Top 9 keltainen pusero mallit Tyylit elämässä | progressivenewsdaily.info

Top 9 keltainen pusero mallit Tyylit elämässä

Keltainen on tarttuva! Naiset rakastavat jotain, mikä tekee heistä näyttävän houkuttelevammalta ja keltaisemmaksi voidaan sanoa olevan vain asia. Se on yksi parhaista väreistä, kun kyseessä on perinteinen intialainen ulkonäkö. Jos aiot mennä perinteiseen ulkoasuun, keltainen on loistava valinta. Keltaiselle saree-mallille tarvitaan myös keltainen pusero ja tässä artikkelissa keskustelemme eräistä viileistä paitoista naisille, jotka tulevat värikynällä ja ovat todella mahtavia malleja. Vyötä itseäsi todistamassa joitain parhaita kelta-värisiä pusseja naisille ja tänne menemme!

1. Viehättävä keltainen pusero:

Keltainen Blouse Designs-The Alluring Yellow Blouse 1

No, tämä on jotain uutta. Tämä erityisesti pusero pala urheilu mahtava tekstuuri sekä houkutteleva kuvio sivuilla. Pusero yläosa, jos se on erilainen kuin muualla, ja siksi tämä pusero on niin ainutlaatuinen. Yksi voi helposti rakastua siihen ja pystyy urheilemaan sitä melkein missä tahansa. Pusero on saanut paljon huomiota äskettäin ja kaikista oikeista syistä, tämä keltainen pusero pala voidaan sanoa olevan yksi paras keltainen pusero mallit koskaan.

2. Celebrity-puseron suunnittelu:

Keltainen Blouse Designs-The Celebrity Blouse Design 2

Kun on kyse keltaisista puseroista, intialaiset naiset haluavat vain parhaita. Tämä erityisesti muotoilu tuli varsin suosittu sen jälkeen, kun se oli yksi maan parhaista julkkiksia. Aishwarya käytti tätä tapahtumassa, ja hän sai paljon huomiota. Se sopisi parhaiten niille naisille, joilla on tällainen fyysikko, ja ne voivat melkein rakentaa tämän, kuten Aish teki tässä kuvassa. Mallissa on paljon herkkä muotoilu, joka täydentää sareen ja hänen ulkonäönsä.

3. Etelä-Intian keltainen pusero Design:

Keltainen Blouse Designs-South Indian Yellow Blouse Design 3

Tämä erityisesti Etelä-Intian pusero on melko yksinkertainen ja melkein kaikki rakastavat tätä. Houkuttelevan värin lisäksi tämä malli on saanut sydämensä, ja tämän sukupolven naiset tarvitsevat sitä. Siinä on pieniä ja yksinkertaisia ​​kukka-malleja, jotka ovat hajallaan kauas kaukaisissa paikoissa. Tämä on yksi hienoimmista näköisistä pusseista, joita tulet aina käymään läpi. Puseran viileän muotoilun ohella on pienet punaiset reunat puseron jokaisen osan päästä, mikä tekee siitä vieläkin houkuttelevammaksi ja sopii kaiken ikäisille naisille..

4. Lyhyt paita keltainen pusero Design:

Keltainen Blouse Designs-The Short Shirt Yellow Blouse Design 4

Tämä hihaton pusero näyttää lyhyeltä paidasta, joka ei ole kovin kaukana rinnan tasosta. Se on yksi markkinoiden trendikkäimmistä tavaroista juuri nyt ja jos olet keltaisen värinen, niin tämä on sinulle sopiva. Se on yksi naisten parasta keltaista puseroa. Pusero sopii saree vastakkaista väriä. Jos etsit jotain perinteisesti keltaista, niin tämä saattaa olla täydellinen sinulle.

Katso lisää: Pink Blouse Saree

5. Suunnittelija keltainen pusero:

Keltainen Blouse Designs-The Designer Yellow Blouse 5

Jos etsit keltaisia ​​paitoja naisille, tämä on melko hyvä. Suunnitelmat tekevät siitä erittäin houkuttelevan. Pusero sopii nuorille naisille. Siinä on pieniä pisteviitteitä, jotka on tehty läpinäkyvällä kankaalla, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan. Jokainen haluaisi käyttää sitä ylpeänä. Se on jotain, joka tekee intialaiset naiset ylpeinä perinteisistä vaatteistaan, sillä kauneus taivuttaa naisia ​​muusta kulttuurista kokeilla sitä. Se on viimeinen tämä luettelo, mutta varmasti yksi hienoimmista.

6. Kolmionmuotoinen keltainen pusero:

Keltainen Blouse Designs-Triangle Shaped Yellow Blouse 6

Tämä on suunnittelija pusero ja kulkee käsi kädessä yhtä kauniin keltaisen saree.

Katso lisää: Mustat puserot

7. Suunnittelija keltainen pusero:

Keltainen Blouse Designs-Designer Yellow Blouse 7

Naiset, joilla on hieman tumma ihon sävy, näyttävät hämmästyttävältä kuin absoluuttinen jumalatar tässä puserossa.

8. Keltainen pusero Black Sarees:

Keltainen Blouse Designs-Yellow Blouse For Black Sarees 8

Kun musta saree on tehokkaasti varustettu keltaisella puseroilla, se voi osoittautua jotain mahtavaa, kuten tämä.

Katso lisää: Punainen pusero Sareelle

9. Keltainen pusero kiiltävillä lisälaitteilla:

Keltainen Blouse With Shiny Attachments 9

Jos haluat liitetiedostoja pusseihin, niin tämä on täydellinen keltainen pusero sinulle, joka näyttää lasilliset liitteet.

Kuvien lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Tallentaa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map