Top 9 Kuvia Sunny Leone ilman Makeup | Tyylit elämässä

Sunnyin iso tauko tuli Big Boss-pelinäytöksen aikana, jossa hänet lentähti osallistumaan, ja näyttely oli isoin Brotherin Intian versioihin. Ennen tätä Leone oli yksi kansainvälisesti arvostetuista elokuvajuhlatilanteista, joka myöhemmin tuli hänen saapumisestaan ​​Intiaan siirtymään show biz: hun, joka oli yksi ensimmäisistä elokuvista Jism2. Tämä indo-kanadalainen näyttelijä kuitenkin laittoi hänelle Bollywood-näyttämön viimeisimmillä kyvyistään sisältäen myös nuortenäyttelyn Splitsvillan. Aina diva, Sunny on aina kuvannut olevansa yksi alan parhaista kasvoista. Kuitenkin on täysin mahdollista, että tähdet ilman niiden meikkiä saattavat näyttää aivan eri henkilöiltä kuin mitä he todellisuudessa ovat.

Upeita kuvia Sunny Leone Without Makeup:

Tässä artikkelissa keskustelemme ajoittain Sunny Leone -laulun eri ulkoasuista ilman mitään meikkiä itsestään.

1. Selfie-peli:

aurinkoinen leone without makeup

Joustavaa itsenäistä peliä, joka ilmeisesti esiintyy yhtenä voittajana, Sunny Leone tässä kuvassa näyttää täysin pois rockerista kauniilta. Hänen virheettömän kasvonsa, joka kuvaa hänen kauneuttaan, ei ole sidottua myöskään kameran linssin takana. Kun hän hymyili lempeästi kameraan, näimme, ettei hänellä ollut mahdollisia merkkejä meikkiä hänen kasvoistaan.

2. Auton kuva:

Aurinkoinen Leone without makeup2

Tämä kuva on otettu yhdellä hänen auton ratsastaa luultavasti alkaen tai töihin. Lähikuva hänen kanssaan ilman meikkiä kasvot melkein tekee hänestä tuntematon ja silti, että maitomainen kuvioitu tahrattoman ihon näyttää yksinkertaisesti jumalallinen. Pehmeä ruskea hänen silmänsä ympäröimänä näyttää todella väsyneeltä, kun hän ajaa töihin.

3. Siunaus:

Aurinkoinen Leone without makeup3

Se oli Mahesh Bhatt, yksi kuuluisimmista Bollywood-johtajista, joka ensin näki Leoneen lahjakkuuden vieraillessaan Big Bossin joukossa. Tässä kuvassa näemme tyytyväisen Mahesh Bhattin tavoittavan Sunnyin, siunaamalla hänet uudelle polulleen hindielokuville ja etenkin Bollywoodille. Tässä kuvassa aurinko ei käytä meikkiä hänen virheettömään kasvotukseen.

4. Minimalist kotona:

Aurinkoinen Leone without makeup4

Ennen lähteä hänen talostaan, kaunis Sunny Leone valitsi selfie yhden lemmikkikavereidensa kanssa. Vaikka hänellä oli vähäinen määrä meikkiä hänen kasvoilleen, ennen kaikkea hänen silmänsä ja huulensa, tämä Instagram-kuva hänestä kertoo meille, kuinka hän voi olla niin täydellinen jopa ilman ammattimaista studio-meikkiä.

5. Lazying At Home:

Aurinkoinen Leone without makeup5

Kasaantunut koko sängyllään, kaikki laiska ja tuore kohtaavat, tässä on toinen rocking kuva Sunny ilman hänen meikkiä etsiessään aivan söpö. Tämä kuva löytyi jälleen yhdestä sosiaalisen median sivustoista.

Katso lisää: Tabu ilman meikkiä

6. Lemmikkien ilmoittautuminen:

Aurinkoinen Leone without makeup6

Tämä kuva näyttää vertailun nukkunut ylös Sunny ja aikaisempi osoittaa meikki vapaa, yhtä mesmerizing Sunny heittää ylös hänen lemmikkikoira. Sans makeup näyttää todella toimii Sunny koska hän näyttää luonnolliselta ja alas maahan.

7. Tuoreet kasvot:

Aurinkoinen Leone without makeup7

Sunny tässä kuvassa näytti täsmälleen kuin unelma, hänen ilman meikkiä kohtaavat aivan hehkuvan kuin kirkas pieni tähti. Aurinkoisessa kuvassa oli kulunut normaali musta huppari, jonka hiukset erosivat sivulle, luonnollisesti putosivat hänen harteilleen, kun hän hymyili.

Katso lisää: Urvashi Rautela ilman meikkiä

8. Hänen rakkaan kanssaan:

Aurinkoinen Leone without makeup8

Hänen aviomiehensä Daniel Weber esitteli hänen kanssaan tässä kuvassa, jossa hän hämmästytti fanit täysin omilla makeup selfiesillä, jolloin hän näytti aivan erilaiselta kuin tavallisesti näyttää. Hänen hiukset sidottu hänen kanssaan ei ole tehty kasvot kuitenkin, ei koskaan riisuttu hänen kauneutta.

9. Prettiness Personified:

Aurinkoinen Leone without makeup9

Urheilullinen pipo, joka olisi voinut kuvitella Sunnyin olevan niin kaunis ilman hänen meikkiä. Vaikka hänen silmiensä ympärillä olevat tummat silmäpusseet kertovat meille, että hän työskentelee kovaa elantonsa suhteen, hänen sidotun kasvonsa ei kuitenkaan ole verrattavissa hänen kauneuteensa.

Katso lisää: Malaika Arora Khan Ei meikkiä

Tallentaa

Leave A Comment

− 2 = 3