Top 9 kirkkoa Intiassa Tyylit elämässä

Intialainen on maa, joka on täynnä erilaisia ​​uskonnollisia taustoja edustavia ihmisiä, ja ne pysyvät yhdessä yhdessä maassa. On hindioita, muslimeja, kristittyjä jne., Jotka asuvat yhdessä maassa samanaikaisesti. Siksi ei ole yllättävää nähdä useita kirkkoja ympäri Intiaa aina silloin tällöin. Intiassa on useita kirkkoja, ja joitakin niistä pidetään parempina kuin kristillisten maiden alkuperäiset kirkot. Seuraavassa on luettelo Top 9 kirkosta Intiassa.

Kirkot Intiassa:

1. Se Cathedral At Old Goa:

kirkkojen-in-Intiassa

Goa, Se-katedraali on yksi maan vanhimmista kirkoista. Katedraali rakennettiin Aleksanteri Katariinan muistoon. Se on myös honorario voitosta, jonka portugalilaiset ansaitsivat muslimeja vastaan, jotka antoivat heidän pidättää Goa myöhemmin. Rakennettu 15-luvulla, tämä on yksi maan suosituimmista kirkoista.

2. Parumalan kirkko Keralassa:

Parumala Church

Kirkko on nimetty pyhimykseksi nimeltä St. Gregorious Geevarghese, joka tunnetaan myös nimellä Parumala Thirumeni. Tämä Mannarin Keralassa sijaitseva kirkko sisältää pyhää hautaa aiemmin mainitsemaa. Se on rakennettu 1800-luvulla, ja tällä hetkellä sillä on kyky pitää yli 2000 omistautunutta kristittyä päivittäin.

3. Basilica of Bom Jesus:

Top 9 kirkkoa Intiassa Tyylit elämässä

Kun on kyse useimmista kuuluisimmista kirkoista maassa, ei voi vain unohtaa Basilica of Bom Jesus. Tämä Goa'in rannalla sijaitseva kaupunki on yli 200 vuotta vanha. Päivittäin tuhansia kristittyjä vierailee tässä kirkossa päivittäisiin rukouksiinsa, myös ulkomailta. Tämä on myös maailmanperintökohde.

4. Malayatoor-kirkko:

Malayatoor Church

Tämä kristitty pyhiinvaellus sijaitsee Keralassa ja on yksi maan vanhimmista kirkoista. Pyhän Thomasin rakentama kirkko pysyy vahvana kukkulan laella. Tämä kristillinen pyhiinvaellus on nähtävissä ihmisille kaikkialta kaupungista.

5. Velankanni-kirkko:

Velankanni Church

Tämä kirkko sijaitsee Bengalinlahden rannalla ja on yksi maan suosituimmista kristillisistä palvontapaikoista. Sana "Velankanni" tarkoittaa "itäinen Lourdes". Legendoissa sanotaan, että palvojat saivat sairautensa parantamalla tarjoamalla temppeleitä äidille.

Katso lisää:  Kuuluisat moskeijat Intiassa

6. Santa Cruzin basilika:

joulupukki Cruz Basilica Church

Tämä kirkko on rakennettu 1500-luvulla portugalilaisille. Vuonna 1558 kirkko muuttui katedraaliksi vallankaappaavan Paavin Paavalin IV mukaan. Sijaitsee Cochinissa, Keralassa, kirkko sai nimensä 1800-luvulta paavi Johannes Paavali II. Tämä on vain pyhä rakennus, jota hollantilaiset eivät tuhosi, kun hyökkäsivät kaupunkiin ja tuhosivat muut katoliset rakennukset.

7. Vallarpadamin kirkko:

Vallarpadam Church

Vallarpadam-kirkko rakennettiin 15-luvulla ja se oli omistettu äiti Marylle. 1500-luvulla hollantilaiset tulivat ja tuhosivat kaikki katoliset rakennukset mukaan lukien tämä kirkko. Se rakennettiin uudelleen 1500-luvun lopulla ja se on tällä hetkellä vahva Cochinissa, Keralassa. Intian unionin hallitus kutsui tätä kirkkoa hyvin pyhäksi.

Katso lisää:  Suurimmat temppelit Intiassa

8. St. Francis Church:

St. Francis Church

Tämä kirkko kuvaa tyypillistä eurooppalaista arkkitehtuuria, ja se sijaitsee myös Cochinissa. St. Francis -kirkkoa pidetään Intian kristinuskon todisteena. Voidaan oppia tuntemaan taistelut, joita eurooppalaiset joutuvat kohtaamaan asuessaan Intiassa vain seuraamalla tätä kirkkoa. 1800-luvulla tämä kirkko julistettiin suojelukohteeksi.

9. kadamattom kirkko:

Kadamattom Church

Tämä kirkko on rakennettu 9. vuosisadalla perustuen seokseen persialaista ja intialaista arkkitehtuuria. Koska yksi ainutlaatuisista kirkoista maassa, Kadamattom kirkko on nimetty pappi nimeltä "Kadaamttathu Kattanar". Myytit sanovat, että tällä papilla oli yliluonnollisia valtuuksia.

Katso lisää: Vanhimmat intialaiset temppelit

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + = 9