Top 9 kotiin korjaustoimenpiteitä käsitellä Malaria | Tyylit elämässä

Laaja-alaisista sairauksista ympäri maailmaa Malaria on melko tunnettu ja esiintyy usein. Tämä on yleisempi trooppisilla alueilla ja trooppisilla alueilla. Tärkein syy on loisen hyökkäys ruumiiseen, mutta malarian oireet sisältävät korkean kuumeen jokaisena vuorokautena, päänsärkyä, vilunväristyksiä, kipua ja vilunväristyksiä. Äärimmäisissä tapauksissa, jos asianmukaista hoitoa ei käytetä, malaria voi aiheuttaa dysenterya, anemiaa ja jopa munuaisten vajaatoimintaa. Ei ole epäilystäkään siitä, että tarvitset asianmukaisia ​​lääkkeitä ja ammattitaitoa, mutta voit aina nopeuttaa hoitoa tehokkailla koti-korjaustoimenpiteillä.

Alla olevassa luettelossa on joitain huippuluokan home-hoitoja, joita on tarkasteltu hyvin ja todistettu yhdeksi Malarian parhaista hoitomuodoista. Saadaksesi näkyviä tuloksia, sinun on noudatettava näitä päivittäin, kunnes ongelma lakkaa kokonaan. Tarkista se ja valitse se, joka parhaiten sopii sinulle.

malaria

Luontaiset korjaustoimenpiteet malarian hoitoon:

1. Mustapippuri, kaneli ja Honey Combo:

Musta Pepper and Cinnamon and Honey Combo

Ota lasi lämmintä vettä ja lisää tähän mustapippuri, kaneli jauhe ja hunaja. Sekoita se hyvin ja suoda se hitaasti ainakin kerran päivässä, jotta parhaan lopputuloksen saavuttaminen malarian hoidossa on.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä nenän verenvuoto

2. Sitruunamehu auttaa:

sitruuna juice

Lasi lämmintä vettä, jossa on noin 4 rkl sitruunamehua otettu 3 kertaa päivässä on jälleen erittäin tehokas oikeaan ja kotiin korjaavan malarian paranemiseen. Seuraa sitä päivittäin, kunnes ongelma loppuu täysin.

3. Mustapippuri ja basilika:

Musta Pepper and Basil Leaves

Ota tuore mehu basilikan lehdistä ja lisää siihen mustapippurijauhe. Tämä tulee sekoittaa hyvin ja ottaa vähintään kolme kertaa päivässä, jotta saavutettaisiin malariaa hoidettavia tuloksia. Noin ½ teelusikasta mustapippuria riittää mehua.

4. Grapefruit Wonders:

greippi 4

Syöminen osa greippiä joka päivä on erinomainen tapa käsitellä malarian ongelmia kehossa. Tämä olisi tehtävä joka päivä epäonnistumatta. Se on yksi helppokäyttöisimmistä tavoista käyttää.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä Pink Eye

5. Datura-hoito:

datura1

Datura-kasvien lehdet ovat yksi oikeista tavoista seurata tämän kriisin selvittämistä. Sekoita se jaggeryn avulla saadaksesi mahdollisimman suuria tuloksia ongelmasta. Se on hyvin tarkasteltu ja todistettu malarianhoito.

6. Kylmäpakkauskoodi:

jää Pack

Tämä korjaustoimenpide ei suoraan kohdella malariaa, vaan auttaa korjaamaan taudin epämiellyttäviä oireita. Kylmäpakkauksia tulee levittää koko kehoon, jotta ne saisivat helpotusta. Tämä varmasti antaa tuloksia.

7. Alum Käyttö:

Paahdettua alunaa kuumalevyllä ja sitten jauhe se hyvin. ½ teelusikallista tätä jauhetta tulisi ottaa 4 tuntia ennen hyökkäyksiä ja 2 tunnin välein hyökkäyksen jälkeen hoitoon. Tämä on toinen ammattilaisten todistettu korjaava toimenpide.

8. Cinnamon Tea:

kaneli tea

Voidaan valmistaa kaneliteitä kiehuen jauhetta vedessä. Tämä voidaan ottaa 1-2 kertaa päivässä malarian ihanteelliseen hoitoon. Varmista, että sinulla ei ole liikaa summia. Haluat tasapainoisesti halutut tulokset.

Katso lisää: Etusivu Oikeuskeinot skitsofreniaan

9. Onko runsaasti vettä:

paljon of water

Ei ole mitään parempaa kuin ottaa vettä säätelemään kehon toimintoja ja huuhtelemaan parasiitti-infektiot kehosta. Käytä noin 8-10 lasillista vettä sen varmistamiseksi, että kehossa ei ole toksiinia, joka aiheuttaa malariaa. Se myös parantaa verenkiertoa ja auttaa pitämään kaikki muut infektiot pois. Tämä olisi tehtävä myös malariaa ja monia muita ongelmia estävän hoidon jälkeen.

Kuvan lähde: suljinpakkaus, 6.

Leave A Comment

+ 10 = 12