ihanaa naurua kun lelut hyppäävät tai kääntyvät. Tämä on myös yksi vastasyntyneille sopivista leluista.

7. Musiikkiryhmä:

lelut for New Born Babies-The musical role rattle toy

Etsitkö vastasyntyneitä leluja? Täällä meillä on toinen hämmästyttävä ja kaunis musiikkilelu vastasyntyneille lapsille. Asia on täysin turvallinen vauvoille, koska tämän lelun rakentamisessa ei ole myrkyllistä materiaalia. Se auttaa myös kehittämään motorisia taitoja.

8. Winfun-Baby Girl Playmat:

lelut for New Born Babies-Winfun-Baby Girl Playmat

Etsitkö vastasyntyneitä leluja verkossa? Tässä on ihana leikki, joka on yksi vastasyntyneiden vauvojen parhaista leluista. Tämä lelu on upea muotoilu, ja se on koko ajan tappaja vauvoille. Vauvasi tytöt rakastavat rullata sitä ja pelata sen kanssa melkein koko päivän.

Katso lisää: Pehmolelut vauvoille

9. Multi-Color Toy House:

lelut for New Born Babies-The Multi-Color Toy House

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tämä on vähän kehittyneitä leluja vastasyntyneille lapsille. Mutta he rakastavat sitä joka tapauksessa. Voit käyttää tätä lelua mistä tahansa myymälästä, joka tarjoaa vauvan lelumateriaaleja tai ostaa sen jostakin maineikkaasta verkkokaupasta.

10. Rock a Stack:

Top 9 leluja uusille syntymättömille Tyylit elämässä

Tämä on erittäin suosittu lelu vauvojen keskuudessa ja pienet pojat rakastavat pinoa. Pinoamisessa ja lajittelussa on loputonta iloa. Nämä kirkkaat kiiltävät värit ja renkaat ovat ehdottomasti hyviä käden ja silmien yhteensovittamisessa.

11. Rolling Ball:

Top 9 leluja uusille syntymättömille Tyylit elämässä

Katso vauva poikasi kun tämä pallo heilahtelee ja wiggles. Pidä pallo poikasi kanssa! Tämä pallo sisältää erilaisia ​​vaihtoehtoja vetää ja pyöriä. Vaihtoehdot ovat monta.

Olemme toistaiseksi keskustelleet vastasyntyneistä sopivista leluista; Katsotaanpa nyt muutamia aktiviteetteja, joita voit ottaa pienellä lapsellasi.

Tanssia vauvasi kanssa:

Pelaa rauhoittavaa musiikkia lapsillesi ja vie pieni vauva ja heiluttaa varovasti vauvaa. Vauvat rakastavat viettää aikaa vanhempiensa kanssa, ja tämä on hieno tapa sitoutua pieneen ihmeellisiisi.

Kouluta vauvaa asioista, jotka ympäröivät sinua:

Tämä toiminta ei ole vain rajoitettu vauvojen leluihin. Voit käyttää mitä tahansa kotitaloustuotetta, joka on turvallista käyttää. Pidä esineiden palanen kanssasi ja ota nämä esineet yksi kerrallaan. Tämä on loistava tapa opettaa heille esineitä, kuten lusikoita, kankaita, pulloja jne.

Tuo rock-tähti sinussa:

"Twinkle, Twinkle", "Wheels on the bus", "Jos olet onnellinen ja tiedät sen", vauvat rakastavat animoituja ääniä. Yritä muokata ääntä alhaisesta äänenvoimakkuudesta korkeisiin säröihin. Voit lisätä hauskempaa kokeilemalla sormipippuja.

Bubble Trouble:

Kuplat ovat todella maagisia ja tämä peli on hauskaa 4-6 kuukauden ikäisille. Voit puhaltaa kuplia kylpy-ajan aikana tai kävelemällä niitä puistossa. Vauvat ovat kiehtoneet kuplat.

Tummy Time:

Tämä on yksi vauvojen tärkeimmistä toiminnoista. Tämä vahvistaa vauvan kaulaa ja päätä ja antaa heille toisenlaisen näkemyksen asioista. Varmista, että pidät niitä jatkuvasti.

Vastasyntyneille on olemassa hyviä leluja, jotka voivat muuttaa vauvasi mielialaa ja muuttaa koko päivän. Siksi sinun tulisi olla erittäin varovainen, kun valitset yhden. Tässä artikkelissa kuvatut lelut toivottavasti auttavat sinua.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

80 − 76 =