Top 9 kotiin korjaustoimenpiteitä selkäkipu. Tyylit elämässä

Yleisimpiä lihasten aiheuttavia terveysvaivoja selkäkipu on melko yleistä tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa. Se on yksi asia, joka aiheuttaa paljon epämukavuutta kehossa ja johtaa haitaksi päivittäiseen elämäntapaan. Varmistaaksesi, että aloitat terveellisen ja vaivaton elämän elämisen uudestaan, on aina parasta etsiä turvallisia ja tehokkaita kodinhoitoja hoitoon. Kipulääkkeet ja lääkkeet tarjoavat vain tilapäistä helpotusta ja haittavaikutuksia. Jotta voit päästä eroon, alla annetut kodinhoito on paras mahdollinen.

Koti remedies for backache

Oppaassa on joitain huippuluokan hoitoja, ja sitä tulee käyttää säännöllisesti. Valitse 2-3 korjaustoimenpidekokonaisuutta näkyvästä ja pysyvästä parantumisesta selkäkipusta.

Yksinkertainen ja helppo kotiin korjaustoimenpiteitä selkäkipu:

1. Inkivääri:

inkivääri verious

Inkivääri anti-inflammatoriset ominaisuudet auttavat hoitamaan minkä tahansa kivun kehossa, mukaan lukien selkäkipu. Eukalyptusöljyllä sekoitettua inkivääriä voidaan käyttää altistuneelle alueelle hoitoon tai muualla inkivääri-teetä voidaan valmistaa kotona ja ottaa päivittäin hieman hunajaa. Tämä kohdistaa selkäkipu tehokkaasti.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä lihavuuden naisilla

2. Unikonsiemenet:

Unikko Seeds

Yksi luonnollisista tuotteista, joita voidaan käyttää kotiin korjaustoimenpiteisiin, on unikonsiemenet. Jauho hyvin yhtä suuria määriä unikonsiemeniä ja karkkia. Tämä jauhe on otettava kaksi teelusikallista maitoa vähintään kaksi kertaa päivässä. Se on yksi parhaista asioista.

3. Valkosipuliöljy:

valkosipuli-öljy

Valmistele valkosipulin öljyä kotona ja käytä sitä päivittäin hieromalla selkää. Se olisi tehtävä selkeästi, jotta saisimme parhaan tuloksen. Se on yksi suosituimmista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä. Varmista, että käytät sitä kahdesti päivässä pysyvän parannuskeinon parissa viikossa.

4. Basilikan lehdet:

Basilika

Keitä noin 10 tuoretta basilikaa vedessä ja kasta tätä nestettä. Lisää tähän suolaa suolaa ja kaksi kertaa päivässä. Varmista, että se on huoneenlämmössä. Sitä tulee ottaa kaksi kertaa voimakkaan kipua ja kerran lievän kipua varten.

Katso lisää: Happamuuden kotiin korjaustoimenpiteitä

5. Vehnä:

Kourallinen vehnää on liotettava veteen yöllä. Varhain aamulla se olisi sekoitettava cuscus ruoho ja pieni korianteri. Lisää nyt kupillinen maitoa ja tuo tämä seos keitetään. Sitä tulisi tehdä, kunnes seos sakeutuu hyvin. Onko se kaksi kertaa päivässä hoidettaessa selkäkipu kotona remedial tavalla.

6. Hunaja:

Hunaja diff

Sekoita raaka ja orgaaninen hunaja kuumalla vedellä. Tämä olisi otettava joka päivä turvalliseksi ja tehokkaaksi korjaamiseksi selkäkipulle. Se on täydellinen tapa tehdä ja helppo ja vaivaton menetelmä.

7. Jäänpakkaus:

jää Pack

Tee jääpussi asettamalla jääkuutioita muovipussiin ja sitten käyttämään sitä taudinpurkauksena. Tämä auttaa tekemään alue puutumaan ja hoitamaan epämiellyttävä kipu. Tämä on tehtävä useita kertoja päivässä, jotta saavutetaan parhaat tulokset.

Katso lisää: Ruokamyrkytysoireet

8. Kamomilla-tee:

chammolle tea

Jännittyneiden lihasten rentoutuminen paitsi selässä, mutta missä tahansa kehossa, on parasta 2-3 kahvia kamomilla teetä joka päivä. Tämä myös rauhoittaa kehoa ja mielen lisäetua.

9. Lämmin suihku:

Nainen showering

Lämmin suihku auttaa helpottamaan painetta selästä ja vapauttaa stressin selästä. Se on yksi parhaista tavoista saada välittömiä tuloksia kivusta. Jokaisen pitäisi ottaa lämmin suihku vain kerran päivässä 10 minuutin ajan saadakseen halutut tulokset.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

43 − 38 =